Hocalar Sony-KDL 32EX500 Lcd tv aldım. Bütün Forum mu okuyunca acayıp kafam karişti. Technisat Conax modul alıcam.Ama CX veya B2C veya (bilmediğim bi versiyonda olabılır) hangısını alıcağımı bilemıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Samsung 40B650 için hangi conax kartı önerirsiniz? TechniCAM ile Technisat arasında fark var mı? Bir yerlerde TechniCAM'in şifre çözme hızı daha iyiymiş. BU yüzden kanal geçişleri daha hızlı oluyormuş diye duydum. Doğruluğu var mı?
Arkadaşlar herkese merhaba ben yeni Samsung 40C 750aldım ve uygun olduğu söylenilen Conax modül aldım ama bir türlü modülü takamadım. Bu tv'yi modülle kullanan varsa nasıl takıldığıyla ilgili bilgi almak istiyorum.
hangi modülü aldın
tv ler modul seçiyormu arkadaşlar. samsung 32c450 aldım.hangi modulden almam gerekiyor? mpeg-2, mpeg-4 muhabbeti var onceki sayfalarda. bunedir?
Arkadaşlar uzun zamandır turksat kablo tv bizi arayıp duruyor. İŞte digital yayında şu kadar kanal, şu kadar hd kanal uydu kalitesinde ses ve görüntü.. Biz de bi lcd tv alarak digital yayına geçmeyi düşünüyoruz. Herhangi bir lcd tv bu hizmeti almak için yeterli olacaktır değil mi? Ekstradan modul, receiver almak gerekiyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme