Teknoloji hızla ilerliyor,ülkemizin de buna ayak uydurması gerçekten çok hoş.Cebit'e bu sene gitme fırsatım oldu,fakat Turksat'ın standını gezememiştim Sayenizde gördüm.
Teşekkürler...
4 gözle beklediğim bir şeydi...geldi gelecek dediler durdular son 5 yıldır.. geçte olsa adının bahsedilmesi bile güzel..Seviyorum kablo tv olayını çünkü
Orjinalden alıntı: Dallamos
Orjinalden alıntı: Næccm
Orjinalden alıntı: gun
Kablo gerçek gücünü göstermeye başladı. 410 kanal + 10 Megabit internet bağlantısı hepsi bir kablo üzerinden hemde hava durumundan şundan bundan etkilenmeyen bir sistemle. Yurt dışında inanılmaz güçlü olan kablo sistemler, Türkiye'de ihmal edilmesi nedeniyle bugün önümüzde D-Smart ve Digiturk gibi platformlar var eğer ki ihmal edilmemiş olsalar bunlar başımıza gelmezdi.
bence kablonetin en buyuk eksigi alt yapi misal olmayan bolgelere goturseler bu hizmet kablo net mesala ben 1 dakika dusunmez aninda birakirim ttneti ama el mahkum iste
+1903
Ben de 2 sene önce yeni eve taşınırken ev sahibinin "binada kablo TV tesisatı var" demesine aldanıp fazlaca araştırmadan tutmuştum evi.
Ama gelin görün ki evimin önündeki Kablo TV kutusundan bizim apartmana bir hat çekmemişler, çekmeleri de mümkün değilmiş. "Neden?" dedim; "Sizin binanın girişi diğer sokakta, o sokakta da Kablo TV şebekesi yok." Her ne hikmetse çevredeki bütün sokaklarda olan Kablo TV şebekesi bir tek bizim sokakta yokmuş. Sebebi de içler acısı: Şebeke altyapısı kurulurken bizim sokağı "UNUTMUŞLAR".... Şu anda da hiçbir altyapı genişletme projeleri yokmuş.
10-15 metre mesafeden bir kablo çekip apartmana kutu koymaktan bile aciz bu Turksat.
aAynen katılıyorum bizded içler acısı Altyapı bir kaç yüz metre ileri sokaklarda yıllardır var ama ne hikmetse kurulduğundan beri altyapı sıfır.
Teledünya adında site kurup dijital kablo aboneliğini bile başlatmışlar ancak önce kablo abonesi olmanız gerekli. Kasım ayına 20 gün var.Bakalım neler yaşanacak. Kablo oboneliğini zaten alacaktım buda baane oldu. Ancak dijital yayın ve hd ile ilgili bilgi yok.Hatta kanallar hakkında bile bilgi yok.Şimdilik sadece reklam var bolca.
digital kablolu yayın için güzel sorularla yapılmış değerli bir çalışma.her kafadan bir sesin cıktığı ortamda ilk etapta beni oldukça aydınlatı. teşekkürler dh.
Bizi gormuyorki Dh 9 .hall Biz Vardik
quote:
Orjinalden alıntı: Tacox
konuşan adam delirtti beni, cevap veremiyor sorulara net olarak
evet yav
quote:
Orjinalden alıntı: xceza94
quote:
Orjinalden alıntı: Tacox
konuşan adam delirtti beni, cevap veremiyor sorulara net olarak
evet yav
kim müdür etmiş onu :D
mesutçevik teşekkürler..
adam ağzından bi şey mi çıkartıcaktı 42 saniyeye dikkat edek trans a geçti
tamam bu firmanın çalışanlarının yüzde 90 ı bilgisiz,yetersiz insanlar ama en azından fuara gönderdikleri elemanlarını eğitmeleri lazımdı.
kabloTV senelerdir dijitale geçecek hiç inancım yok bunlara...
amerikan, ingiliz kanalları da olur mu sizce bunda? eğer olursa süper hotbirdde polonya dilinde fransız dilinde yayın izlemekten bi acayip oluyor insan
Hele şükür yav güzel bir haber gerçekten.Çünkü şu an kullandığım kablolu yayın rezalet ötesi.Show tv trt1 daha 10 gibi kanalı izleyemiyorum desem yeridir.Show tv nin yayın yaptığı frankansa STV'nin frekansı giriyor.Görüntü karmakarışık 1 senedir çözemediler servis 7 defa geldiler bişey yapamayız dediler.oturduğunuz yerdeki STV nin frekansı çok yüksek bu yüzden etkiliyor dediler.Hatta tv deki kablo girişine kabloyu çıkartıp parmağımı dayadığımda karşımda STV'yi görüyorum Nerdeyse iptal ettirecektim.Kurtlar vasdisi böyle izlenmiyor çünkü uydu alıcaktım.Neyse dijitele geçiyor çok şükür 9,5 ytl de bişey değil. Adama da yüklenmeyin kamera karşısında çoğu kişi heyecanlanır Ben üniversitedesınıfın önünde sunum yaparken söyliyeceklerimi unutmuştum dilim damağım kurumuştu kıpkırmızı olmuştum Bak yine hatırladım ter bastı
Uzun süredir bekliyoruz.İnşallah bu sefer gelir.Gerçekten avantajlı bir sistem.
Standa koydukları adama bak ya!2 kelimeyi biraraya getiremiyor :S Dijital karasal yayıncılığın başlaması ile uyduların oluşturduğu görüntü kirliliği de ortadan kalkar(inş.)
Ben de görevlinin saçına ve kravatına taktım saçlar ibrahim erkal tipi kesim kravatın uyumsuzluğu ve dağınıklığı bir erkek olarak beni bile gerdi gerisini siz düşünün
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
Arkadaşlar aklıma bir soru geldi.
Teledünyadan faydalanabilmek için. "Digital Set-Top Box" olması gerekiyormuş.
DT+ receiverlerde digital set-top box olduğuna göre Digitürk ün plus receiveri bu alanda da kullanılabilirmi acaba?
digiturkPlus'ın kutusu çanaktan gelen yayınları alabilmesi için DVB-S uyumlu. ama kablo üzerinden digital yayın izlemek için DVB-C uyumlu set-top-box gerekir.
abim şakam mısın yav.. acaba büyük bi tv kanalı röportaj yaparsa ne yapar..
neyse bi kablotv kullanıcısı olarak hdtv'yi türksat'da görmek güzel. türksat çok pasif kalıyordu güzel bir gelişme..
30 mesaj var yarısı elemana gönderme konuyla alakası bile yok. eyvallah bende size göndereyim.çok bilginiz varsa elemana giydirmeyin güzelce yazında şurada herkes sebeplensin. teşekkürler...
2001 yılından beri Türksat dijitale geçemedi gitti. Umarım bu sefer yalan olmaz.