Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne 2000 lirası reyiz.cepte 5 kuruş yok cep delik cepken delik

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Lg g5 e karşı bir gıcıklığın mı var?..onu listeye koymamışsın.

Editör diyor ki: Bu benim favori listem. Lütfen sizlerde burada olmayan ama beğendiğiniz telefonlar varsa yorumlar kısmında yazın. Bu da diyor ki g5 i nödön koymodon gocokloğonmo vor.!!!

Tamam kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum ama ; , g flex2 den g3 , g4 den bahsedip de bence çok daha iyi özelliklere ve fiyat/ performans oranına sahip olan lg g5 den haberinde hiç bahsetmeyip bu telefon hakkında en ufak bir görüş bile yazmamışsa , bende bunun sebebini doğal olarak merak edip bunu o bahsettiğin editöre sorarım kardeşim. Yani lg g5 bu kadar mı kötü bir cihaz!! Hem ben onun fikrini soruyorum , sen de atlangoçluk yapıyorsun..

Şimdi tekrar açıklayayim çünkü yazdığım 2 satırdan hiçbir şey anlamamışsın. Editör burada kendi beğenisinden bahsediyor. Bak ''kendi beğendikleri'' diyorum. Yani o beğenisi içinde G5 olmayabilir. Hatta diyor ki: Bunlar benim kendi beğenilerim, içerisinde sizin ayrı beğendikleriniz olabilir onları da yorumlar kısmında belirtin lütfen. Sende gelmişsin neden G5 yazmadın o kötü bir telefon mu bilmem ne. İşin komiği kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum deyip üstüne tekrar G5 den neden bahsetmemiş demendi. Atlangoçluk ne demekse ben onu yapmadım sana durumu izah etmeye çalıştım. hade kolay gelee.

• "Kısacası iyi bir cep telefonu sahibi olmak için çok fazla para ödemenize gerek yok." diyip 2000 liraya telefon almak nedir. bu ülkenin yüzde 80'i aylık 2000liranın altında çalışıyor zaten. o zaman amerikalılar telefona hiç para ödemiyor çerez parası diyebiliriz. nasıl da alıştırmışlar sizi 2000 liranın para olmadığına.

he mesut zengindir çevresi zengindir 2000 lirayı para niyetine saymıyordur öyle görmüştür o ayrı. ama bana göre bir telefon asgari ücretin altında olmadığı sürece alınmaz. olur mu öle şey demeyin yurtdışında iphone'lar asgari ücretin yarısı nerdeyse. dediğim gibi sizi iyi alıştırmışlar koyun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 14 Eylül 2016; 17:40:56 >
  • furyzer0 F kullanıcısına yanıt
    Gittiği kadar artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

eğer telefonu "hava atmak" için kullanmayacaksanız 1000-1500 TL bandı bile yeter de artar.

ufak bir kıyaslama abd veya avrupa birliği ülkelerinde memur maaşı ortalama 2500-3000 euro ve amiral gemi cihazlar 700 euro civarı. yani maaşları ile 3-4 adet cihaz alabiliyorlar. ülkemizde ise ortalama memur maaşları 2500 TL civarı ve amiral gemi modelleri 3000TL'den başlıyor ve artık 4000 küsürlü rakamları telaffuz etmeye başladık. yani nerdeyse 2 memur maaşı bir cihaz alabiliyor.

Keyifli forumlar...

Ortalama maaşa bence zenginleri katmamalıyız ortalama maaşın 2500 tl olduğunu sanmıyorum hemde hiç
  • ardaq kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Bu fiyatlara telefon almak kimse kusura bakmasın gerçekten budalalıktan başka şey değil . Alt tarafı telefon bu ya hiçbir şeye hizmet ettiği yok , basit bir iletişim aracı. Asgari ücret diyorsunuz doğru , 5 bin tl geliri olan adamın da 2000, 2500 tl telefona gömmesi tuhaf değil mi abesle iştigal bu .

Ha birazdan saldırırlar size ne kardeşim adamın parası değil mi istediği gibi harcarcılar damlar . Şu mobil dünyadan ve apple cephesinden nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum .
  • LG demeyin bana Allah onun belasını versin, çevremdeki herkes ''LG den telefon markası mı olur, senin gibi adam nasıl LG aldı'' derdi, dalga geçerdim, şimdi bilmeden de olsa insanların haklı olduğunu gördüm. G3 hala teknik serviste ve bu sene 4 oldu. bir gitti mi de 20 günü doldurmadan gelmiyor, servistekiler telefonu benden daha çok kullandı. yok ekranı sarardı yok anakartı bozuldu, kamerası bozuk falan valla bıktım. ikinci telefonum galaxy s 5 sene oldu hala çalışıyor, bi bataryasını değiştim onun dışında hiç servise gitmedi. LG pişmanlıktır almayın aldırmayın.

