Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Mi note 3 mtk versiyon kullaniyorum 700 liraya forumdan bir arkadastan sifir almistim mi note serisi dusunenlere hemen deneyimlerimi aktariyim bu benim 4. Xiaomi telefonum bu arada

Telefon cok hafif 5.5 inch ekran kasa orani gayet basarili
    Miui 8 guncellemesi aldi gayet stabil
    Kamera fena diil ama tabiki bir iphone yada s7 degil
    Miui arayuz acik ara dunyanin en stabil arayuzu
    Pil malasef 1 gun yogun kullanim bunda malasef 4g somurusu cok etkili
    Ekran guzel 1080p zaten bence yeterli
    Parmak izi okuyucu fena hizli hemen aciliyor
    Telefon genel olarak hizli hafiza karti almadigi icin 32 gb yetermi bana yetiyor
    Yekpare metal kasa olsa daha iyi olurdu ki note 4 de ole zannedersem (kasa metal ancak yekpare degil parcali alttan ve ustten)
    3 gb ram fazlasiyla yeterli bosta 1.2gb harciyor
    Oyun performansi tatmin eder ben cok oyun oynamadigim icin cok test etmedim
    Kulaklik ses cikici guzel miui bu konuda iyi zaten
    Telefonun kendi hoperloru biraz zayif daha iyisini note 4 de yapmislar zaten
    Note 4 de cok degisiklik yok ama gayet guzel bir cihaz olmus cok paraniz yoksa note 4 sifir alinir miui arayuzu kullanan baska arayuz aramaz zaten
    Bu arada son olarak note 5 fiyat performans konusunda baya iyi bende almayi dusunuyorum ama hanim dogum yapacak masraflari kestiremiyorum o yuzden bekemedeyim

Hocam bir düzeltme yapabilir miyim; Mi note serisi farklı bir model. Sanırım sizdeki Redmi note serisinden.

• Hemen o note 7'yi kapat ve kenara koy dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDTEK

iPhone SE

Çok güçlü bir cihaz ama 4 inç ekran

Tek elde kullanım konusunda ergonomik olsa da çoğu zaman çok küçük kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim icin degil ama annem icin general mobile gm5 plus aldik. Fiyat performans olarak cok iyi bir telefon oldugunu dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Mi note 3 mtk versiyon kullaniyorum 700 liraya forumdan bir arkadastan sifir almistim mi note serisi dusunenlere hemen deneyimlerimi aktariyim bu benim 4. Xiaomi telefonum bu arada

Telefon cok hafif 5.5 inch ekran kasa orani gayet basarili
    Miui 8 guncellemesi aldi gayet stabil
    Kamera fena diil ama tabiki bir iphone yada s7 degil
    Miui arayuz acik ara dunyanin en stabil arayuzu
    Pil malasef 1 gun yogun kullanim bunda malasef 4g somurusu cok etkili
    Ekran guzel 1080p zaten bence yeterli
    Parmak izi okuyucu fena hizli hemen aciliyor
    Telefon genel olarak hizli hafiza karti almadigi icin 32 gb yetermi bana yetiyor
    Yekpare metal kasa olsa daha iyi olurdu ki note 4 de ole zannedersem (kasa metal ancak yekpare degil parcali alttan ve ustten)
    3 gb ram fazlasiyla yeterli bosta 1.2gb harciyor
    Oyun performansi tatmin eder ben cok oyun oynamadigim icin cok test etmedim
    Kulaklik ses cikici guzel miui bu konuda iyi zaten
    Telefonun kendi hoperloru biraz zayif daha iyisini note 4 de yapmislar zaten
    Note 4 de cok degisiklik yok ama gayet guzel bir cihaz olmus cok paraniz yoksa note 4 sifir alinir miui arayuzu kullanan baska arayuz aramaz zaten
    Bu arada son olarak note 5 fiyat performans konusunda baya iyi bende almayi dusunuyorum ama hanim dogum yapacak masraflari kestiremiyorum o yuzden bekemedeyim

Hocam bir düzeltme yapabilir miyim; Mi note serisi farklı bir model. Sanırım sizdeki Redmi note serisinden.

Redmi hocam cihaz hizli yazinca boyle oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Redmi 3 (2 gb ram, 16 gb hafıza, 5 inç 720p ekran, s616 işlemci, 4000 mah batarya) aldım 650 tlye kameraya çok önem vermeyen herkese öneririm.

2000 tl telefona vermem ama verecek olsam Note 5 alırdım, 1500e mi5de iyi seçenek. 1000 tl altına da redmi Note 3 pro rakipsiz.

