Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Lg g5 e karşı bir gıcıklığın mı var?..onu listeye koymamışsın.

Editör diyor ki: Bu benim favori listem. Lütfen sizlerde burada olmayan ama beğendiğiniz telefonlar varsa yorumlar kısmında yazın. Bu da diyor ki g5 i nödön koymodon gocokloğonmo vor.!!!

Tamam kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum ama ; , g flex2 den g3 , g4 den bahsedip de bence çok daha iyi özelliklere ve fiyat/ performans oranına sahip olan lg g5 den haberinde hiç bahsetmeyip bu telefon hakkında en ufak bir görüş bile yazmamışsa , bende bunun sebebini doğal olarak merak edip bunu o bahsettiğin editöre sorarım kardeşim. Yani lg g5 bu kadar mı kötü bir cihaz!! Hem ben onun fikrini soruyorum , sen de atlangoçluk yapıyorsun..

Şimdi tekrar açıklayayim çünkü yazdığım 2 satırdan hiçbir şey anlamamışsın. Editör burada kendi beğenisinden bahsediyor. Bak ''kendi beğendikleri'' diyorum. Yani o beğenisi içinde G5 olmayabilir. Hatta diyor ki: Bunlar benim kendi beğenilerim, içerisinde sizin ayrı beğendikleriniz olabilir onları da yorumlar kısmında belirtin lütfen. Sende gelmişsin neden G5 yazmadın o kötü bir telefon mu bilmem ne. İşin komiği kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum deyip üstüne tekrar G5 den neden bahsetmemiş demendi. Atlangoçluk ne demekse ben onu yapmadım sana durumu izah etmeye çalıştım. hade kolay gelee.

Arkadaşım senin alaylı üslubunu ve ne demek istediğini çok iyi anladım ,merak etme!! ,ama sen benim ne demek istediğimi ısrarla anlamamaya çalışıyorsun ve gayette başarıyorsun..editörün listesinde , yazısında alt kısımda bahsettiği diğer lg modelleride yok farkındaysan.ama onlar hakkında en azından neden listesine almadığını artı ve eksilerini kısaca belirtmiş..ama her nedense bahsettiği modellerin hepsinden daha sonra çıkan , daha iyi özelliklerde olan ve şu anda yapılan haberin konseptine tamamen uygun olarak 2000 tl nin altına çok rahatça alınabilecek olan LG G5 den artı veya eksi yönde tek kelime bile etmemiş.buda bana çok garip geldi..bende bunu kendisine sormak istedim...yani benim editöre asıl demek istediğim ve senin anlamamakta ısrar ettiğin şey , lg g5 gibi hem şu anda 2000 tl nin altında alınabilen hemde amiral gemi olan bir cihazı bu seviyede bir editörün bu kadar görmezden gelebilmesi için (eğer başka bir sebebi yoksa )ancak bu cihaza karşı bir antipatisi veya gıcıklığı olabileceğini düşünmemdir..Haberde lg nin neredeyse tüm g serilerinden bahsetmiş fakat LG G5 gibi 2016 nın amiral gemilerinden birinden tek kelime etmemiş.bunun sebebini tamam kabul ediyorum belki yalnış bir soru ile direkt kendisinden öğrenmek istemiştim.sende buna çok yardımcı oldun sağol!

Hocam LG G5 i tavsiye edecek, önerecek, yada G5 kullanan bir tane editör örneği göstersene... Herhangi bir teknoloji sitesinden olabilir bu... Allah aşkına zamanı kıymetli, parası kıymetli bir insan neden LG kullansın?

• lg den uzak durunda ne yaparsanız yapın. Aksi taktirde editörün dediği gibi kronik sorunlarla boğuşursunuz. Editörü dinleyin. Çünkü doğruları yazmış.

• VE KISA BİR NOT: LG G5 DE GHOSTSCREEN yani ekranda iz kalması problemi g4 deki gibi baş göstermeye başlamış. ilerde forumdaki g5 konusuda paramı nasıl geri alırım konusuna dönüşecek. birisi hala lg yi savunursa ya aklı yok yada parası çok.

Bunu bir g4 mağduru olarak yazdım.

• 1000tl altında Google işbirliği ile güncelleme sorunu yok demişsiniz ancak 2sene önce moto g almıştım 500-600civarındaydı fiyatı net hatırlamıyorum şuan ve Google cihazı deniyordu bu telefona yanlışım varsa düzeltin, tek bir güncelleme aldı ve öylece kaldı 1.5yıldır ses soluk yok zaman zaman reset atmalar oluyor ve birkaç donanımsal sorun daha olunca garantiye yolladım 4hafta sonunda bana tek söylenilen arka kapak değişti yazılım güncellendi ki yazılım aynıydı arka kapakta ortada net bakmazsanız göremeyeceğiniz bir göçüğe kadar aynıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

3senedir g2 kullanıyorum. Öğlen balık tutmustum . 30dk telefonu kurcaladim cayir cayir maşallah attım balığı ustune mangal yapıyorum.

