Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gkhan

Beyler Denizlide skytürk eklendi şu an 73 kanal var teledünyada...

73 yetmez 200+ kanal istiyoruz artık mayıs ayında olucak diyorlardı
  • :d 5000 KANAL İSTERÜK
    quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

quote:

Orjinalden alıntı: gkhan

Beyler Denizlide skytürk eklendi şu an 73 kanal var teledünyada...

73 yetmez 200+ kanal istiyoruz artık mayıs ayında olucak diyorlardı
  • Arkadaşlar İstanbulda 7-8 kanal şifreli oldu, bunlardan biride NG HD... :-(

Acil Conax modül arıyorum, Cas7 ve Mpeg4 destekli... Bu şekilde modul alan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepkurt

Arkadaşlar İstanbulda 7-8 kanal şifreli oldu, bunlardan biride NG HD... :-(

Acil Conax modül arıyorum, Cas7 ve Mpeg4 destekli... Bu şekilde modul alan varmı?

sayın deepkurt
    kaya elektronikte satılan conax modulü aldın taktirde teledünyadaki bütün kanalları setredebilirsin
    teledünyaya kutusuz abone ol ve sadece kart al
    bu kartı conax module takıp televizyona tak seyredersin
    modülde mpeg 4 yazmıyor ama tv mpeg4 tunerli ise hd kanalları seyredersin
    ben bu şekilde izliyorum.
    iyi günler
  • LG tvsi olan arkadaşım sana bazı sorularım var
    1.Tv yi nereden aldın?
    2.LG merkezle görüştün demenk bir de LG servise sor.Genelde servisler daha iyi bilir.
    3.Kablo tv Hattında dijital geliyor onda problem yok.Analog varsa bilki dijital de geliyor.Sadece sinyal kalitesi düşük olabilir o da karelenmeye sebep oluyor o kadar.
    4.Mesela TV yi doğubank taraflarından aldıysan belki bölgesel farklılıktan kaynaklanıyordur.
    5.Ülke seçimi falan onları UK varsa ona göre yap.UK de DVB-C var.
    6.Bu kadar yüksek mevkilerdekilerle nasıl konuşuyorsun bu işin sırrını bize de anlatır mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: durdu

quote:

Orjinalden alıntı: deepkurt

Arkadaşlar İstanbulda 7-8 kanal şifreli oldu, bunlardan biride NG HD... :-(

sayın deepkurt
    kaya elektronikte satılan conax modulü aldın taktirde teledünyadaki bütün kanalları setredebilirsin
    teledünyaya kutusuz abone ol ve sadece kart al
    bu kartı conax module takıp televizyona tak seyredersin
    modülde mpeg 4 yazmıyor ama tv mpeg4 tunerli ise hd kanalları seyredersin
    ben bu şekilde izliyorum.
    iyi günler

Tavsiyen için teşekkür ederim. Aslında bu kartı inceledim ama sizinde belirttiğiniz nedenlerden dolayı endişelerim var.

Haftaya Almanya'dayım, sonuçta bu alman malı, daha ucuza bulabilirmiyim acaba bu ürünü? Fiyat sizce normal mi, bana oldukça yüksek geldi, sonuçta bir yuva bu... :-(

• Haftaya Almanya'ya gidiyorsan oradan bak daha ucuza bulabilirsiniz.Yaklaşık 35€ diyorlar.Bir de TAXFREE var havaalanında.Almanya için oranı bilmiyorum.Ama dışarıda 60€dan ucuza bulursan al derim yalnız Conax olacakwww.teledunya.tr.cx e gir oradan bak bu TRdeki aynısı zaten Almanya'da vardır.Çünkü alman malı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 8 Mayıs 2009; 22:19:30 >
  • Speedy9355 sorularını yanıtlıyorum :
    1.Tv yi nereden aldın? Ankara - ANKAMALL büyük teknosa
    2.LG merkezle görüştün demenk bir de LG servise sor.Genelde servisler daha iyi bilir. Servise değil LG Turkey den sonra birde teknosaya sordum VAR dediler Servise de soracam
    3.Kablo tv Hattında dijital geliyor onda problem yok.Analog varsa bilki dijital de geliyor.Sadece sinyal kalitesi düşük olabilir o da karelenmeye sebep oluyor o kadar. Anladım , Ben ankara da bir sorun olabilirmi diye sormuştum :D
    4.Mesela TV yi doğubank taraflarından aldıysan belki bölgesel farklılıktan kaynaklanıyordur. Ankaradayım Doğubank tan hiç alışveriş yapmak nasip olmadı :D
    5.Ülke seçimi falan onları UK varsa ona göre yap.UK de DVB-C var. Hemen deneyip cevap yazacam
    6.Bu kadar yüksek mevkilerdekilerle nasıl konuşuyorsun bu işin sırrını bize de anlatır mısın? Internetden isimlerini öğrenip santralden görüşebilirmiyim diyorum. Hemen bağlıyorlar

• Ülke seçimini UK yaptım değişen bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aywa

