Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NéGRo

Herkes listede G5 olmamasından yakınmış LG kullanan biri olarak herhangi bir LG telefonun listede olmaması isabet olmuş G2den G5'e kadar hepsi kronik sorunlu telefonlar V10'da listeye dahil hatta muhtemelen quantum ips ekranı ile gelecek olan V20'de şimdiden kronik sorunlu olacağını söyleyebiliriz (bknz: ghost screen)

Anlatamazsın fiyatı düştükçe f/p deyip duruyorlar. Bende Gpro hanımda gflex 1 var. Gpro dan sıkıntı çekmedim gflex 1in kasanın üstü kamera tarafı çatladı çabuk soyuldu. Ekranın ghost screen olmasını da görmezden gelirsek iyi cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Günümüzün f/p telefonu Xioami redmi note 3 pro'dur. 800 tl bandında bulmak mümkün malum yollardan. Özellikle bin TL altında telefon alacaklar kesinlikle şaşmasın.

Ne gibi yollar hocam ben de o yolları arıyorum da Yurtdışından getirmek ise nasıl oluyor o iş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Hocam Senle ayni durumdayim ama işim geregi telefom cok agir kaliyor ve sarji yarim gun dayanmiyor xiaomi m5 guzel gelmeye basladi gozume bu aralar

Hard format deneyin hocam. Android malesef zamanla ufak ufak şişebiliyor. En azından senede 1 atılan hard format ile bazı kullanıcıların telefonlarını tanıyamadığına bile tanık oldum(İyi anlamda)

• pcrex kullanıcısına yanıt
    Ne g3 ler ne g4 ler batarya şişirmedi ghost screen olmadı anakart yanmadı ama anlatamazsın ya birinde bozuk çıkar tamamı bozuk der yada 1inde sağlam çıkar bozuk diyeni taşlar lar forumda g3ünde g4ünde konusu var gidip okusunlar kimler neleri yaşamış istanbulda servis var ben gözümle gördüm 10 kişi gelmiş yarısı g3 ise yarısı g4 batarya ekran sorunu dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Cebinde 1000 tl si olanlar için de bir liste yapabilir misiniz :D

1000 tl altına mis gibi xiamoi modelleri var hemde donanımı gayet üst düzey. Diger markalara limit 1000 tl ise para verilmez.

• keremec kullanıcısına yanıt
    hocam insanımızın suçu aç gözlü olması. sony eurasia şirketinin müdürü türk bizim insanımız. müdür yardımcısı türk, satış pazarlama departmanı yöneticisi türk... şirkette sadece 1 japon var oda zaten tüm ortadoğu bölgesinin yetkilisi. cihaz 1. senesini doldurmadıysa gerçekten söylüyorum avrupada yaptırın. ben türkiyede teleservice in bu kadar kaypak olduğunu düşünürken ispanyada yine arvato servisine bıraktım cihazı ve müşterileri olduğumu hissettim. bekleme yeri kahve makinesi falan. önce ön incelemeye alıp size tarih veriyolar o tarihte gidip cihazı alıyorsunuz. iade işlemi yapmadığım için bilmiyorum ama türkiyede teleservice e verdiğinizde elinize 1 haftadan önce ulaşıyor mu? kayıttaki bay/bayan sizinle titizlikle ilgileniyor mu? cihazı verdiğiniz gün ne zaman alacağınızı öğrenebiliyor musunuz? bunların hepsi insanımızın az masraf + çok iş = maksimum kar anlayışından geliyor. şunu söyleyeyim birde, sony eurasia şirketinin müdürü sony grubunda bildiğim kadarıyla tek iphone kullanan salak. birde bu cihazların satılmasını hizmetini sağlıyor. keza türkiye den kim şirketin başına geçse bunları yapacağına %1000 eminim.

• sd652 chipsetli bir telefon alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Cebinde 1000 tl si olanlar için de bir liste yapabilir misiniz :D

1000 tl altına mis gibi xiamoi modelleri var hemde donanımı gayet üst düzey. Diger markalara limit 1000 tl ise para verilmez.

