Şimdi Ara

'Cehennemde maç yapacağız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Porto Teknik Direktörü Jesualdo Ferreira Beşiktaşlı oyuncuları tanımak için Stepanov'dan yardım alıyor.

Trabzonsporlu eski orta saha oyuncusu Milan Stepanov, Portekiz basınına yaptığı açıklamada Türk futbolunu çok iyi tanıdığını Ferreira'yı Türk futbolu hakkında bilgilendirdiğini açıkladı.

Rodrigo Tello'yu geçen yıl Porto'ya attığı golden dolayı çok iyi tanıdıklarını vurgulayan Sırp yıldız özellikle Delgado gibi oyunculara yoğunlaşmaları gerektiğini söyledi.

"Trabzonspor'da geçen yıllarda forma giydiğini hatırlatan Stepanov şöyle konuştu,"Beşiktaşlı oyuncuları çok iyi tanıyorum. Bizim için çok zor bir maç olacak. Rakibimizin taraftarlarıda çok iyi. Türkiye'nin en çılğın taraftarlarına sahipler. Yarın stadı tamamen dolduracaklar. Bizde cehennem gibi bir ortamda futbol oynayacağız."

• hLL olsun Stepanov
  • şu taraftara layık bir yonetim yok
  • Adam biliyo yaa HELAL
  • onlara inönü yü dar edeceğiz ben kartalımdan dan en az iki gol bekliyorum bu maç cok değişik olacak .haydi kartallar onları yiyeceğiz üstünede sigaramızı içeceğiz
  • inşallah

quote:

Orjinalden alıntı: UTKTOTİ

onlara inönü yü dar edeceğiz ben kartalımdan dan en az iki gol bekliyorum bu maç cok değişik olacak .haydi kartallar onları yiyeceğiz üstünede sigaramızı içeceğiz
  • sahaya gömcez acı acı liperpoolda korksun bizden rakibi kartal nede olsaaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.