Speedy9355 sorularını yanıtlıyorum :
    1.Tv yi nereden aldın? Ankara - ANKAMALL büyük teknosa
    2.LG merkezle görüştün demenk bir de LG servise sor.Genelde servisler daha iyi bilir. Servise değil LG Turkey den sonra birde teknosaya sordum VAR dediler Servise de soracam
    3.Kablo tv Hattında dijital geliyor onda problem yok.Analog varsa bilki dijital de geliyor.Sadece sinyal kalitesi düşük olabilir o da karelenmeye sebep oluyor o kadar. Anladım , Ben ankara da bir sorun olabilirmi diye sormuştum :D
    4.Mesela TV yi doğubank taraflarından aldıysan belki bölgesel farklılıktan kaynaklanıyordur. Ankaradayım Doğubank tan hiç alışveriş yapmak nasip olmadı :D
    5.Ülke seçimi falan onları UK varsa ona göre yap.UK de DVB-C var. Hemen deneyip cevap yazacam
    6.Bu kadar yüksek mevkilerdekilerle nasıl konuşuyorsun bu işin sırrını bize de anlatır mısın? Internetden isimlerini öğrenip santralden görüşebilirmiyim diyorum. Hemen bağlıyorlar

Bende ankarada yaşıyorum. LG LH 42 3000 modeli var. Kablo Tv analog SD yayın abonesiyiz. Aylık 7 YTL veriyoruz.Bende dijital yayın bulamadaım ne yaptyısam. Sanırım LCD lerimizde bu özellik yok........

• Sanırım 32'' lere koymamışlar sadece 32 üsütne koymuşlar.Bu Tv FullHD mi yoksa HD ready mi?
    UK olmadıysa Fransa yı ve almanyayı da dene.

muhteşem bir şey PTesi Saat 22.00 ultimate survival Türkiye'de Anadoluda peri bacalarında falan süper....!Discovery Channel umarım Tr dublajdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 9 Mayıs 2009; 13:27:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

Sanırım 32'' lere koymamışlar sadece 32 üsütne koymuşlar.Bu Tv FullHD mi yoksa HD ready mi?
    UK olmadıysa Fransa yı ve almanyayı da dene.

muhteşem bir şey PTesi Saat 22.00 ultimate survival Türkiye'de Anadoluda peri bacalarında falan süper....!Discovery Channel umarım Tr dublajdır.

106 Ekran LH 3000 FULL HD , Bendeki durumda "aywa" arkadaşımız ile aynı. Sinyal hiç yok isveç de 0,finlandiyada0,fransada 0 yani sinyal yok . ben türksat dan dijital yayın izlemek için ne yapmalayım modül falanmı alacam ? Modül: 8-QAM, 16-QAM, 32-QAM, 64-QAM 128-QAM, 256-QAM özellikleri var LCD de DTV de manuel arama yaparlen gördüm. Bilgilendirirsen sevinirim Speedy9355
  • Speedy9355 ve deepkurt yazılarınızın bir çoğunu okudum bu konuda bilgin diğer arakdaşlardan daha üst seviyede olduğunuz için size soruyorum.
    1-) Benim analog kablo TV im var evde (turksat tabiki :D ). Yanlız 4 oda da birden kullanıyoruz. sadece 1 tanesinde sinyal güçlendirici var bunun bir etkisi oluyor olabilirmi DTV sinyaline
    2-) Ben türksat dijital yayın izeleyebilmek için , teledünyaya set box unu alarakmı üye olmalıyım. Yoksa modül falanmı alacam...
    3-) Birde DTV aramasında modül : QAM var 8 bit den 256 bit e kadar Falco-love un dedği gibi bunlar nedir. Bilgilendirirsen sevinirim....
  • bursa dan sd kutu aldım ama dream tv şifreli nds yazıyor bu nedemektir arkadaşlar kusura bakmayın acemiyimde
  • LG LH300 Modeli için =>HDReady1080P(DVB özelliği HD desteklemiyor)DVB-T varmış yani siz maalesef Teledünya için kutu almak zorundasınız.
    İleride DVB-T ülkemize geldiğinde Tvnizin kablo tv bağladığınız yerine sadece bir anten takarak DVB-T yayınlarını alabileceksiniz fakat HD yayınları izleyemeyeceksiniz.HD yayınları görebilmek için PS3 BD-player veya HDMI destekli bir Laptop veya bilgisayar gerekli.
    Üzülerek söylüyorum ki bu yukarıda yazdıklarım LG LH4000 için de geçerlidir.
    LG Tr web adresi link
    link LH3000

Ben LG olsam size DVB-C kesin var diye yöneticiye güzelce bir kurs verirdim.Acaba bu yerleştirmeler nasıl yapılıyor.ARtık donanımlı insanların yönetici falan olması gerekir.Şurada tek yapacağı LG nin web adresine girmek.
    Bir de USB sanırım sadece servis için değil mi?Üst modellerde 7000 ve 8000 serisinde USB den MKV oynatma ve altyazı desteği varmış.Tabi onun altı bayağı geniş gözüme pek hitap etmedi.4000 serilerine bu özellik yok ama göze hitap ediyor.eğer LG web adresi doğruysa LG nin en üst modelindeki DVB modülü bile SD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 9 Mayıs 2009; 18:50:17 >