• Daha lg g4ü ve gm'yi listeye koyan editörden ne bekliyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknojix

Daha lg g4ü ve gm'yi listeye koyan editörden ne bekliyorsun ki?

Neden böyle bi yorum yaptiniz ?

• Herkea ihtiyaci oldugunu almali.Benim ihtiyacimi 500 tllik telefon olan 4g karsiliyor.Bu yuzden bunu kullaniyorum.Sevmesigim tek yonu arka kameranin gece cekiminde kotu olmasi.

• kesinlikle iphone se. konuda gosterilen butun telefonlarin uzerinden bulldozer gibi gecer.

• rosedaled3 kullanıcısına yanıt
    1700 e düşmemiş de 2100 e düşmüş
    link
  • S7 varken diğerlerine bakılır mı la ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

Lg g5 e karşı bir gıcıklığın mı var?..onu listeye koymamışsın.

Editör diyor ki: Bu benim favori listem. Lütfen sizlerde burada olmayan ama beğendiğiniz telefonlar varsa yorumlar kısmında yazın. Bu da diyor ki g5 i nödön koymodon gocokloğonmo vor.!!!

LG kullan biriyim de LG nin g2 den sonraki cihazlarını hala iyi olarak görülmesi hatta fiyat performans olarak konuşulması garip. Hele o ne olduğu Belirsiz g5 in bu kadar ortaya atılması gülünç. Fiyatı düştü diye konuşmaya başlandı ilk çıktığında sövüyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 15 Eylül 2016; 12:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovrclds

Kendim icin degil ama annem icin general mobile gm5 plus aldik. Fiyat performans olarak cok iyi bir telefon oldugunu dusunuyorum

Usta çok fena ısınıyor falan diyorlar. Öyle bir şey var mı sizin cihaz da? Çok fazla şikayet var konusu görünce vaz geçmiştim almaktan.

• Mesut bey Slm.

Öncelikle yukarıda belirttiğiniz öneriler için teşekkürler.

Fotoğraf benim için önemli. Hem öneriniz ve hem de f/p doğrultusunda
    Huawei P9 almayı düşünüyorum.

Ancak bir sorum var. Yanıtlarsanız sevinirim.

Resmi satışta olan Huawei p9 a Android güncellemesi gelirse,

İthalatçı garantili (paralel ithalat) cihazlarda bu Android güncellemesinden
    faydalanabiliyor mu?

Yoksa paralel ith. cihazlara güncelleme hiç gelmiyor mu ?

• Cebinde 1000 tl si olanlar için de bir liste yapabilir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Çok faydalı konu olmuş.

Ben de bi soru sormak istiyorum. Huawei p9 ile lg g5 arasında kaldım. Huawei kamera açısından beni etkiliyo ancak türkiyede marka olarak telefon kategorisinde çok fazla etkin olmadığından dolayı beni düşündürüyor. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

teşekkürler.

Huaweinin telefonlarını önermiyorum. Sar değeri inanılmaz fazla. Cebinizde mikrodalga fırını taşıyor gibisiniz. Tamam kamerası iyi ancak sağlık her şeyden önce gelir. G5'i öneririm size. Kesinlikle hakettiği değer verilmiyor. Youtube'daki speed test videolarında genelde hep birinci çıkıyor. Kamera konusunda da huawei'den daha iyi olabilir. Sonuç olarak G5 mantıklı seçim olacaktır.

• Cebinde 1000 tl si olanlar için de bir liste yapabilir misiniz :D

• Mesut Bey merhaba,

İphone 7'nin çıkması ile birlikte ve stoklardaki iphone 5s modellerinin tükenmesi ile birlikte firmaların İphone SE satma konusunda sorun yaşayacaklarını ve fiyatları her zaman ki gibi kırmak zorunda kalacaklarını tahmin ediyorum.

Eğer "büyük ekran" sizin için olmazsa olmazlar arasından çıksaydı listenizde bulunan cihazlardan biri olurmuydu?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

Redmi 3 (2 gb ram, 16 gb hafıza, 5 inç 720p ekran, s616 işlemci, 4000 mah batarya) aldım 650 tlye kameraya çok önem vermeyen herkese öneririm.

2000 tl telefona vermem ama verecek olsam Note 5 alırdım, 1500e mi5de iyi seçenek. 1000 tl altına da redmi Note 3 pro rakipsiz.

Hocam Türkiye'de bulabilsem ben de alcam direkt ama bulamıyorum malesef sen nerden nasıl aldın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.