Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir kaç soru sormak istiyorum.

1.si SAR değeri hakkında ne düşünüyorsunuz? Huawei telefonlar çok güzel fiyatları da uygun ancak sar değerleri düşündürüyor. Bu değerlerin telefonun tam kapasitede kullanıldığında ölçüldüğü söyleniyor. Ben çift sim kullanan biri değilim, bunu ve diğer faktörleri göz önüne alırsak makul değer nedir, sağlığa gerçekten zararı var mıdır?

2. Kamera ve stabilite göz önüne alınırsa zenfone 3 mü yoksa p9 dual sim mi sizce?

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi per se -- 14 Eylül 2016; 22:39:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve yine bir DH klasiği player görüntülenmiyor...

Tarayıcı : Chrome

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Sony diyorum pişman etmiyor. Stabil şarj uzun sorunsuz yarı yolda bırakmıyor. Z3c var bende gayet memnunum. Android ise sony diyebilirim..

Hocam sony nin telefonları alıp kullanırken iyide satış sonrası hizmetleri berbat. En sevdiğim tarafı ucuz modellerinde de su geçirmezlik olması ve kaliteli kulaklık çıkışları olması. Arayüz de + larından. Küçük telefonda yüksek performans isteyenler için ya compact yada iphone zaten. Ama dediğim gibi satış sonrası hizmetleri berbatında ötesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srdrsym4441 S kullanıcısına yanıt
    Çıkmadan önce kullanmaya başladım, bana özel! ☺
    Model doğru, yılı yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 14 Eylül 2016; 22:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BruceWayne_

Ve yine bir DH klasiği player görüntülenmiyor...

Tarayıcı : Chrome

Hocam zaten izlenecek bir video yok problem tarayıcınızda falan değil.
  • mi 5 iyidir
  • LORDTEK kullanıcısına yanıt

• Bendede lg g4 var.1100 civarına aldım 3 ay kadar önce.Arada wireless sıkıntısı yaşasamda ufak 1-2 işlemden sonra sıkıntı yaratmıyor.Cidden çözemiyorum telefona 3000-4000 arası verenleri.Kardeşim napıyorsunuz o tellerle.Marsa falanmı gideceksiniz.Şu anda 1000-1500 tl arası her telefon fazlasıyla her türlü işinizi görür.Bakın fazlasıyla diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

eğer telefonu "hava atmak" için kullanmayacaksanız 1000-1500 TL bandı bile yeter de artar.

ufak bir kıyaslama abd veya avrupa birliği ülkelerinde memur maaşı ortalama 2500-3000 euro ve amiral gemi cihazlar 700 euro civarı. yani maaşları ile 3-4 adet cihaz alabiliyorlar. ülkemizde ise ortalama memur maaşları 2500 TL civarı ve amiral gemi modelleri 3000TL'den başlıyor ve artık 4000 küsürlü rakamları telaffuz etmeye başladık. yani nerdeyse 2 memur maaşı bir cihaz alabiliyor.

Keyifli forumlar...

Çok haklı olduğun ama bu kanının ülkemizde geçerli olmadığı durum. TR garantili telefonlar ile ithalatçı farkı yüzünden mecburen yüksek fiyat ödüyoruz. Aslında mecbur değiliz ama tam ihtiyacımıza göre belirlediğimiz f/p telefonun tr garantili olanın fiyatı uçuk.

Pahalı telefon almak zorunda değiliz ama akıllı telefon üreticiler de en iyi desteğini amiral gemilerine sunduğundan bizi seçeneksiz bırakıyorlar.

• xiaomi nin malzemesinin çok çok kötü olduğunu söylüyor çinli kullanıcılar

huawei yi çok övüyorlar

s7 2200 ₺ nerede satılıyor?

paralel ithalat fiyatı mı
  • Tartışmasız Xiaomi mi5. Gerek pil gerek kamera gerek, gerekse performans. 1500 liraya alınabilecek en iyi cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFF GONG

Aman tanrım Samsung'u Mesut Çevik'in Dh'de yaptığı reklam kurtarabilir bunu en üst düzey yöneticileri düşünmüş olmalı

samsung yıllardır forumlarda fanlar tutarak bu hale geldi bu ıspatlandı ceza da yedi bilmiyosan araştır boş laf atma. paralel ürün satan hepsiburada da bile 2369tl ye satılan s7 yi 2200tl fiyatı varmış gibi göstermekteki amaç nedir_? senin gibi laf olsun die cevap atanların tanrılarıyla arasına girmek istemem ama ya araştır biraz yada boş konuşma! note 7 kullanan mesut çevik kendi kullandığı cihazı överken iyi patlamaya başladığında tek kelime etmemesi normal.... sonrada çıkıp butarz haber açması çooookkk daha normal dimi_? patlama haberlerini diğer editörlere bırakan ama 2000 liram olsa ne alırım haberini kendi yapan editörü savunmak için boş laflarla gelmeyin.

• Xiaomi telefonların hep malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorsun mi5 icin aşağıdaki cümleyi kullanmışsınız geçen senede mi4 için bir videoda aynı şeyden bahsetmistiniz 1.si mi4 geçen senenin en sağlam kasasına sahipti çelik ama arkası plastikti bu sene ise mi5 çelik ve arkası cam olarak uretildi altta alintiladigim cumlenizden sanki mi5 plastikmis gibi bir sonuç çıkıyor.

"Gerçi tepe model telefonlar, metal veya cam kasalara sahip oluyor da ne oluyor sonunda plastik bir kılıf geçirip kullanıyoruz :) d,yenlerdenseniz gözünüz kapalı alınacak bir model diyebilirim."

• cherkesomer C kullanıcısına yanıt
    1-reklam vermek başka forumlarda adam tutmak başka
    2-Mesut Çevik son paylaştığı haberlerin tümünde note 7 yi andıktan sonra parantez içinde yeriyor
  • 2000 tl olsa hemen gtx1070 alırdım :)

• Cebimde 2000 tl olsa yaşamazdım şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oneplus 3 alırım

• Siyah mi5 gayet iyi bir tercih şu dönemde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gün önce 1900'e siyah Z5 aldım vergiden de düşücem

• Lg telefonların alayı sorunlu. Uzak durun. Lg pişmanlıktır...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.