Porto Teknik Direktörü Jesualdo Ferreira Beşiktaşlı oyuncuları tanımak için Stepanov'dan yardım alıyor.
Trabzonsporlu eski orta saha oyuncusu Milan Stepanov, Portekiz basınına yaptığı açıklamada Türk futbolunu çok iyi tanıdığını Ferreira'yı Türk futbolu hakkında bilgilendirdiğini açıkladı.
Rodrigo Tello'yu geçen yıl Porto'ya attığı golden dolayı çok iyi tanıdıklarını vurgulayan Sırp yıldız özellikle Delgado gibi oyunculara yoğunlaşmaları gerektiğini söyledi.
"Trabzonspor'da geçen yıllarda forma giydiğini hatırlatan Stepanov şöyle konuştu,"Beşiktaşlı oyuncuları çok iyi tanıyorum. Bizim için çok zor bir maç olacak. Rakibimizin taraftarlarıda çok iyi. Türkiye'nin en çılğın taraftarlarına sahipler. Yarın stadı tamamen dolduracaklar. Bizde cehennem gibi bir ortamda futbol oynayacağız."
hLL olsun Stepanov
şu taraftara layık bir yonetim yok
Adam biliyo yaa HELAL
onlara inönü yü dar edeceğiz ben kartalımdan dan en az iki gol bekliyorum bu maç cok değişik olacak .haydi kartallar onları yiyeceğiz üstünede sigaramızı içeceğiz
inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: UTKTOTİ
onlara inönü yü dar edeceğiz ben kartalımdan dan en az iki gol bekliyorum bu maç cok değişik olacak .haydi kartallar onları yiyeceğiz üstünede sigaramızı içeceğiz
sahaya gömcez acı acı liperpoolda korksun bizden rakibi kartal nede olsaaaaaaaa