• S7 Edge bakardım, A5 2016'da güzel cihaz.

Şu an LG G3 kullanıyorum son derece memnunum, sağda solda çarpık bilgi veren LG düşmanlarına aldanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

LG demeyin bana Allah onun belasını versin, çevremdeki herkes ''LG den telefon markası mı olur, senin gibi adam nasıl LG aldı'' derdi, dalga geçerdim, şimdi bilmeden de olsa insanların haklı olduğunu gördüm. G3 hala teknik serviste ve bu sene 4 oldu. bir gitti mi de 20 günü doldurmadan gelmiyor, servistekiler telefonu benden daha çok kullandı. yok ekranı sarardı yok anakartı bozuldu, kamerası bozuk falan valla bıktım. ikinci telefonum galaxy s 5 sene oldu hala çalışıyor, bi bataryasını değiştim onun dışında hiç servise gitmedi. LG pişmanlıktır almayın aldırmayın.

LG G3 kullanıyorum ne sorunu bu, kasa çatlaması yüzünden servise gittim yarım saatte değiştirdiler. Abartmayın derim, G3 2014 yılının telefonu olmasına rağmen donanımını koruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

LG demeyin bana Allah onun belasını versin, çevremdeki herkes ''LG den telefon markası mı olur, senin gibi adam nasıl LG aldı'' derdi, dalga geçerdim, şimdi bilmeden de olsa insanların haklı olduğunu gördüm. G3 hala teknik serviste ve bu sene 4 oldu. bir gitti mi de 20 günü doldurmadan gelmiyor, servistekiler telefonu benden daha çok kullandı. yok ekranı sarardı yok anakartı bozuldu, kamerası bozuk falan valla bıktım. ikinci telefonum galaxy s 5 sene oldu hala çalışıyor, bi bataryasını değiştim onun dışında hiç servise gitmedi. LG pişmanlıktır almayın aldırmayın.

LG G3 kullanıyorum ne sorunu bu, kasa çatlaması yüzünden servise gittim yarım saatte değiştirdiler. Abartmayın derim, G3 2014 yılının telefonu olmasına rağmen donanımını koruyor.

ben ankarada oturuyorum, tamir için istanbula gidecek halim yok, kargoyla gönderiyorum. servis formunun resmini atarım birazdan buraya görürsün, abartmayla alakası yok tuzu kuru olan konuşur tabi.

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 14 Eylül 2016; 17:52:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lg g5 e karşı bir gıcıklığın mı var?..onu listeye koymamışsın.

Editör diyor ki: Bu benim favori listem. Lütfen sizlerde burada olmayan ama beğendiğiniz telefonlar varsa yorumlar kısmında yazın. Bu da diyor ki g5 i nödön koymodon gocokloğonmo vor.!!!

Tamam kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum ama ; , g flex2 den g3 , g4 den bahsedip de bence çok daha iyi özelliklere ve fiyat/ performans oranına sahip olan lg g5 den haberinde hiç bahsetmeyip bu telefon hakkında en ufak bir görüş bile yazmamışsa , bende bunun sebebini doğal olarak merak edip bunu o bahsettiğin editöre sorarım kardeşim. Yani lg g5 bu kadar mı kötü bir cihaz!! Hem ben onun fikrini soruyorum , sen de atlangoçluk yapıyorsun..

Şimdi tekrar açıklayayim çünkü yazdığım 2 satırdan hiçbir şey anlamamışsın. Editör burada kendi beğenisinden bahsediyor. Bak ''kendi beğendikleri'' diyorum. Yani o beğenisi içinde G5 olmayabilir. Hatta diyor ki: Bunlar benim kendi beğenilerim, içerisinde sizin ayrı beğendikleriniz olabilir onları da yorumlar kısmında belirtin lütfen. Sende gelmişsin neden G5 yazmadın o kötü bir telefon mu bilmem ne. İşin komiği kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum deyip üstüne tekrar G5 den neden bahsetmemiş demendi. Atlangoçluk ne demekse ben onu yapmadım sana durumu izah etmeye çalıştım. hade kolay gelee.