Arka kısmında pişirmeyiniz hocam . O kısım fazla ısı verdiği için çabuk yakar içi pişmez . Balık heder olumasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor R3znov

1900 TL Note 5 ? İsterseniz 500 TL yazın ayıp olmasın.

Herkes indirim mi kovalıyor veya web sitelerinden mi alıyor ya da özel günleri mi bekliyor ? Hadi 2100 TL yazsanız anlarım da 1900 TL nedir ?

hocam dikkatli okuyun yazıyı mesut bey demiş ki ithalatçı garantili.şu an birçok yerde 1900 lü fiyatlara ve bunlar güvenilir bilindik siteler.uyduruk yerlerde ise daha düşük fiyatlara ithalatçı garantili alabiliyorsunuz. indirim kovalamanıza gerek yok.bence samsung garantili telefon almanın anlamı yok. yukarıda bir arkadaş yazmış artık her hataya kullanıcı hatası diyor samsung doğru demiş .örneğin s4mini kullanıyorum kenarları 3-5 ayda soyulmuş sıçana döndü.ama her yeri.özel birşey yapmadım elde tutmakdan oldu. tamamen üretim hatası. kenarında da milimetrik ezik bile denmez tırnagınızla sert bassanız olur o ezik.öyle birşey var. ondan dolayı kasayı değişmediler neymiş kullanıcı hatası :D soyulmalar o mikro ezikten dolayı olmuş manasına getirdiler. ama her kenar soyuk :D sol üst yan sağ vs. ben anlayamadım tek noktadaki mikro ezikten nasıl olurda kasanın kenarlarının tamamının soyulması sorumlu olur :D samsung acınası servisi var. sony compact 5ınc altı olmasına rağmen ekliyorum listeye. arkadaşım sony elinden düşürdü camı az birşey açıldı.servis değişti. samsung ve sony farkı.

• brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    Bende fazla kurcalamışım G2 nin ana kartıyla ekranı gitti :) telefonsuz kaldım lanet olsun dostum :D allah seni bildiği gibi yapsın LG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_aKReP -- 16 Eylül 2016; 2:21:37 >
  • Türkiye'de satılsaydı Redmi Note 3 Pro'yu 1000-1500TL bandında ilk sıraya koyardım. İkinci el olarak 800-900'e bulunuyor ama garantisi yok tabi.

Huawei P9 Lite 1100TL fiyatıyla gerçekten çok iyi bir telefon, kesinlikle inceleyin derim.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Yazı içeriğinin çoğunluğuna katılmakla beraber mi5 in kasa kalitesine yapılan abartılı yoruma düzenleme getireyim istedim.

Koltuk üzerinden 2 kez lamine zemine, masa üzerinden 1 kez fayans zemine düşürmüş olmama rağmen biraz da şans yardımıyla çizik, zedelenme, kırılma vs. olmadı.

Aynı seviyeden asus zenfone 2im ekran dağıtmış idi.

Bence mi 5 in arka kapağının cam olmasından ötürü aşırı kayganlığı haricinde ciddi bir sıkıntı yok.

Bilgi olarak iliştirelim ki, almak isteyip yazınızda ki abartı yorumu görenlere fikir vermiş olalım.

Saygılar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enemy kullanıcısına yanıt
    Bantları açma işlemi yapılabiliyor. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Bende fazla kurcalamışım G2 nin ana kartıyla ekranı gitti :) telefonsuz kaldım lanet olsun dostum :D allah seni bildiği gibi yapsın LG

Anakart yanma sorunu ilk partilerin kronik sorunuydu , son partide çözüldü bildiğim kadarıyla . Geçmiş olsun hocam .

• quote:

Orijinalden alıntı: mavigüneş

quote:

Orijinalden alıntı: Viktor R3znov

1900 TL Note 5 ? İsterseniz 500 TL yazın ayıp olmasın.

Herkes indirim mi kovalıyor veya web sitelerinden mi alıyor ya da özel günleri mi bekliyor ? Hadi 2100 TL yazsanız anlarım da 1900 TL nedir ?

hocam dikkatli okuyun yazıyı mesut bey demiş ki ithalatçı garantili.şu an birçok yerde 1900 lü fiyatlara ve bunlar güvenilir bilindik siteler.uyduruk yerlerde ise daha düşük fiyatlara ithalatçı garantili alabiliyorsunuz. indirim kovalamanıza gerek yok.bence samsung garantili telefon almanın anlamı yok. yukarıda bir arkadaş yazmış artık her hataya kullanıcı hatası diyor samsung doğru demiş .örneğin s4mini kullanıyorum kenarları 3-5 ayda soyulmuş sıçana döndü.ama her yeri.özel birşey yapmadım elde tutmakdan oldu. tamamen üretim hatası. kenarında da milimetrik ezik bile denmez tırnagınızla sert bassanız olur o ezik.öyle birşey var. ondan dolayı kasayı değişmediler neymiş kullanıcı hatası :D soyulmalar o mikro ezikten dolayı olmuş manasına getirdiler. ama her kenar soyuk :D sol üst yan sağ vs. ben anlayamadım tek noktadaki mikro ezikten nasıl olurda kasanın kenarlarının tamamının soyulması sorumlu olur :D samsung acınası servisi var. sony compact 5ınc altı olmasına rağmen ekliyorum listeye. arkadaşım sony elinden düşürdü camı az birşey açıldı.servis değişti. samsung ve sony farkı.

