Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hakir görmek gibi olmasında elemana bak gravata bak diksiyona konuşmaya bak ya bizim mesut çevik onun yanında trt spikeri gibi tip desen var eleman tam bi kadrolaşma tipi bi kolormatik gözlükleri eksik izlemedim kapattım videoyu devrik devrik cümleler o takım elbise ayıptır yaa ne çocuklar var zehir gibi bu adamları nereden buluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 15 Mayıs 2009; 2:48:07 >
  • s haber mi yaw memlekette başka kanalmı kalmadı bu kablocular harbi entersan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderksk -- 15 Mayıs 2009; 14:47:52 >
  • BAHSETTİĞİN KANALLARA BİRDE BLOOMBERG TV MİYDİ O EKLENDİ VE ŞİFRESİZ GÖSTERİYOR O 4 KANALI ACABA ONUN İÇİNMİ MODÜLLE GÖRÜNMÜYOR

quote:

Orjinalden alıntı: hakyil1

Merhaba
    Sony 4230 LCD TV ile Conax modülle seyrediyorum. SKY, NGC MUSIC TRT3 seyredemiyorum. Acaba Conax modül ayarlarıyla ilgili bilgisi olan var mı? Veya başka ne yapabilirim?
    Teşekkürler.............
  • dünden itibaren bütün yayınlar gene şifresiz oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

dünden itibaren bütün yayınlar gene şifresiz oldu

Hadi ya ben nasıl kaçırdım bunu, dur hemen eve sorayım... :-)

Bu arada Almanya'da Conax Cas7 modül aradım ama orada yaygın olmadığı için bulamadım (halbuki Alman malı). Ben halen buradaki fiyatların çok gereksiz şişirme fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Aramızdan bir delikanlı çıksa da yurtdışından hayrına ucuza toplu olarak Conax modül getirse bize ne iyi olurdu...
  • deepkurt biri var aslında kaç kişi alacak diye soruyor çok kişi olursa getirip satarım diyor.Ben de 100Tl falan olursa alanlar olur dedim.Güven vermeniz falan gerek dedim.Bakalım bir daha cevap gelmedi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27090081/mpage_48/key_/tm.htm bu linkteki forumda adı coldasice73
    Yayınlar gerçekten şifresiz oljuş gene...?Enteresan diyorum sadece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

deepkurt biri var aslında kaç kişi alacak diye soruyor çok kişi olursa getirip satarım diyor.Ben de 100Tl falan olursa alanlar olur dedim.Güven vermeniz falan gerek dedim.Bakalım bir daha cevap gelmedi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27090081/mpage_48/key_/tm.htm bu linkteki forumda adı coldasice73
    Yayınlar gerçekten şifresiz oljuş gene...?Enteresan diyorum sadece...

100 TL ye ben varım ama Cas7 ve Mpeg4 destekli olması koşuluyla...

Yokmu başka talebi olan????

• 100Tl olayını ben attım yani ortalama 100tl olursa alrılar dedim.Tabi bu fiyat kişiye kalmış çok kişi almak isterse fiyat düşebilir.
    Mpe desteği sorun çıkarmıyormuş sanırım.Şu an kaya centerdan alınan tüm modüllerde sadece Mpeg-2 yazıyor ama HD kanallar izleniyor.
  • Bu mpeg-2 / mpeg-4 meselesi çok kafamı karıştırıyor, şuanda TV de NG-HD ve ES-HD yi süper bir şekilde izliyorum ve çok keyif alıyorum, eğer bunları izleyemezsem kırarım ben bu modülü :-)

Bence hemen böyle bir organizasyon yapalım, 5-10-20 kişi, kaç olursak olalım en iyi fiyatla alırız bence...
  • Sony Tv kullananlar Kaya Centerdaki bu modeli kullanıyor.HD kanallarda sorun yok.
    Eğer getirecek kişinin referansı iyiyse alabiliriz.Neden olmasın?Tabiki modül technisat gibi kaliteli olması şartıyla.
  • Merhaba,

Aşağıdaki 3 TV'den birini yakın zamanda almayı planlıyorum. Conax modülle kutu almadan Teledünya abonesi olmak istediğim için kriterlerimden biri de buna imkan veren bir TV olması. Sony W5500 bu konuda sorunsuz sanırım ama diğer iki modelden emin değilim. Samsung ve Philips'le de Teledünya'yı kutusuz izleyebilir miyim?

Sony W5500
    Samsung B650
    Philips 8404
  • Sony ve Philips Te DVB-C var Philips ve Sony HD.Samsung'a bakmadım.Karar sana kalmış.Sony genelde biraz daha pahalıdır.Tam olrak özelliklerini iyice karşılaştırmalısın.Mesela ileride Ev sinema sistemi alacaksındır.Philips ile philips sony ile Sony çok iyi çalışır.aklında bulunsun.
    Bu arada başımızdan geçen bir olayı da anlatayım.Eniştem de Philips Projektör Tv vardı ilk çıktığında almıştı.Yansıtmalı dev ekranlar.Bir süre sonra tvye birşey oldu.Philips servisi geldi aldı götürdü.Yaptım falan dedi bir yığın ücret aldı.Getirdiler bir kaç gün sonra yine aynı sorun.Ve başka sorunlar.Aslında gereksiz yere parça değiştirmişler Sağlam olanı.Bozuğu değiştirmemişler.Falan filan.Şu an kullandığım monitör Philips CRT henüz servis yüzü görmedik ama bilemyeceğim.Tabi ki bunları kötülemek için söylemiyorum.Teknoloji bu şans işi...
    Sony japon işi bilirsiniz japonlar 2.Dünya savaşından beri bu işe verdiler kendilerini elektronik devi oldular.
    Karar sizin.Bir kere alacaksınız güvenilir bir yerden alın.
    Sony Center tavsiyem İstanbul için, Bağdat caddesindeki Canovate ve Morfare
    Bir de eskiden kadıköyde olan bir bayi vardı oradan da alışveriş yapmıştım.Sony center yine bayağı ucuza veriyor ama Pendik neomarine taşınmış fiyatı da artmış olabilir henüz gitmedim.Philips--->Kadıköy Seydan plaza
    Çok reklam yaptım sizlerden de özür diliyorum...Haydi iyi günler