Arkadaşım senin alaylı üslubunu ve ne demek istediğini çok iyi anladım ,merak etme!! ,ama sen benim ne demek istediğimi ısrarla anlamamaya çalışıyorsun ve gayette başarıyorsun..editörün listesinde , yazısında alt kısımda bahsettiği diğer lg modelleride yok farkındaysan.ama onlar hakkında en azından neden listesine almadığını artı ve eksilerini kısaca belirtmiş..ama her nedense bahsettiği modellerin hepsinden daha sonra çıkan , daha iyi özelliklerde olan ve şu anda yapılan haberin konseptine tamamen uygun olarak 2000 tl nin altına çok rahatça alınabilecek olan LG G5 den artı veya eksi yönde tek kelime bile etmemiş.buda bana çok garip geldi..bende bunu kendisine sormak istedim...yani benim editöre asıl demek istediğim ve senin anlamamakta ısrar ettiğin şey , lg g5 gibi hem şu anda 2000 tl nin altında alınabilen hemde amiral gemi olan bir cihazı bu seviyede bir editörün bu kadar görmezden gelebilmesi için (eğer başka bir sebebi yoksa )ancak bu cihaza karşı bir antipatisi veya gıcıklığı olabileceğini düşünmemdir..Haberde lg nin neredeyse tüm g serilerinden bahsetmiş fakat LG G5 gibi 2016 nın amiral gemilerinden birinden tek kelime etmemiş.bunun sebebini tamam kabul ediyorum belki yalnış bir soru ile direkt kendisinden öğrenmek istemiştim.sende buna çok yardımcı oldun sağol!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 5 sene önce 2.el galaxy miniyi 250TL ye almıştım.5 yıl kullandım.
    Şimdi gmd discovery 1 i 100TL ye aldım 100TL ekran 10 TL film parası ile 210TL ye mal oldu.
    Asgari ücret 1300TL günlük 43 TL ye geliyor.
    Kim ne alır satar beni ilgilendirmez.
    Yeter ki bana gelip pahalılıktan,vergiden vs den dert yanmasın.
  • quote:

quote:

quote:

ben ankarada oturuyorum, tamir için istanbula gidecek halim yok, kargoyla gönderiyorum. servis formunun resmini atarım birazdan buraya görürsün, abartmayla alakası yok tuzu kuru olan konuşur tabi.

Ankara'da servis yok mu kardeş? Ben adamlara servise götürüyorum adamlar telefonun bataryasını bile değiştirmişler haber vermediğim halde. LG'nin servisi gayet iyi çalışıyor, forumda bir grup var işi gücü LG'ye laf atmak başka bir icraat yok. 3 senedir G2 kullanan arkadaşın telefonunda da sararma olmadı. Yani abartıdan başka değil şu muhabbetler.

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Boşuna iletişim sorunu olan kişilere bir şeyler anlatmaya çalışıp da sinirlerinizi bozmayın. Bakın ben muhattap alıp cevap vermiyorum siz de aynısını yapın.

Yardım uğraşınız için teşekkür ederim.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • XPERİA Z5 bence 2 yıllık güncelleme desteği, tasarımı, kamerasıyla öne çıkan arayüzünü sevdiğim bir model bu fiyatlara telefon bakan arkadaşların gözatmasını tavsiye ederim

• LG G FLEX2 çok daha ucuza alınabiliyor (G4 biraz daha çok sorunlu) ancak N güncellemesi almayacağı için VULKAN desteği de olmayacak ve biraz ölü yatırım. Note5/S6 edge/İphone5Se ancak buradaki fiyatlardan değil tabi !!!

• liste güzel 3 ayda bir güncellenmeli.
  • GM5 Plus türkcell sarı kutu puan+deniz bonus ile 725 TL alınabiliyor.

• ikinci el iphone 6s alırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ankara'da servis yok mu kardeş? Ben adamlara servise götürüyorum adamlar telefonun bataryasını bile değiştirmişler haber vermediğim halde. LG'nin servisi gayet iyi çalışıyor, forumda bir grup var işi gücü LG'ye laf atmak başka bir icraat yok. 3 senedir G2 kullanan arkadaşın telefonunda da sararma olmadı. Yani abartıdan başka değil şu muhabbetler.

ankarada servis var da ben zevk olsun diye istanbula gönderiyorum. kardeş sana kanıt gösteriyorum daha benden ne istiyorsun. Ablamada ben G2 aldırdım 3 senedir bir sorunu yok, olmayabilir. Başına ne zaman gelir ya o zaman anlarsın. Hayır kanunlar izin verse para iadesi isticem ama 1 yıl içinde 4 defa aynı arızadan olması gerekiyor. sonuç itibariyle servis benden daha çok kullandı telefonu ve sen hala abartma diyorsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.