Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufak telefon kullanırım diyenler için Iphone SE

Büyük telefon olsun diyorsanız Xiaomi mi5

Xiaomi yi garantisiz daha da ucuza alabilirsiniz,zamanında Xiaomi redmi note 2 almıştım Çin pazarı grubundan Veysel ve Onur Bey baya yardımcı olmuşlardı.

Problemli LG telefonlarını listeye koyma mantığınızı anlamadım Mesut Bey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

Nokia N8'i değiştirmeyi düşündüm,şu foruma bakıyorumda herkes bir telden çalıyor,
    N8'de hdmi çıkışı bile var , sanırım eski üretimleri çok arayacağız,

piyasada doğru dürüst bir telefon yok kilosunu 10.000TLden sattıkları plastik reyonlarına bakmak istemiyorum ,ama yapacakda bir şey yok.

Hocam bende N8'den lumia 1020'ye geçtim iki sene önce emin ol kamera dışında büyük bir artısını göremedim (göz atma ekranı dışında)şimdi p9 almayı düşünüyordum ondada ois yok şaka gibi en iyi seçenek axon 7 olacak sanırım oda beklenildiği gibi iyi bir fiyat ile gelirse tabi piyasa şuan resmen milleti soymak üzerine kurulmuş durumda.

• İyi telefon tanımını fazlasıyla genişlettik. 1500 lira ile alınabilecek her telefon çok iyi iş görür, 2000 lira üzeri ise fanteziden ibarettir. Ben 5s yeter deyip tam alacakken iPhone SE çıktı ve donanımını güçlü bulduğum için onu aldım. İş yerimizde bir abimiz Huawei G8 aldı mesela, bu telefon 1500 liranın aslında iyi bir telefon almak için yeterli olduğunu gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pit0N -- 15 Eylül 2016; 20:07:29 >
  • 1900 TL Note 5 ? İsterseniz 500 TL yazın ayıp olmasın.

Herkes indirim mi kovalıyor veya web sitelerinden mi alıyor ya da özel günleri mi bekliyor ? Hadi 2100 TL yazsanız anlarım da 1900 TL nedir ?
  • 2000 lira samsung telefona mı verilir yav? üstüne biraz daha koyar iphone alırım. android telefona 700 liradan fazla verilmez
  • 1300 liraya g3 yada biraz daha katıp g4 alırdım

(g3 kullanıyorum çok da memnunum 3000 lira ayfona da para versem yine aynı işlerimi gorecekti)

• brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    3senedir g2 kullanıyorum. Öğlen balık tutmustum . 30dk telefonu kurcaladim cayir cayir maşallah attım balığı ustune mangal yapıyorum.

• S7 ezer.

• z5 compact

• arkadaşlar bende yeni telefon alamayı düşünüyorum acaba iphone 6 iphone 7 çıkınca fiyatı ne kadar düşer yada hiç düşecek mi?
  • Huawei mate 8 nasıl olmaz ya

• Kendine hakim olup daha azı ile yerinebilmeli insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Ufak telefon kullanırım diyenler için Iphone SE

Büyük telefon olsun diyorsanız Xiaomi mi5

Xiaomi yi garantisiz daha da ucuza alabilirsiniz,zamanında Xiaomi redmi note 2 almıştım Çin pazarı grubundan Veysel ve Onur Bey baya yardımcı olmuşlardı.

Problemli LG telefonlarını listeye koyma mantığınızı anlamadım Mesut Bey?

haberi nerenle okuyorsun arkadaşım?

• 600-700 lira para ayırabilecek olsam: Android One GM 4G
    1000 liraya çıksam: GM 5 Plus
    1500-1600'lere gelsem kafam karışırdı. O aralıkta hoşa giden cihazlar var ama bir kısmı eskiyeceği için güncellemeleri alamayabilirler. Belki Samsung A5 2016'lar düşünülebilir. S6 güzel mesela ama güncelleme alacak mı?
    2000'lere gelince iPhone SE yada iPhone 6 olabilir mi diye bakardım herhalde.
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    SE işte.

6 nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayı bilmeyen android almasın, apple ın koyunluğunu yapsın.2 tarafın da kendine göre artısı eksisi var.
    500tl lik android cihazla 3000tl lik iphone u kıyaslayanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 15 Eylül 2016; 23:33:35 >
  • enemy kullanıcısına yanıt
    Buraya nasıl alacaz bir fikrin varmı bilmediğimden soruyorum. Telefonun avrupa versiyonunu istiyorum fakat malum sitelerde amadalar 1700-1800 fiyat istiyor.
  • Aha. Elmacıların Androide neden kasıyor dedikleri anlaşıldı

Yahu adamlar 700den fazla para vermemiş ki Android e

Ver elma gibi 3000 bak kasıyor mu

• Garanti işini yaş gördüğüm için xiaomi cihazlara yöneldim ben ne arıza olursa olsun kullanıcı hatası diyorlar 700tl ye redmi note 3 pro aldım 3g ram 32gb hafıza ister çift sim ister tek sim ve hafıza kartı. Kızıl ötesi parmak izi okuyucu ekrandan yemeyen kapasitif tuşlar. 5.5 ekran daha neler neler.. ister cm rom ister miui rom ikisi de başarılı.. 4000mh bataryayi eklemeyi unutmayalım..

Sonraki cihazın mi5 olabilir bu cihazdan daha f/p bi urun çıkartırsa xiaomi onu alırım kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Aha. Elmacıların Androide neden kasıyor dedikleri anlaşıldı

Yahu adamlar 700den fazla para vermemiş ki Android e

Ver elma gibi 3000 bak kasıyor mu

3000 lira android bir telefona verecek kadar çıldırmadım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.