Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablolu hem tv hem internet kullanıyorum ama sunu söyleyebilirim altyapısı cokcok ta sağlam değil..internet hızı bazı saatler cok ağırlaşıyor.. Zaman zamanda yayın anlamsız bir şekilde kesilebiliyor (haftada 1 defa fln)
  • maalesef izleyemiyorum burdan. Teşekkürler cevap için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

crower

Uydu yayını ile kıyaslayabilirsin yani aynı kaliteyi alıyorsun, fakat çanak ve kanal frekans değişim işinden kurtuluyorsun.

Zaten uydulardan aldıkları sayısal DVB-S ve S2 yayını analoga dönmeden doğrudan DVB-C kodlayıp veriyorlarmış, Plazma yoktu LCD ler kuruluydu, HD yayın olarak eurosport vardı, görüntü kalitesi olarak Mediamarkt gibi showroomlarda görebileceğin SD ve HD uydu yayını ile aynı kabul edebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: crower74

fuara gidebilen arkadaşlar;
    kablo tv set top box ile dijital yayında lcd ve plazma performansları nasıldı, izlenimleriniz nedir?

mastor1,
    cevabın için teşekkür ederim...
    demek ki hd set top box ile diğer platformlara rahatlıkla rakip olacak....
    ayrıca bazı arkadaşlar kablo internetin çok da hızlı olmadığını, aynı zamanda arada kesintiye uğradığını söylemişler....
    ama sanırım altyapı iyileştirmesiyle bu problem de ortadan kalkar, hem dijital yayın hem de kablo internet uygun paket fiyatları olursa tercih edilebilir...

• crower

Bence de platformlara fazla para ödemek ve çanak sorunları istemeyenler için iyi bir seçenek olabilir, özellikle de şu anda analog kablo tv + büyük ekran panel tv ile görüntü kalitesinden memnun olmayanlar bir set-top box ile sayısal'a kolayca geçebilir.

Internet erişim ve omurga alt yapısında da önemli yatırım ve iyileştirmeler yapılmış. Kablo internet de diğerlerine göre daha ucuz ve hız olarak yavaşlama olmadığını, TTnet ADSL'e göre daha iyi sonuç aldıklarını söyleyenler olmuştu.

Türksat ayrıca IPTV ve VoIP telefonu denemeleri yapıyormuş bunlar için güçlü bir internet altyapısı gerekiyor yani bundan sonra internet bağlantılarında sorun olmaması beklenir.

Kasım ayında bedava wireless kablo modemi de kapsayan internet + sayısal +HD yayın abone kampanyası planlandığını da söylediler.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 14 Ekim 2008; 10:51:45 >
  • 6 aydır kablo tv abonesiyim 94 ekran lcd ile kullanıyorum ancak görüntüden memnun değilim sanki yağlı boya tabloya bakar gibi oluyor bazen. Ekrandaki görüntü aktı akacak gibi. Eğer yakın zamanda hd yayın başlamazsa uydu bağlatmayı düşünüyorum. Dijitalde gelse yayın hd olmazsa anlamı yok

Öte yandan yaklaşık 6 yıl adsl kullandıktan sonra 6 aydır kablonet abonesiyim. Bence hız, verimlilik, sorunsuzluk ve ekonomik anlamda adsl den bir gömlek üstün. Dalgalanma ve kopmalar adsl e göre çok daha az, ücretsiz servisi var ve fiyatları daha makul (taahhüt saçmalığı da yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bserat -- 14 Ekim 2008; 11:45:18 >
  • kablonetin internet kalitesi iyi fakat , hizmet götürme politikası sıfır ... benim oturduğum bölgede 100 lerce abone olacak kişi var ama adamlar ceplerinden yatırım yapıp hizmet götürmekten aciz ... yazıklar olsun turksat kablo , yazıklar olsun kablonet ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Bserat

6 aydır kablo tv abonesiyim 94 ekran lcd ile kullanıyorum ancak görüntüden memnun değilim sanki yağlı boya tabloya bakar gibi oluyor bazen. Ekrandaki görüntü aktı akacak gibi. Eğer yakın zamanda hd yayın başlamazsa uydu bağlatmayı düşünüyorum. Dijitalde gelse yayın hd olmazsa anlamı yok

Öte yandan yaklaşık 6 yıl adsl kullandıktan sonra 6 aydır kablonet abonesiyim. Bence hız, verimlilik, sorunsuzluk ve ekonomik anlamda adsl den bir gömlek üstün. Dalgalanma ve kopmalar adsl e göre çok daha az, ücretsiz servisi var ve fiyatları daha makul (taahhüt saçmalığı da yok )

• Dijital'e geçince Analog da olduğu gibi odalara paylaştırılamayacak mı?
  • Analog yayını paylaştırabilirsin ama + sayısal izlemek istersen her odaya bir çözücü set top box alman lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

Dijital'e geçince Analog da olduğu gibi odalara paylaştırılamayacak mı?
  • dijital yayının izlenebilmesi için tv'ye receiver bağlanması gerektiğinden dijital yayın izleyeceğiniz her tv'nin ya kendiliğinden DVB-C uyumlu olması ya da receiver almanız gerekecek. ama bir tv'de receiver alıp dijital yayın, diğer tv'lerde analog yayın izleyebileceksiniz.
  • 8 yıldır kablo tv abonesiyim bu iyi çok iyi oldu bizim için

bu aşamada kablo internetimede geri döneceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadpixel

Kablolu hem tv hem internet kullanıyorum ama sunu söyleyebilirim altyapısı cokcok ta sağlam değil..internet hızı bazı saatler cok ağırlaşıyor.. Zaman zamanda yayın anlamsız bir şekilde kesilebiliyor (haftada 1 defa fln)

merak etmeyin ttnet'inde aynı1 her hafta özellikle geceleri sabaha karşın 4 - 5 saat internet anlamsız şekilde gidiyor
    kablonet gene çok çok iyi ayrıca fiyat konusundada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bserat

6 aydır kablo tv abonesiyim 94 ekran lcd ile kullanıyorum ancak görüntüden memnun değilim sanki yağlı boya tabloya bakar gibi oluyor bazen.

görüntünün çamur gibi olması kullandığınız anten kablosunun ve swicin kaliteli olmayışından kaynaklanabilir hocam

bizim evde 3 tane tv var hepside aynı anda çalışıyor + pc ye bağlı = etti 4 görüntü çok temiz

bağlantı yaptığınız kabloların ve swiçlerin kaliteli olduğundan emin olun!

digitürk bayisine giderek oradan kaliteli kablo ve swiç temin edebilirsiniz
  • quote:

Kasım ayında bedava wireless kablo modemi de kapsayan internet + sayısal +HD yayın abone kampanyası planlandığını da söylediler.

bu bilgiyi nereden aldınız acaba?
    ben kablo tv yi aradım fakat 15 inden sonra bilgi verecekleri ve kasım ayından itibaren abınelik işlemlerine başlayacaklarını söylediler.
  • bunların fiyatları nedir..mesela kablo tv alırsak,aynı anda internetede gircezmi vede fiyatlar ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 14 Ekim 2008; 16:21:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris195

bunların fiyatları nedir..mesela kablo tv alırsak,aynı anda internetede gircezmi vede fiyatlar ne olcak

KAMPANYALAR

TARİFELER

• Fuarda söylemişlerdi.

quote:

Orjinalden alıntı: erhanthunder

quote:

bu bilgiyi nereden aldınız acaba?
    ben kablo tv yi aradım fakat 15 inden sonra bilgi verecekleri ve kasım ayından itibaren abınelik işlemlerine başlayacaklarını söylediler.

• Ekim 15'den sonra abonelikler alınmaya baslıyor kasım bası yayın. Bende musteri hizmetlerinin yalancısıyım
  • Az önce müşteri hizmetleri ile konuştum. Abonelik başvurularının 1 Kasım itibari ile alınmaya başlanacağını söylediler. Ben hem Kablo TV hem Kablo İnternet kullanıcısıyım Digital yayın için ekstra bir bedel ödeyecekmiyim dedim 35 YTL ödeyeceksiniz dedi kız bana.. Ne parası dedim ? Set Top Box cihazının evinize kurulması için alınan bedel dedi. Siz cihazı verin ben kendim kurarım dedim ama bu bedel faturanıza yansıyacak dedi.. Cihazın arkasına 2 tane kablo takmaya gelecekler 35 YTL alacaklar.. Alnımızda da keriz yazıyordu zaten..
  • daha bize kablolu tv bile gelmediki anasını keseyim,bekle bekle taş olduk
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.