• Samsung b650 ile de sd ve hd yayınlar izlenebiliyor

quote:

Orjinalden alıntı: yuce75

Merhaba,

Aşağıdaki 3 TV'den birini yakın zamanda almayı planlıyorum. Conax modülle kutu almadan Teledünya abonesi olmak istediğim için kriterlerimden biri de buna imkan veren bir TV olması. Sony W5500 bu konuda sorunsuz sanırım ama diğer iki modelden emin değilim. Samsung ve Philips'le de Teledünya'yı kutusuz izleyebilir miyim?

Sony W5500
    Samsung B650
    Philips 8404
  • Speedy9355, sypho,
    Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Philips 8404 için Philips'in internet sitesinde yer alan aşağıdaki bilgi kafamı karıştırdı. DVB-C MPEG4 Türkiye'de geçerli değil mi acaba, anlamadım. Forumda bu TV ile Teledünya'yı kutusuz kullanan yok sanırım.

"DVB-T MPEG4 yalnızca: Fransa, İspanya, Danimarka, Norveç, Finlandiya ve İsveç içindir. DVB-C MPEG4 yalnızca seçilen sağlayıcılar içindir: Danimarka, Norveç, Finlandiya, İsveç. En güncel bilgi televizyonun tip plakasında veyawww.philips.com/support adresinde, belirli tip numarası altında bulunabilir."
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuce75

Speedy9355, sypho,
    Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Philips 8404 için Philips'in internet sitesinde yer alan aşağıdaki bilgi kafamı karıştırdı. DVB-C MPEG4 Türkiye'de geçerli değil mi acaba, anlamadım. Forumda bu TV ile Teledünya'yı kutusuz kullanan yok sanırım.

"DVB-T MPEG4 yalnızca: Fransa, İspanya, Danimarka, Norveç, Finlandiya ve İsveç içindir. DVB-C MPEG4 yalnızca seçilen sağlayıcılar içindir: Danimarka, Norveç, Finlandiya, İsveç. En güncel bilgi televizyonun tip plakasında veyawww.philips.com/support adresinde, belirli tip numarası altında bulunabilir."

Benim TV de yanlızca Finlandiya ve İsveç için DVB-C desteği veriyor. Bende kurulumda ülke olarak bunları seçtim ve hiç sorunsuz kullanıyorum.

Bu arada Conax modül aldım, yolda, bugün elimde olur. Birde yükseltici aldım kablo TV için, akşam saatlerinde (19:00 - 23:00) yaşanan sorunlardan bıkmıştım. Şifreli yayınlara kadar yinede abone olmayı düşünmüyorum, sadece hazır olmak için ve zaman kaybetmek istemedim. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 28 Mayıs 2009; 8:20:17 >

• Birçok arkadaş kutusuz kullanıyor.Sorun yok deepkurt gibi yapınca oluyor.Bu arada deepkurt modülü nereden aldın?Ne kadara?
    GS tv ayrılmış TD den.Zaten stad inşaatları da duracakmış.Yazık Gs lilere.Bizim gibi elite bir stadları olacaktıBarça ya sevgilerle.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Sony bu gün E4000 ve W4000 serisi televizyonlarında yaşanabilen Teledünya HD yayın uyumsuzluğu ile ilgili bir güncelleme yayımladı. Bu güncellemeyi nasıl edinebileceğiniz ve güncelleme detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.donanimhaber.com/Sony_BRAVA_LCD_TVler_icin_DVBC_guncellemesi-14234.htm
  • Sony haberi çok geç yayınlamış neredeyse 1 ay olacak güncelleme yapılalıDemek biraz kamuoyu oluşsa herşeyi yaparız.SD tuneri olanlar mail atsınlarDenemye değer.
  • Merhaba,
    LG 42 LH 4000 aldım. (DVB-C mevcut.) Televizyon yarın gelecek. Aynı zamanda teledünyaya (HD yayın için) STB almadan abone olmayı planlıyorum. Oturduğum sitede duvarda sitenin uydu sisteminden gelen SAT girişi ve site tarafından seçilen tv kanallarından 32.sini standard yayın olarak içeren TV girişi mevcut. Anladığım kadarı ile teledünyaya abone olunca bağlantıyı SAT girişinden alacağım. Yani SAT'ı TV.nin anten girişine bağlayacağım. Sormak istediğim
    1. Gerçekten böyle mi bağlantı olacak? (Yani teledünya SAT girişine bağlanıp tv.nin anten girişine mi bağlanacak?)
    2. Değilse hangi girişten (SAT veya TV veya başka??) TV'de hangi girişe (anten??) nasıl bir kablo kullanarak bağlanacağım?
    3. Eğer SAT.dan çıkış alacaksam , aynı zamanda sitenin uydu yayınını nasıl alacağım? Çünkü TV.nin DVB-S özelliği yok ve tek SAT çıkışını da TV.ye başlamış olacağım; yani uydu receiverı bağlayacak SAT girişi kalmayacak.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Bugün itibariyle yayınlar gene şifrelendi.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.