Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon denince Sony nasıl listede olmaz :) Fanboy seni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one m7 kullanıyorum hala işimi görüyor ama artık pili ve kamerası iyice öldü. Benim ihtiyaçlarıma göre en alınabilesi cihaz p9 fakat htc'nin sesini özler miyim diye korkuyorum bir yandanda.
  • Kamerası S7 EDGE gibi gece çekimlerinde başarılır telefon önerebilir misiniz 500-2000 TL bandında ?
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Ilk parti versiyonlarinda sikinti varmis sanirim ama bizim aldigimiz yeni versiyon herhangi bir isinmada farketmedik. Oyle cok yogun bir kullanimda olmadigi icin gayet memnunuz

• ovrclds kullanıcısına yanıt
    Vodafone dan almak istiyoruz da acep onlar hangi parti üretim ki ya :/ cevabınız için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000 liraya telefon soran arkadaşlar; J7 var isterseniz bence değerledirilebilecek bir telefon
  • şaka gibi paralardan bahsediyoruz aslında 20 cmlik 200 gr 200 tl maliyeti olmayan telefonlar sırf teknoloji denip gösteriş marka itibar denip çok yüksek fiyatlardan satılıp her yıl değiştirilip dünyamızı teknoloji çöpüne çeviriyor.

Benim telefon alacaklara tavsiyem Samsung j72016 olurdu distribütör Türkiye modelinde 2 gb ram Hd ekran var fakat

Delta garantili 3 gb ram Fhd ekran metal kasa 14nm 64 bit işlemcili 3300 bataryalı telefonu Delta garantisi ile 1000-1100 tl bandına alabiliyorsunuz ön kamerasıda 5mp + Flashlı.

2 bin tldan satsalar daha çok haber yapılır daha çok alınırdı bu listeyede girerdi sanırım..
  • Editörün verdiği listede note5 ve huawei p9 benim favorilerim.

• elindeki telefonu sadece modeli eskide diye değiştiriyorsan bırak değiştirme . 2000 tl cebine kalır. capitalist topluma yenikdüşme

ip4 çıktıktan 2 sene sonra aldım 4 sene kullandım ve ip6 cıktıktan 1 sene sonra aldım.

ip6 yıda heralde ip10 gibi değişirim gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meizu pro 6 buradaki tüm telefonlardan daha iyi tek eksiği bence pili az.

http://www.hepsiburada.com/meizu-pro-6-p-TELCEPMEIPRO6-S#reviews

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

1000 liraya telefon soran arkadaşlar; J7 var isterseniz bence değerledirilebilecek bir telefon

100 daha pahalı olsaydıda 32gb hafızası olaydı keşke.
    Bende bu aralar şöyle f/p telefon arıyorum,kriterim 32 hafıza ve birazda tasarım.
    Zenfone 2 kullanıyorum,memnunum ama telefon çok kütük,ağır.

• zenfone 3 biraz daha erken gelebilseydi bunların alayını tokatlayacaktı.

• Mesut bu işi artık kıvıramıyosun

• 2000 bin mi
    Biz o paranin biraz ustu icin 1 ay calisiyoruz mubarek.
    2.5 yildir 2 kullaniyorum bir kac yil daha gidicek sanirim.
    Ayrica dahili radyo yoksa 1 kurus vermem tele
    İst da toplu tasima kullaniyoruz radyo sart

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Günümüzün f/p telefonu Xioami redmi note 3 pro'dur. 800 tl bandında bulmak mümkün malum yollardan. Özellikle bin TL altında telefon alacaklar kesinlikle şaşmasın.

Ne gibi yollar hocam ben de o yolları arıyorum da Yurtdışından getirmek ise nasıl oluyor o iş

800 tl civarında getirip satanlar var. Forumda da var face gruplarında da var. Pm atarsan yönlendiririm.

Kendin almak istiyorsan aliexpress'ten şansını dene. Anna gibi bazı satıcılar birkaç parça halinde gümrükten geçirip sorunsuz gönderebiliyormuş. Ben iki adet redmi not 3 aldım ama Türkiye'den, dışardan getirip riske girmek istemedim.

Hocam satın alabileceğimiz yerleri PM atar mısınız?

Bir de IMEI kayıt vs için ne kadar ödediniz ekstra?

Ve yurtdışından parça parça getirmek derken nasıl oluyor, kutu içeriğini mi tek tek yolluyorlar?

Forumda xseller hasan bey satıyor mu hala bilmiyorum ama birilerine devretmiştir. Facede Çin Pazarı adlı gruba girin orda satılıyor bolca. İmei halledip yolluyorlar 730-810 tl arasında değişiyor fiyatlar renge ve aksesuarlara göre. Ben daha iki adet aldım imeileri halledilmiş halde çok memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Motorola'nın artık ülkemizde de satışa sunulan G4 ve G4 Plus modelleri de incelemeye değer modeller.

• Meizu telefonlarına bak dostum tam bir f/p canavarları kendim 1 yıldır mx5 serisini kullanıyorum gayet memnunum hala da yeni güncellemelerle telefon müthiş oluyor

• Tam Mi5 almaya heveslenmiştim taa ki; İnceleme videosundaki sağlamlığını görene kadar. Haliyle ithalatçı olduğunu görünce tamamen vazgeçtim. Zenfone 3 bekliyorum şuan umarım isteklerimi karşılar. Zenfone 5 kullanıcısıyım taş gibi telefonmuş valla 2 sene sorunsuz götürdü daha hiç garantiye vermedim. Eğer önerebileceğiniz varsa 1500-2000 tl arası tavsiyelerinze açığım "ön kamerası" diğer özelliklerine göre ağır basmak kaydıyla. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
  • Mayıs'ta Note5 almıştım android 7 bekliyoruz.

Yazı güzel hazırlanmış teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaracabay

Mi5 için kasa kalitesi yorumu bence yanlış olmuş ben de iki tane var birisi arkası cam olan model diğeri seramik olan model. Hem telefonun performansı hem de malzeme kalitesinden memnunum. 1500 tl civarı amiral gemi dusunenlere mi5 tavsiyemdir.

Mi modellerinin LTE bantları eksikoldugu için 4g yi bizim ülkede sürekli göremezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.