İşte hocam xiaomi redmi note 3 arıyorum ama Türkiye'de yok olsa direkt hiç düşünmeden onu alacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony Xperia z5 kesinlikle listede olmalıydı. Şuan çok uygun fiyatlara alınabiliyor. Batarya kamera ve arayüz performansı da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Mesut Bey merhaba,

İphone 7'nin çıkması ile birlikte ve stoklardaki iphone 5s modellerinin tükenmesi ile birlikte firmaların İphone SE satma konusunda sorun yaşayacaklarını ve fiyatları her zaman ki gibi kırmak zorunda kalacaklarını tahmin ediyorum.

Eğer "büyük ekran" sizin için olmazsa olmazlar arasından çıksaydı listenizde bulunan cihazlardan biri olurmuydu?

Teşekkür ederim.

Mesut beyin hiç iphone cihaz önerdiğini görmedim ben. Küçük ekran isteniyorsa daha iyi performanslısı yok

• Ne çok 1500 TL lik telefon yeterci var 😎 Sanki insanlar telefon 3000 TL olsun da alayım diye bakıyor, istediği telefonun fiyatı 3000 TL olduğu için o telefonu almak zorunda kalıyor. Her insanın estetik algısı ve telefondan istediği şeyler farklıdır. Kimisi menülerde uyulamalarda takılma olmasın, saçma saçma hatalar verip yapacağı şeyleri yarıda bırakıp huzursuz etmesin ister, başka bir kişi kamerası çok iyi olsun ailesiyle, sevdikleri ile özel anlarında, o anın fotoğrafını çekerken istediği kareyi yakalamak ister, diğer bir insan 2 telefon taşımak istemez çift sim kart girişi olsun, hızlı olsun ofis kullansın işlerini görsün ister. İhtiyaçlarına göre telefon seçer alır. Seçtiği telefon 1000 TL de olabilir veya 3000 TL de olabilir bu o kişinin kendi kendine en uygun gördüğü telefondur ve bu karara göre alır. 3000 TL lik telefon aldı diye bu kişi gerizekalı değildir. Neyse demek istediğim sana 1500 TL lik telefon yetiyor ise yada 1500 TL bandındaki telefonları alabiliyorsan bu senin tercihindir, bunu buraya gelip 1500 üstü telefona verilmez, şöyle yapılmaz böyle yapılmaz diyip 1500 TL den fazla para vermiş kişileri kötülemeye veya aşağılamaya kalkmak kişini kendi ezikliğini gösterir.

Dip not: burada gelip öneri vermeye çalışan yada 1e1 aynı özellikteki telefonu daha ucuza satın almanızı sağlayacak kişiler ile ilgili birşey söylemiyorum. Sadece bazı insanlar herşeyi kendileri biliyor sanıyor ve diğer insanların tercihlerini yargılıyorlar, bu da beni çileden çıkartıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Günümüzün f/p telefonu Xioami redmi note 3 pro'dur. 800 tl bandında bulmak mümkün malum yollardan. Özellikle bin TL altında telefon alacaklar kesinlikle şaşmasın.

Ne gibi yollar hocam ben de o yolları arıyorum da Yurtdışından getirmek ise nasıl oluyor o iş

800 tl civarında getirip satanlar var. Forumda da var face gruplarında da var. Pm atarsan yönlendiririm.

Kendin almak istiyorsan aliexpress'ten şansını dene. Anna gibi bazı satıcılar birkaç parça halinde gümrükten geçirip sorunsuz gönderebiliyormuş. Ben iki adet redmi not 3 aldım ama Türkiye'den, dışardan getirip riske girmek istemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Note5'i tek geçerim

• Oneplus 3
    Lenova Zuk Z2 Pro

Şu anda fp ürünler bunlar.

• Çok severim Sony yi mesela Xperia X almak istiyorum 2400den 1900lere düşmüşken ama şuanki gibi garantilik işim olur da sürünürsem çileden çıkarım.