• quote:

LG LH300 Modeli için =>HDReady1080P(DVB özelliği HD desteklemiyor)DVB-T varmış yani siz maalesef Teledünya için kutu almak zorundasınız.
    İleride DVB-T ülkemize geldiğinde Tvnizin kablo tv bağladığınız yerine sadece bir anten takarak DVB-T yayınlarını alabileceksiniz fakat HD yayınları izleyemeyeceksiniz.HD yayınları görebilmek için PS3 BD-player veya HDMI destekli bir Laptop veya bilgisayar gerekli.
    Üzülerek söylüyorum ki bu yukarıda yazdıklarım LG LH4000 için de geçerlidir.
    LG Tr web adresi link
    link LH3000

Ben LG olsam size DVB-C kesin var diye yöneticiye güzelce bir kurs verirdim.Acaba bu yerleştirmeler nasıl yapılıyor.ARtık donanımlı insanların yönetici falan olması gerekir.Şurada tek yapacağı LG nin web adresine girmek.
    Bir de USB sanırım sadece servis için değil mi?Üst modellerde 7000 ve 8000 serisinde USB den MKV oynatma ve altyazı desteği varmış.Tabi onun altı bayağı geniş gözüme pek hitap etmedi.4000 serilerine bu özellik yok ama göze hitap ediyor.eğer LG web adresi doğruysa LG nin en üst modelindeki DVB modülü bile SD.

Çok teşekkür ederim , ben pazartesi teledünya ya abone olayım en iyisi , HD box set mi normal box setmi almam gerekiyor benim ? Birde bir soru daha LCD yi annem nemli bir bez ile güzelce silmiş ve bana LCD biraz değişmiş geldi sildikten sonra renkler dahabi solmuş gibi :D komik ama öyle yada benim gözümde bişiyler var ayarlar normal çünkü :D

• Neyle silinmiş?Ben Sprey solisyon +mikrofiber bez kullanıyorum.Sorun yok.
    HD kanalları izlemek istiyorsanız zaten bu kutuyu bir kere alacaksınız o yüzden HD kutu isteyin derim. 210Tl peşindir.Ellerinde varsa 3-4 günde kurarlar.Ama yok mok diyorlar siz yine de sorun.
  • quote:

Neyle silinmiş?Ben Sprey solisyon +mikrofiber bez kullanıyorum.Sorun yok.
    HD kanalları izlemek istiyorsanız zaten bu kutuyu bir kere alacaksınız o yüzden HD kutu isteyin derim. 210Tl peşindir.Ellerinde varsa 3-4 günde kurarlar.Ama yok mok diyorlar siz yine de sorun.

Saf su ile değişik bir toz bezi ile silinmiş çok pahalıya almıştı annem o bezi :D , ben tv den çıkan yeşil el kadar bir bez vardı onu çekmeceme koydum oda hali ile gitmiş o bez ile silmiş hafif ıslatmış.... 210 ytl werdikten sonra her ay 9 YT mi geliyor...
  • Elimde bina değişikliği sebebiyle kalan bir Teledünya HD Reciever var, İlgilenen olursa 135TL ye satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_31571467/mpage_1/key_//tm.htm#31571467
  • Teledünya yayınlara tekrar şifre girdi.....
    Önceden TD alanları üzecek benim gibi beleyenleri sevindirecek haber geldi,
    10 Ağustos'a kadar 35tl lik kurulum ücreti alınmayacakmış:Geçsem mi acaba kumanda problemi kaldı tek?

Kutuyu sormadım birazdan sorarım.Acıbadem İstanbul.
    Bir süredir yok diyorlar ama nasıl iş anlamadım?Hala yokmuş haziran dediler.Merkez dahil?Temmuz'da gelirmiş.Dediğim gibi kutuların bu kadar çabuk biteceğini tahmin etmemişlermiş.Yine uzun bir nutuk çektim.Bu sefer yetkili biriydi sanırım.Kendisi öyle dedi.Dediğine göre Turksatta üst düzey yetkililer kanallarla görüşüyorlarmış yeni kanal eklemek içinmiş.ART vs kanallar nerede MTV nerede dedim görüşüyorlarmış.Diyorki tek tek eklemek yerine toptan eklemek istiyorlarmış.Yıl sonuna kadar 200 olacakmış peh dedimki Kasım 2008 den mayıs 2009 a hani 100 kanal olacaktı cevap veremedi.
    Kumanda problemini söyledim.Bakarız dedi olmazsa değişim yapılır dedi.Yeni kutularda olmasa bari...Peh peh boş vaatler. gibi geldi umarım öyle olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 11 Mayıs 2009; 18:29:33 >

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.