Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LCD TV de HD receiver mevcut. Conax modülleri ararken mpeg4 destekli filan yazıyor. Modül alırken HD yayınlarıda izleyebilmek için mpeg4 destekli mi almak gerekiyor.?
  • Hayır iş tunede bitiyor.SD si HD si yok.
    HD yazanlar SD tuneri olanlar için HD kanalların video formatını SD ye çeviriyor diye biliyoruz.

Ben de kayacenter'dan aldım.Kaya Center'dan alınan modülle tüm HD kanallar sorunsuz çıkıyor tabi TV destekledikçe.
    Benimki SD tuner olduğundan sadece SDleri izleyebiliyorum
  • "Hayır iş tunede bitiyor.SD si HD si yok."

olay bu çok doğru speedy kardeş.modül desteğ değil tv'nin tuneri önemli

Tv'de HD tuner varsa modul ne destekli olursa olsun yeterki kart şifreyi çözsün ve sistem desteği conax olsun
    kaya centerdeki conax modülü aldın
    tv sony 40w400 tuneri hd
    hd kanalları sorunsuz seyrediyom
  • Tamam ozaman ileride teledünya HD yayın için farklı bir şifre kartı çıkartmaz umarım...

Şimdi gidip abone merkezine sadece kartlı üyelik yapılabiliyormu onu sormak kaldı...
  • Selamlar,

Samsung b650 kullanıcısıyım. Geçen hafta teledünya şifresizdi. Sinama kanallarını da görünce almanyadan glen bir arkdaşmdan conax ısmarlaım. Ancak birşey takıldı aklıma. Şimdi bu modülde bir firmware var. Upgrade olması gerekirse nasıl yapılacak? Ayrıca bu sinema kanalları da ücretli olacakmış. 9.5 + 7.5 lira. Ayda 17 lira değer mi bu servisler için? Özellikle bukadar kötü reklam yaparlarken :). Ayrıca HD sinema paketi de çıkacakmış. Onu beklemek daha mantıklı saırım sinema paketi almak için.

Diğer bir sorum da acaba 24 ay abonelik şart mı? Kablo TV abonesiyim sadece dijital yayınları seyredebilmek için yine 35 lira mı vereceğim?
  • Bildiğim kadarıyla kablo tv hattından kendi adresine ulaşıp firmware alıyor.Ben artattım yeni firmware bulmadı.
  • merhaba arkadaşlar

dün yani pazar günü aradılar ve evdeyseniz yarım saat sonra gelicez dediler tamam dedim 1.5 saat sonra geldiler neyse 10 dakikada cihazı beraber kurduk kağıtları doldurdum bitti. teledünyanın kendi hd yayını çok kötü ve devamlı takılıyor ng ve es hd kanallar yayınına göre çok güzel görüntü veriyor yalnız birşey dikkatimi çekti ng hd ile normal ng aynı yayın yok farklı yayınlar var bunun sebebi nedir acaba.
    normal sd yayınlarda kablolu tv ye göre düzelme var ama aman aman değil tabi şu an için hd ler harika 1mt dahi rahatsız olmadan seyredilebilir norman sd yayınları zaten 2.5 mt den izliyordum şimdi biraz daha güzel oldu. memnunum. ama hd yayınları bir an önce arttırmaları gerekiyor. bence birde animal planet ng wild gibi bir doğal yaşam belgesel kanalı koymaları lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nacer

Selamlar,

Samsung b650 kullanıcısıyım. Geçen hafta teledünya şifresizdi. Sinama kanallarını da görünce almanyadan glen bir arkdaşmdan conax ısmarlaım. Ancak birşey takıldı aklıma. Şimdi bu modülde bir firmware var. Upgrade olması gerekirse nasıl yapılacak? Ayrıca bu sinema kanalları da ücretli olacakmış. 9.5 + 7.5 lira. Ayda 17 lira değer mi bu servisler için? Özellikle bukadar kötü reklam yaparlarken :). Ayrıca HD sinema paketi de çıkacakmış. Onu beklemek daha mantıklı saırım sinema paketi almak için.

Diğer bir sorum da acaba 24 ay abonelik şart mı? Kablo TV abonesiyim sadece dijital yayınları seyredebilmek için yine 35 lira mı vereceğim?

kablolu tv abonesi olduğun için sadece 10tl kart parası ödeyerek abone olabilirsin herhangi bir tahhahüd yok
    ama birde conax module alman lazım onuda sipariş etmişsin galiba ama almanda technisat CX modüle bulman zor onun yerine B2c module var ondan alabilirsin bende bu modüle var fiyatı 55euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akurttr -- 27 Temmuz 2009; 14:46:17 >

• Tüm belgeseller veya programlar HD kamerayla çekilmiyor.
    NatGeo elinde olan HD belgesellerle günde ortalama 6 program seçiyor ve bu 6 programı gün boyunca yeniden başlamak suretiyle tekrar yayına veriyor.
    Daha önce DT kullandınız mı bilmem ama SDler gayet iyi.
  • @akurttr

conax modul geldi. B2C değil. CX sadece. 40euro. PC store gibi bir yerden alınmış. B2C almayı da düşündüm aslında ama orun çıkar diye CX aldım.
    http://www.technisat.de/index55d8.html?nav=CI_Module,de,68-32

@Speedy9355

Firmware için doğru kanalada değilsiniz diyor. Upgrade kanalı da TeleDünya'nın kendi kendi kutuları için sadece. Yani firmware update şu an için yalan.