Servis konusunda hak veriyorum. Ama ben genel tüketici için konuştum. Atıyorum sıradan bir vatandaş gider bir telefoncudan satın alır. O da Türkiye garantili oluyor. Ve fiyatı da 2300 TL'den aşağı çekmiyorlar pek. Yoksa araştırıldıktan sonra ucuza elbette bulunur. Veya ithalatçı garantili v.b.

Bu arada bende Note 5 var. Telefondan her anlamda memnunum. Fakat yıllardır Android kullandığım için sıkıldım. Bu telefonu en az 1500 TL'ye satarım diye düşünüyorum. Hatta daha fazla da eder. Çünkü 1 yıl daha garantisi var, çiziği yok ve alındığından beri kılıfında, temperli cam koruyucusu ile duruyor. Eğer iPhone tecrüben varsa, sence iPhone 6S Plus 64GB alsam pişman olur muyum ? Donanımsal olarak her anlamda Note 5 üstün biliyorum. Fakat acaba iOS o farkı kapatır mı sence ? Yoksa bu telefonu kullanmaya devam mı etsem ?

• Apple'ın iphone ile birlikte ilk kez piyasaya çıkardığı tam ekran dokunmatik tabanlı cep bilgisayarı kavramının Android tarafından gereğinden fazla sömürüldüğünü düşünüyorum. Dokunmatik olgusu öylesine sömürüldü ki artık tuşlu telefon gördüğümüzde ay bu ne yaaaaaa demeye başladı insanlar. 2000 TL'ye alınan bu tür telefon özellikli bilgisayarlardan bir kaç temel özellik dışında yararlanmak imkansız. Bu tam dokunmatik kavramın sömürülmesinden kaynaklanıyor. Çünkü bu kavram her işlemi ekrana dokunarak yapmanızı gerektiriyor. Çoğu kişi bunu yapmıyor. Örneğin telefonu sessize alma gibi basit bir eylem için bile ekrana bakarak o özelliği denetleyen bölümü bulmanız ve o kocaman ekranda bu basit işlemi yapmak için nerdeyse 10 parmağınızı birden oynamanız gerekiyor. Demek istediğim çoğu insan bu cihazları alması gerektiği ve ihtiyaç duyduğu için almıyor. Alması gerektiğini düşündüğü için alıyor. Çünkü herkes alıyor. Hele ki 2000 liralık telefonu bir insan gerçekten ne iş yapmak için alır? Çünkü piyasa bunlardan ibaret artık. Seçeneğiniz artık yok denecek kadar az. Üstüne seçenek olabilecek farklı kavramsallıktaki cihazlara bile bu hipnoz altında saldırmanız gerektiğini bile hissedebiliyorsunuz. Klavyeli tuşlu kapaklı. Hepsinin yeri ayrı.

• Huwai p9 onerir misiniz? Yada 1700 1750 civarına ne önerirsiniz? Oyun oynamam asla kamera batarya iyi olmalı ve stabil olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 16 Eylül 2016; 6:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDTEK

iPhone SE

Yüzyılın balonu.Forumda yok çıksın ilk ben alacam diyordu herkes kullanıcı sayısı bir elin parmağını geçmedi.Hatta sen yazana kadar böyle bir telefon olduğunu unutmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Buraya nasıl alacaz bir fikrin varmı bilmediğimden soruyorum. Telefonun avrupa versiyonunu istiyorum fakat malum sitelerde amadalar 1700-1800 fiyat istiyor.

denemediğim için ben de bilmiyorum bi arkadaşa filan aldırıp artık kargoyla yada pegasusa atlayıp gidip alıp gelmek lazım indirimde git gel 100 tlye almıştım bileti.
  • Abarttın. Sadece sahibinden com da 7 sayfa ilan var. Bunlar satanlar bilmem kaç katıda satmayan vardır yok el parmağı yok ayak parmağı.

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Huawei p9 tam size göre bir cihaz. O fiyata alacağınız diğer cihazlar ithalatçı garanti note 5 filan olur anca.

• mavigüneş M kullanıcısına yanıt
    Vay be bende de tam tersi kanka. Sony servisi illallah getirdi bi pili değiştirmemek için neler yaptılar.

Samsung u veriyorum adamlar ücretsiz bir günde halledip veriyorlar hep tablet olsun telefon olsun samsung servisinden çok memnunum. Sırf servisi yüzünden bşr daha Sony almayabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.