Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben note 5'i 2 ay önce 2300? ye aldım fiyatı bu kadar düşmüş olamaz helede bu sorunlu note 7'lerden sonra

• Herkes listede G5 olmamasından yakınmış LG kullanan biri olarak herhangi bir LG telefonun listede olmaması isabet olmuş G2den G5'e kadar hepsi kronik sorunlu telefonlar V10'da listeye dahil hatta muhtemelen quantum ips ekranı ile gelecek olan V20'de şimdiden kronik sorunlu olacağını söyleyebiliriz (bknz: ghost screen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Ben baya zamandır 1000 tl altı cihaz kullanıyorum bi kaç aydır sadece leenovo oldu bu modeller ,k4 note,a6010,k5,yine k4note ve şimdide s1 lite ...

Lenovolar fiyatlarının ustunde donanımla geldikleri ve genelde sıkıntı cikarmadiklari için bu ara tercih sebebim aslında ust seviye kameralı bir cihaz almak istiyorum ama 1500 tl den fazlası bile kaziklanmis gibi hissetmeye sebep oluyor sene sonuna kadar 1000 altı sonrasında yeni modellere bakacaz inşaallah...

Mi5 al derim

• gelirken yanıma 550 liraya xioami redmi note 3 aldım üstüne birde tatil yaptım. öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaracabay

quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Garanti olayına takılmazsan mi 5 öneririm.
    Lenovo a7010da daha önce incelemiştim 800 lira bandında sanırım, ben beğenmiştim incele istersen.

Mi 5 ülkemiz de kullanılan 800-900 Mhz bandını desteklemiyor, 4G benim için önemli. Mi 5'i bu yüzden eledim.

Ülkemizdeki tüm şebekeleri destekliyor, hepsiburada.com da gorebilirsiniz

4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

via:http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php

Ülkemiz de yaygın olarak kullanılan 800-900 bandı 4G bölümün de yazmıyor.

2G ve 3G sorunsuz gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 14 Eylül 2016; 16:14:49 >

• eğer facebook instagram youtube kullanmak için akıllı telefon alıyorsanız amiral gemisi cihazlar almak mantıklı değil arkadaşlar

• LG g5 I ekleyince tam oluyor liste. Güzel çalışma her 2,3 ayda bir yapılırsa bilgilendirici olur. Teşekkürler DH MESUT ÇEVİK

• Uzakdogudan redmi note 3 pro aldım yaklaşık 560tl civarı çok memnunum. Mesut beye katılıyorum telefon fiyatları uçtu gitti artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

eğer telefonu "hava atmak" için kullanmayacaksanız 1000-1500 TL bandı bile yeter de artar.

ufak bir kıyaslama abd veya avrupa birliği ülkelerinde memur maaşı ortalama 2500-3000 euro ve amiral gemi cihazlar 700 euro civarı. yani maaşları ile 3-4 adet cihaz alabiliyorlar. ülkemizde ise ortalama memur maaşları 2500 TL civarı ve amiral gemi modelleri 3000TL'den başlıyor ve artık 4000 küsürlü rakamları telaffuz etmeye başladık. yani nerdeyse 2 memur maaşı bir cihaz alabiliyor.

Keyifli forumlar...

Yani hocam. Sen bu foruma bakma, herkes özellik delisi.

Sanki devlet sırrı saklıyor ya, parmak izi okuyucu kullanacak.

Geçin bu aldatmacaları.

1500-1600 yeterli bir aralık.

• G4 kullanıcısı olarak G4 hakkına yazılanlara aynen katılıyorum. Şu listeden seçecek olsam ben mi5 i seçerdim

• güzel liste olmuş :) fp olarak 1500-1600 liraya bulunabilen ve o fiyst bandında rakibi az olan galaxy s6yı da ekleyebiliriz

• Büyük ekran SEVMEYENLER için, 5" altı modeller için de bir sıralama yapsanız..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 5 Plus'ı tercih ettim.

• oğlum diyim 2000 lira altı hangi telefonu alacaksın diyim

baba diyi 2 yıl sonra iphone 7 diyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

1000tlden fazla vermem dedim ve geçen sene g2 aldım. 2000tllik telefonlarda yapabileceğim herşeyi yapabiliyorum çok şükür inşallah bi 3 sene daha gidebilirim.

3 sene daha g2 çalışırsa çok şanslısınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

Lg g5 e karşı bir gıcıklığın mı var?..onu listeye koymamışsın.

Editör diyor ki: Bu benim favori listem. Lütfen sizlerde burada olmayan ama beğendiğiniz telefonlar varsa yorumlar kısmında yazın. Bu da diyor ki g5 i nödön koymodon gocokloğonmo vor.!!!

Tamam kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum ama ; , g flex2 den g3 , g4 den bahsedip de bence çok daha iyi özelliklere ve fiyat/ performans oranına sahip olan lg g5 den haberinde hiç bahsetmeyip bu telefon hakkında en ufak bir görüş bile yazmamışsa , bende bunun sebebini doğal olarak merak edip bunu o bahsettiğin editöre sorarım kardeşim. Yani lg g5 bu kadar mı kötü bir cihaz!! Hem ben onun fikrini soruyorum , sen de atlangoçluk yapıyorsun..

• 1129 tl ye HUAWEİ HONOR 7 alinabilir, herşeyi ile efsane

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkaracabay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Garanti olayına takılmazsan mi 5 öneririm.
    Lenovo a7010da daha önce incelemiştim 800 lira bandında sanırım, ben beğenmiştim incele istersen.

Mi 5 ülkemiz de kullanılan 800-900 Mhz bandını desteklemiyor, 4G benim için önemli. Mi 5'i bu yüzden eledim.

Ülkemizdeki tüm şebekeleri destekliyor, hepsiburada.com da gorebilirsiniz

4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

via:http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php

Ülkemiz de yaygın olarak kullanılan 800-900 bandı 4G bölümün de yazmıyor.

2G ve 3G sorunsuz gözüküyor.

Ben kullanıyorum sıkıntı yok ekran görüntüsünden 4g yi gorebilirsiniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık

• G flex 2 de dahili hafiza arttirilabiliyor.
    Root gerektirmiyor ve basit bir kac komutla halledebiliyoruz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 TL altı alınabilecek en iyi cihaz hiç tartışmasız Note 4 dür. O fiyata Note 5 zaten bulunmadığı gibi (Sanırım 1900 tl dedikleri paralel ithalat fiyatı) bulunsa dahi alınmaması gereken bir cihazdır.

Note 4 de olan hafıza kartı desteği,kızılötesi desteği ve çıkabilen pil özelliği Note 5 de yoktur. Hatta Note 4 ün batarya 3220mah iken Note 5'in pili 3000 mahdır.

Note 4 ün 4k video çekebilen kamerasının üstüne cihaz görmedim daha. S-Pen olayından hiç bahsetmiyorum bile.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.