Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garanti umurumda olmadıgı için "REDMİ NOTE 3 PRO" tavsiyemdir.
  • Beyler pokemon go clash royale gibi 2-3 oyun oynarım. Daha çok video izlerim ve internette takılırım. Lenovo Vibe P1 mi yoksa Huawei P9 mu? Şarj en önemli yanlarından biri nexus 5 kullanıyordum şarj konusunda beni çok sıkıntıda bıraktı. Lenovo da şarj efsane ama Huawei de nasıldır ? Sizce hangisi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar paralar vermeye gerek yok bir note edge kullanıcısı olarak şuan telefon almak istesem general mobile gm5 plus alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada oneplus 3 399euro fiyatıyla kktcye kargolanıyor kendi sitesinden kargo ücretsiz bilginize.
  • 800 liraya Galaxy S4 al, kalan parayı da PC upgrade ine harca daha iyi oyunlar oynarsın

• 2200 liraya samsung garantili s7 nerde?
  • Mesut bey Iphone SE önerirmisiniz?

• iphone se alır geçerdim oda şuan kullandığım cihazla aynı tasarıma sahip olduğu için telefon tamamen gereksiz benim için
  • 399 tlye General Mobile Android One alin 1601 tl de cebinizde kalsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

şaka gibi paralardan bahsediyoruz aslında 20 cmlik 200 gr 200 tl maliyeti olmayan telefonlar sırf teknoloji denip gösteriş marka itibar denip çok yüksek fiyatlardan satılıp her yıl değiştirilip dünyamızı teknoloji çöpüne çeviriyor.

Benim telefon alacaklara tavsiyem Samsung j72016 olurdu distribütör Türkiye modelinde 2 gb ram Hd ekran var fakat

Delta garantili 3 gb ram Fhd ekran metal kasa 14nm 64 bit işlemcili 3300 bataryalı telefonu Delta garantisi ile 1000-1100 tl bandına alabiliyorsunuz ön kamerasıda 5mp + Flashlı.

2 bin tldan satsalar daha çok haber yapılır daha çok alınırdı bu listeyede girerdi sanırım..

j7 2016 3gb ramli modelini hangi site satıyor?????
  • Lg G5 yok fakat ondada ghost screen sorunu var açıkcası. Mi5 güzel bir alternatif onunda çerceveler çok göze batıyor 5.1 ınch çok küçük kalıyor o siyah çerceveleri neden koyarlar anlam veremedim. Huawei Mate 8 güzel bir cihaz bana kalırsa onunda bu seçimde olması gerekiyordu Onun dışında meizu cihazları var yazılım desteği çok kötü kısacası güncelleme almayı beklemek iflahınızın kurumasına neden olabilir. Huawei cihazlarında güncelleme çok baş ağrıtabilir diyebilirim.

Note 4 güzel alternatif fakat 2 sene oldu nerdeyse artık oda yeni güncellemeleri almaz.
  • Meizu M3E

• küçük ekran sevenler için iphone se

daha standart ekran sevenler için iphone 6 veya sony xperia z5

büyük ekran sevenler için note 5

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım (diyorum çünkü benden küçük yaştasın)..Bende iletişim sorunu olmadığından emin olabilirsin..Beni muhattap alıp almamanda inan umurumda bile değil fakat belirtmek isterim ki ; Soruyu sorma sebebim sadece şuydu..Haberini zevk alarak okudum ve favori telefonlar listene baktım.gayet güzel yerinde seçimler. Hepsine yüzde yüz katılıyorum.. (Sadece yaptığın haberin Konseptine uymayan ve garantili fiyatı hala 2599 olan s7 yi listene koyman hariç..zaten bunu sende belirtmişsin )
    Daha sonra haberin ilerleyen kısmında lg g3 ve g4 ü kişisel olarak beğendiğin cihazlar arasında neden tercih etmediğini açıklamışsın..Ve burayı okuduktan sonra bende ister istemez bende şöyle bir soru işareti oluştu..neden g4 ve g3 lere kadar inilip listene almadığını açıklarsında bu telefonlardan çok daha özellikli yeni olan Lg g5 ten (fiyatıda uygun seviyede iken) tek kelime ilede olsa söz etmessin.yani bu bana biraz garip ve mantıksız geldi.. bunun bana göre birkaç sebebi olabilirdi
    1- unutmuş olabilirdin ama bu senin seviyende bir teknoloji editörü için düşük bir ihtimaldi hatta imkansızdı
    2- Bu cihazı görmezden gelmiş olabilirdin.
    3- g5 e karşı bir antipatin olabilirdi.
    Seçenekleri çoğaltmak mümkün..ama nedenini sormadan öğrenemezdim..Tamam kabul ediyorum biraz kötü bir üslupla sormuş olabilirim ama esas gayem gerçekten senin kişisel olarak fikrini merak etmem ve öğrenmek istememdi..Ama keşke sormasaydım..Zaten muhattap almayacakmışsın..Birdahada bir şey sormam..iyi günler..

• cebimde 20000 tl de olsa alacağım telefon lg g2 dir. Sağlamlık, uzun batarya süresi, sayfalarca rom lar ve xda daki sağlam toplulukla hala taş gibi olan telefondur. Eğer bulan varsa hemen alsın. sg 800 işlemcisi ve adreno 300 gpu su hala iş yapar...

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    iphone standart error mü soruyon? bence alınmaz...
  • Xperia alırdım.

• Sony Z5 Premium al geç, müthiş telefon.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Bende vodafonedan aldim suan bildigim eski parti olanlar piyasada degil ama yinede emin degilim siz arastirin derim.Telefonun arkasindaki ce yazan yerden anlasiliyordu ama hangisinin hangi parti oldugunu suan hatirlamiyorum. Internette arastirirken gormustum nasil ayrildigini belki bulabilirsiniz. Yada direk musteri hizmetlerini arayin

• 1000 daha koyar iphone 7 alirdim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.