Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldi gelecek derken Dijital Kablo TV kullanıma hazır vaziyette Cebit 2008'deydi. Analog yayında yer alan 70 yerine 410 kanal gösterim kapasitesine sahip olacak, uydu kalitesinde görüntü ve ses yanında HD TV kanallarına da olanak veren teknoloji hakkında bilgi alıyoruz.

[wvp=373]

• Güzel Yenilik. Bilgilendirme İçin Teşekkürler Mesut ÇEVİK
  • iyi haber de benim tv ye olmaz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 12 Ekim 2008; 1:04:54 >
  • abi bu adamı nerden bulmuşlar, bir şeyi doğru düzgün anlatamıyor..(kablotv'yi anlatandan bahsediyorum.)
  • Çok güzel bir haber olmuş.
    teşekkürler.
    Uydu+kablo arasında kalmışken kasım sonuna kadar bekleme şansım varken bu hizmeti beklerim:)
  • @CARNIVALE

Kamera karşısında konuşmak kolay bir şey değil. Aslen vidoe öncesinde her şeyi bizlere olabildiğince ayrıntılı anlattı fakat kamera devreye girince hata yapma korkusu ve stresi bazen insana bildiklerini unutturuyor :) bazı stand görevlileri de her bilgiyi veriyor ama kamera karşısına geçmek istemiyor :D
  • usta çok saolasın fuara gitme şansını bulamayan kişiler için her standdan yaptığını video incelemeler ile fuarı evimize getirdiniz teşekkürler donanımhaber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

abi bu adamı nerden bulmuşlar, bir şeyi doğru düzgün anlatamıyor..(kablotv'yi anlatandan bahsediyorum.)

aynen ya
  • Gerçekten güzel bir yenilik HD yayın izleyebileceğiz. İnşallah şu kutulara da ayrı para istemezler...
  • ayar oldum haa sadece bu arkadaşa özel yarın gidicem fuara
  • harbi diyorum bugüne kadar dh de izlediğim en boş röportaj sorular bir o kadar kaliteli ama cevaplar bir o kadarda kalitesiz!
  • Kablo gerçek gücünü göstermeye başladı.
    410 kanal + 10 Megabit internet bağlantısı hepsi bir kablo üzerinden hemde hava durumundan şundan bundan etkilenmeyen bir sistemle. Yurt dışında inanılmaz güçlü olan kablo sistemler, Türkiye'de ihmal edilmesi nedeniyle bugün önümüzde D-Smart ve Digiturk gibi platformlar var eğer ki ihmal edilmemiş olsalar bunlar başımıza gelmezdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

Kablo gerçek gücünü göstermeye başladı.
    410 kanal + 10 Megabit internet bağlantısı hepsi bir kablo üzerinden hemde hava durumundan şundan bundan etkilenmeyen bir sistemle. Yurt dışında inanılmaz güçlü olan kablo sistemler, Türkiye'de ihmal edilmesi nedeniyle bugün önümüzde D-Smart ve Digiturk gibi platformlar var eğer ki ihmal edilmemiş olsalar bunlar başımıza gelmezdi.

bence kablonetin en buyuk eksigi alt yapi misal olmayan bolgelere goturseler bu hizmet kablo net mesala ben 1 dakika dusunmez aninda birakirim ttneti ama el mahkum iste
  • benim bildiğim analog kartlar , dvb-s (satelite-uydu yayınlarını alan kartlar ), dvb-t (karasal anten ile yapılan dijital yayın )

Ancak video nun sonun da dvb-g(divibi ci dedi sanırım) den bahsediliyor çok araştırmamakla birlikte pcye takılabilir bir kart internette bulamadım. dünyada bir ilk mi bu sistem yoksa pci/pciex bir kart üretilemiyor/uyarlanamıyormu acaba?

milletimiz adına güzel gelişme . Mesut Bey başarılarınızın devamını dilerim gerçekten iyi iş çıkarıyosunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

benim bildiğim analog kartlar , dvb-s (satelite-uydu yayınlarını alan kartlar ), dvb-t (karasal anten ile yapılan dijital yayın )

Ancak video nun sonun da dvb-g(divibi ci dedi sanırım) den bahsediliyor çok araştırmamakla birlikte pcye takılabilir bir kart internette bulamadım. dünyada bir ilk mi bu sistem yoksa pci/pciex bir kart üretilemiyor/uyarlanamıyormu acaba?

milletimiz adına güzel gelişme . Mesut Bey başarılarınızın devamını dilerim gerçekten iyi iş çıkarıyosunuz...

galiba bu bağlantı sony w4000 de vardı yada muhtemelen bu işe yarıyor.

http://www.sony.com.tr/product/t32-w-series/kdl-40w4000

• Gidemeyenler için çok iyi bir şey olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

quote:

Orjinalden alıntı: gun

Kablo gerçek gücünü göstermeye başladı.

bence kablonetin en buyuk eksigi alt yapi misal olmayan bolgelere goturseler bu hizmet kablo net mesala ben 1 dakika dusunmez aninda birakirim ttneti ama el mahkum iste

+1903

Ben de 2 sene önce yeni eve taşınırken ev sahibinin "binada kablo TV tesisatı var" demesine aldanıp fazlaca araştırmadan tutmuştum evi.

Ama gelin görün ki evimin önündeki Kablo TV kutusundan bizim apartmana bir hat çekmemişler, çekmeleri de mümkün değilmiş. "Neden?" dedim; "Sizin binanın girişi diğer sokakta, o sokakta da Kablo TV şebekesi yok." Her ne hikmetse çevredeki bütün sokaklarda olan Kablo TV şebekesi bir tek bizim sokakta yokmuş. Sebebi de içler acısı: Şebeke altyapısı kurulurken bizim sokağı "UNUTMUŞLAR".... Şu anda da hiçbir altyapı genişletme projeleri yokmuş.

10-15 metre mesafeden bir kablo çekip apartmana kutu koymaktan bile aciz bu Turksat.

• quote:

Orjinalden alıntı: santanio

benim bildiğim analog kartlar , dvb-s (satelite-uydu yayınlarını alan kartlar ), dvb-t (karasal anten ile yapılan dijital yayın )

konusan sahıs pek bilgi sahibi birine benzemiyor

bahsettiği olay dvb-c
    bazı lcd tvlerde var
  • Arkadaşlar aklıma bir soru geldi.

Teledünyadan faydalanabilmek için.
    "Digital Set-Top Box" olması gerekiyormuş.

DT+ receiverlerde digital set-top box olduğuna göre Digitürk ün plus receiveri bu alanda da kullanılabilirmi acaba?
  • konuşan adam delirtti beni, cevap veremiyor sorulara net olarak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.