Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GM 5 plus mı? Şaka herhalde :D at şu kalitesizi hemen sayın yazar!!

• Ben bu Casper'ın yeni ürünü derdim A1 neden diye sorarsanız zaten cebimde 1600-1700 tl'lik bir bütçe vardı telefon için ve daha bayramdan önce zaten onu aldım:) 1500tl ile çıktık o da iyi oldu 200 tl cebe kaldı:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Huwai p9 onerir misiniz? Yada 1700 1750 civarına ne önerirsiniz? Oyun oynamam asla kamera batarya iyi olmalı ve stabil olmalı.

Kardeş o fiyatlara piyasada inanılmaz derecede fazla ürün var ve gerçekten seçmek için biraz araştırmak gerekiyor. Note 4 ve G4 var ilk aklıma gelen. Fakat ben eski modele biraz karşıyım 7.serisi çıkmış hatta 8 e dayanmışken note 4 e bakmam, tabi o fiyatlara da note 7 almam:D LG biraz çöküşte güvenemiyorum. Samsung J7 var galiba ona fena demiyorlar birde o fiyattan daha aza via A1 var dizayn ve spec olarak sağlam not almış. Son olarak da aklıma galaxy A7 geliyor şuan turkcell'ler de flan çok görürsün kontrata.
  • Açıkcası cebimde 2000tl olsa şuan hayatta hepsini telefona vermem:) 400-500 tl ciği başka şeylere harcarım

• Amma velakin bu listedeki telefonlara da yönelmem belki sadece S7 ye o da çok pahalı :(

• Bu ülkede statü algısı o kadar yerleşmiş ki 7sinden 70ine herkes bir apple bir statü peşinde. Devir böyle olunca 2000tl böyle insanlara az gelir telefon ücreti için. Ah be güzel halkım yazık yazık

• GM almayın da ne yaparsanız yapın arkadaşlar. Sorun yaşamak istemiyorsanız servisinden tutun kalitesine müşteri ilişkisine kadar bütün detayları düşünüp ona göre bir marka alın. Yerel marka diyorsanız da gidin Casper alın yada Vestel alın

• quote:

Orijinalden alıntı: kemak

Açıkcası cebimde 2000tl olsa şuan hayatta hepsini telefona vermem:) 400-500 tl ciği başka şeylere harcarım

Bende senle aynı fikirdeyim cebimdeki tüm parayı telefona bağlaman. Şuan 2000tl lik telefonların yaptığını fazlasıyla yapan daha uygun f/p ürünleri var. İlk aklıma gelenlerden biri casper'ın yeni çıkardığı A1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Abarttın. Sadece sahibinden com da 7 sayfa ilan var. Bunlar satanlar bilmem kaç katıda satmayan vardır yok el parmağı yok ayak parmağı.

İşte millet hatasından dönmeye çalışıyor.Şaka bir yana s7 edge 6-6s konularına bak birde se konusuna bakarsan birilerinde adam kaynarken birinde bir kaç kullanıcı dışında kimse yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

Bantları açma işlemi yapılabiliyor. :)

denediniz mi ?
  • Evet. Forum başlığının ilk mesajında nasıl yapılacağı anlatılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Yurtici nden mi yurtdışından mi aldınız?

• Yurtdışından aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Nereden alabiliriz?

• Maddi durumunun benden çok daha kötü olduğunu bildiğim insanların elinde 3-4 bin tl lik İphone'lar görüyorum. Ben yılbaşında 700 liraya aldığım ASUS Zenfone 2 Laser 5.5 kullanıyorum. Ve o adamların telefonu 3 verimle kullanıyolarsa ben 5-6 verimle kullanıyorum. yani adam 3 bin verim 3 verim alırken ben 700 tl verip 5 verim alıyorum. yani adam verim başına bin tl ödüyor ben verim başına 120 TL. Adamın geliri benden 8 kat fazla olmalı ki bu telefonu alsın ki o adamın geliri bırakın benden 8 kat fazla olmayı benim gelirimden daha az. 3 maaşını telefona yatıran var bu memlekette. 24 ay 100 - 200 liralık tahaddüte giren var. kafayı yemiş durumda Türk insanı. Akıllı olun!!! Performans istiyorsanızda gidin GM 5 alın oturun yerinize.
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfaları var oradan almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: ovrclds

Bende vodafonedan aldim suan bildigim eski parti olanlar piyasada degil ama yinede emin degilim siz arastirin derim.Telefonun arkasindaki ce yazan yerden anlasiliyordu ama hangisinin hangi parti oldugunu suan hatirlamiyorum. Internette arastirirken gormustum nasil ayrildigini belki bulabilirsiniz. Yada direk musteri hizmetlerini arayin

Ooo usta çok teşekkür ederim bu bilgilendirme için. Bunu araştırayım o zaman. Çok sağ olun.

• Karşılaştırınca az olması doğal o telefon sırf ufak ekran isteyenler için çıktı zaten. 64 gb ına param yetse alacaktım ben de şimdi İphone 6 nın 64 gb larına bakıyorum eski meski 2-3 sene gider o.

• Acik ara g5, hepsini kullandim g5 çok canavar bi makine. Hele o arka kamera yok boyle birsey durduk yerde otu moku cekesi geliyor insanin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 16 Eylül 2016; 10:39:14 >
  • magician13 M kullanıcısına yanıt
    Moto g4 plus bekliyordum ama bu fiyata alınmaz.Tamamen plastik kasa 2gb ram ve 16 gb hafıza olan model 1300TL...
    Alternatifi çok,4gb ram 32 gb hafıza ile gelseydi tamam derdim.
    Telefonun iyi bir laser autofocuslu kamerası var,ekran çok aydınlık ve saf android olması artısı.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.