Teledünyanın kendine ait kanlların yayın kalitesi ve döndürdükleri reklamların kalitesi geri planda düzgün kurumsal durum olmadığı gibi bir izlenim uyandırıyor bende. O nedenle biraz çekimserim aslında. Sadece 10 TL ye abone olunabiliniyorsa geçip bir bakalım.

• Diğer başlığa da yazdım ama;

Bugün Teledünyayı aradım, ücretsiz kurulum kampanyası devam ediyorsa üye olmak istiyorum dedim.

Evet devam ediyor, Arkadaşlar 2 güne gelir kurlumunuzu yapar dediler.

Settop box istemiyorum dedim, dvb-c uyumlu TV'im ve Conax modülüm var dedim; OK ama alacağınız Teledünya kartı da ücrete tabii, 25Lira ödersiniz yine de dediler.

Böyle bir şey var mı ? Modüllü üye olanlar Teledünya kartı için ayrı ücret ödüyor mu?
  • teledunya yayınlarını alamıyorum sizde durum nedir acaba

kutu kullanmıyorum
  • biraz once kontrol ettimde tv de modul aktif gorulmuyor lcd den veya modulden kaynaklanabilir

istanbulda yasıyorum acaba modulunu denemek icin verebilecek varmı acaba toplam yarım saatimizi alır
  • CONAX MODULhttp://www.budem.com/index.php?do=catalog/product&pid=182 burada var isteyen bakabilir.
  • sony40x3500

1 yıldır teledünya yı kullanıyorum hd kutu ile (ozamanlar kutusuz üye yapmıyorlardı)

yayınları kaydetmek için Almanya dan cablestar hd 2 tv kartını bir yakınıma aldırdım içerisinde CI slotto çıkıyor.

şuan için CI slot u bilgisayarda yer olmadığından takmadım kablo tv yi direk tv kartına taktım herhangi bir sinyal alamadı bu normal mi ?

ses kartını çıkartıp bütünleşik ses kartını devreye alıp CI slotu da bilgisayar takıcam

lakin kartı çalışırabilimem için conax modül lazım olacak diye düşünüyorum mpeg2(sd) - mpeg4(hd) yayınları rahatlıkla seyredebileceğim Teksisat marka conax modülü istanbulda nereden bulabilirim tv kartına olmasa bile conax modülü televizyona takarım ikinci bir abonelik ile kutuyu kullanırım ikinci abonelik bedeli 5tl burdan olumlu bir sonuç alırsam yarın modülü almaya gidicem.
  • TVkartı+CI slotu+Modül+Smartcad 4ü birarada olması şart.
    Kart ücretsiz.Kablo tv altyapınız yoksa altyapı almanız gerekir.Vs onları Turksat servisinden öğrenebilirisiniz.
    Google'dan aratın Conax diye çıkar.
    vereceğiniz para sıfırına en fazla 130Tl kargo dahil olsun.Daha fazlasına soygun deniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

TVkartı+CI slotu+Modül+Smartcad 4ü birarada olması şart.
    Kart ücretsiz.Kablo tv altyapınız yoksa altyapı almanız gerekir.Vs onları Turksat servisinden öğrenebilirisiniz.
    Google'dan aratın Conax diye çıkar.
    vereceğiniz para sıfırına en fazla 130Tl kargo dahil olsun.Daha fazlasına soygun deniyor.

hepsi varda bi modül eksik onunda teksisat olmasını istiyorum ki tv kartı problem çıkarmasın kargo falan uzun iş olacağında uğraşmak istemiyorum heralde yarın bi karaköy yazıcıoğlu yaparım gibime geliyor.
  • Karaköy'e gideceğinize Anakara Kaya Center var technisat'ı satan.
    130Tl Kargı dahil.Akşam saat 4'e kadar sipariş verirseniz ertesi gün elinizde oluyor.Gayet hızlılar.Bana yurtiçikargo ile gelmişti.Faturan garanti dahil.

• İlla ikisinden birini alacaksanız ilk linkteki ürünü almanız daha mantıklı çünkü ürünler arasında bir fark yok aslında ama tavsiyem ikisini de almayın. Çünkü resimlerde ne bir marka görünüyor ne başka bir şey. Bir conax etiketi yapıştırmışlar koymuşlar resmini. Irdeto veya cyrptoworks modüle yazılım atıp da satıyor olabilirler. Forumda coldasice73 adlı arkadaşımız 100 TL'ye satıyor Neotion marka conax modülü. Faturası + 2 yıl garantisi var. Aşağıdaki konuda son birkaç sayfaya bakın orada kullananların yorumları da var.

http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.