• 2000 lira? 2000 lira ne ya sanki ucuz telefonmus gibi? Gecen de iphone 6S plus 2900'e dustu, kapin tarzi laflar ediliyordu. Oha dedim kendi kendime, bir ara 1800-2000 TL bandi en pahali telefon kategorisi degil miydi? (Akilli telefon devrinde, yoksa onlardan once 1000 TL'nin de altindaydi.)

Bu teknolojinin ucuzlamasi gerekmiyor mu benim bildigim niye artiyor bu telefonlarin fiyatlari?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 15 Eylül 2016; 13:12:35 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    her elektronik cihazda arıza çıkabilir ama kim ne derse desin bu kadar problemli cihazların marka tarafından müdahale edilmesi gerekir. servise bir defa gider iki defa gider sonrasında ucuz etin yahnisi yavan olur derler ya o hesap işte. satmaya kalksan ikinci eli de para etmiyor, yarı fiyatına bile gitmiyor. birde 2014 ün en iyi telefonu (?) diyenler Iphone6 nın ikici el fiyatına bir baksınlar. olayın ironik tarafı telefonu, mesut çeviğin G3 için ''fiyat performans ve premium'u cihaz'' demesi ve tavsiyesi üzerine aldım. demek ki erken konuşmamak gerek.
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Son eklenen yüzde 8 trt vergisiyle birlikte telefonların fiyatları çok arttı.Telefon üzerindeki toplam vergi oranı yüzde 58 yani 2000 liraya bir telefon alıyorum diyorsunuz ama 2000 liranın 700 lirasını devlet vergi alıyor aslında ederi 1300 olan telefona 2000 lira veriyoruz . Yeni telefonlar genelde aynı paraya çıkıyor hep 699 649 dolar civarı bizde hem kur yüksek hem vergi artınca en yüksek telefonun parası 2000 olması gerekirken 4000 e dayandı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 15 Eylül 2016; 14:01:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Ne çok 1500 TL lik telefon yeterci var 😎 Sanki insanlar telefon 3000 TL olsun da alayım diye bakıyor, istediği telefonun fiyatı 3000 TL olduğu için o telefonu almak zorunda kalıyor. Her insanın estetik algısı ve telefondan istediği şeyler farklıdır. Kimisi menülerde uyulamalarda takılma olmasın, saçma saçma hatalar verip yapacağı şeyleri yarıda bırakıp huzursuz etmesin ister, başka bir kişi kamerası çok iyi olsun ailesiyle, sevdikleri ile özel anlarında, o anın fotoğrafını çekerken istediği kareyi yakalamak ister, diğer bir insan 2 telefon taşımak istemez çift sim kart girişi olsun, hızlı olsun ofis kullansın işlerini görsün ister. İhtiyaçlarına göre telefon seçer alır. Seçtiği telefon 1000 TL de olabilir veya 3000 TL de olabilir bu o kişinin kendi kendine en uygun gördüğü telefondur ve bu karara göre alır. 3000 TL lik telefon aldı diye bu kişi gerizekalı değildir. Neyse demek istediğim sana 1500 TL lik telefon yetiyor ise yada 1500 TL bandındaki telefonları alabiliyorsan bu senin tercihindir, bunu buraya gelip 1500 üstü telefona verilmez, şöyle yapılmaz böyle yapılmaz diyip 1500 TL den fazla para vermiş kişileri kötülemeye veya aşağılamaya kalkmak kişini kendi ezikliğini gösterir.

Dip not: burada gelip öneri vermeye çalışan yada 1e1 aynı özellikteki telefonu daha ucuza satın almanızı sağlayacak kişiler ile ilgili birşey söylemiyorum. Sadece bazı insanlar herşeyi kendileri biliyor sanıyor ve diğer insanların tercihlerini yargılıyorlar, bu da beni çileden çıkartıyor.

• Aslında 2000tl'ye iphone 6s düşse f/p olarak daha iyisi olmaz sanırımda o fiyata düşer mi o cihaz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.