Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut hocam şebeke çekim gücü konusunda ne gibi bir artısını gördünüz P9 un şu an Note 4 kullanıyorum şebeke sorunları yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaTRaiN1 -- 14 Eylül 2016; 15:18:26 >
  • note 5 1900 tl ye ithalatçı garantili yalnız samsung tr garantililer 2200 2300 civarında fiyatları yani s7 ile aynı sayılır.
  • Garanti olayına takılmazsan mi 5 öneririm.
    Lenovo a7010da daha önce incelemiştim 800 lira bandında sanırım, ben beğenmiştim incele istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Garanti olayına takılmazsan mi 5 öneririm.
    Lenovo a7010da daha önce incelemiştim 800 lira bandında sanırım, ben beğenmiştim incele istersen.

Mi 5 ülkemiz de kullanılan 800-900 Mhz bandını desteklemiyor, 4G benim için önemli. Mi 5'i bu yüzden eledim.
  • Lg g4

• Parantez içi fiyatlar ithalatçı garantili cihazlar göz önünde bulundurularak yazılmış sanırım. Samsung garantili cihazlarda bu fiyatlar söz konusu değil.

Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık. Eylül ayı genelde telefon değiştirmeyi düşünenler için -fiyatların daha makul seviyelere gelmesinden dolayı- iyi bir ay oluyor, tam yerinde bir yazı olmuş. Fakat ben olsam listede S7 yerine, daha büyük ekran vadeden S6 Edge+'a yer verirdim. :)

• xiaomi mi 5 (1500 tl),
    xiaomi redmi note 3 pro(800-950 tl),
    oneplus 3(1500-1600 tl)

redmi note 3 pro kullanıyorum. fazlasıyla yetiyor. 900 liralık telefon varken niye 1500 liralık alayım ?

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Ya bırak allah aşkına!! adam g3 g4 den bahsedip de bence çok daha iyi özelliklere ve fiyat/ performans oranına sahip olan lg g5 i , böyle bir listede kesin olması gerekirken bırak listeye almayı , bu telefon hakkında en ufak bir görüş bile yazmamışsa , bende bunun sebebini doğal olarak merak edip bunu o bahsettiğin "editöre" sorarım kardeşim. Hem ben onun fikrini soruyorum , sen niye atlangoçluk yapıyorsun ki ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 14 Eylül 2016; 15:36:31 >
  • S7'nin gerçekten çok agresif bir fiyatı var.

2200 TL'ye S7 gibi bir şaheser varken, insanlar NEDEN 4000 TL'ye iPhone 7 alır ki? :D Üzücü.

• Lg g5 istediğin kriterleri karşılıyor 1700 lira listede yok ilginç?

• zenfone 2 :) ha az daha bekle zenfone 3 :D :D

g4 kullanıyorum 4 kez servise gitti. 2 kez adaptör (biri benim hatam sonucu), ekran (ghost screen), anakart değişti... ekranın değişmesi güzel oldu çerçevedeki sıyrıklar da yenilendi :D :D

sonuç olarak kamera ve ekran ciddi manada iyi :) zaten ben oyun vs oynamıyorum telefondan o açıdan sıkıntı yok... şarj durumu pek iyi değil ama sürekli şarj edebilme imkanım olduğundan sorun yok :)

NOT: KAMERA EFSANE :P

• xperia z3 veya xperia z5 tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rosedaled3

Lg g5 istediğin kriterleri karşılıyor 1700 lira listede yok ilginç?

Acaba 2800 1700 tl ye bu kadar kısa zamanda neden indi? Hiç mi düşünmüyorsunuz?
  • Zte Axon 7 gelsin onu alıcam. Hepsinden iyi telefon çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

xiaomi mi 5 (1500 tl),
    xiaomi redmi note 3 pro(800-950 tl),
    oneplus 3(1500-1600 tl)

redmi note 3 pro kullanıyorum. fazlasıyla yetiyor. 900 liralık telefon varken niye 1500 liralık alayım ?

Evet redmi 3 pro da güzel telefon mi 5 tercih meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

quote:

Garanti olayına takılmazsan mi 5 öneririm.

Mi 5 ülkemiz de kullanılan 800-900 Mhz bandını desteklemiyor, 4G benim için önemli. Mi 5'i bu yüzden eledim.

Ülkemizdeki tüm şebekeleri destekliyor, hepsiburada.com da gorebilirsiniz

• 1000tlden fazla vermem dedim ve geçen sene g2 aldım. 2000tllik telefonlarda yapabileceğim herşeyi yapabiliyorum çok şükür inşallah bi 3 sene daha gidebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Eğer 1000TL altına iniyorsanız burada en önemli kriter telefonun güncelleme alıyor olması olmalı."

Buraya iyi güldüm. En önemli kriter ihtiyacınıza göre değişir. Bazıları gösteriş için alır, bazıları performans için, bazıları kamerası için...
    Sakın güncelleme alıyor diye cihaz almayın, bir cihaz kötüyse güncellemeyle düzelmez.

Not: Burada GM5 iyi mi kötü mü tartışması yapmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

Xiaomi Mi5 alayım diyorum ama onların da güncelleme desteği konusunu bilmiyorum. Kullanan varsa öğrenebilir miyim?

Çin romuna sahip telefonlara her hafta global roma sahip telefona sahip telefonlara ayda bir güncelleme geliyor.Daha fazla bilgi için mi5 ana konuya bakabilirsin.İyi forumlar

Biraz eksik olmuş düzeltme yapayim. Miui iki versiyon olarak rom güncellemesi yapıyor. Bunların biri stabil denilen ve ayda bir güncelleme alan kararlı surumdur. Diğeri beta surumudur ve haftada bir kez cuma günü güncelleme alır. Bu iki durum hem Çin versiyonunda hem de global surumunde mevcuttur.

• Mi5 için kasa kalitesi yorumu bence yanlış olmuş ben de iki tane var birisi arkası cam olan model diğeri seramik olan model. Hem telefonun performansı hem de malzeme kalitesinden memnunum. 1500 tl civarı amiral gemi dusunenlere mi5 tavsiyemdir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.