Şimdi Ara

ÇEK BAKANIN KONUŞMA SIRASINDA ENSEDEN TOKAT YEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haberlerde izlerken çok güldüm, belki görmek istersiniz.

http://www.ct24.cz/.multimedia/video/1148124018_Rath.wmv

• Konuşmalarda ingilizce bilenleriniz için şu şekilde, çevirmeye üşendim :
    - Miroslav Macek, MD: "Allow me before I begin moderating to settle one wholly private affair. Thank you."
    (he walks to minister Rath and smacks him in the head -- Applause.)
    - Miroslav Macek, MD: "Minister Rath was warned in front, I warned him through the press, this is my private affair ... He deserves it."
    (They stare at each other for a few moments, Rath walks away.)
    (Rath and Macek both by the pulpit)
    - Health Minister David Rath, MD: "We won’t settle this here. You attacked me, cowardly, from behind, why didn’t you confront me face to face, like a man!? ... You are a coward!"
    (another fight erupts)

Explanation:

Minister Rath made an attack on his main critic, Macek, in one newspaper interview, claiming that Macek is an unscrupulous man of low morals whose own marriage was motivated by money. "Someone loves the soul, someone loves the body, and someone loves money." Macek vowed revenge, to settle this "as men do". If these were civilised times they would have had a duel.
    But then if these were civilised times, there wouldn’t be a raving power-hungry Bolshevik demagogue Health minister and a pathetic clown wouldn’t have to be his main critic and I wouldn’t have to write this post.

• quote:

Orjinalden alıntı: luv2xlr8

Haberlerde izlerken çok güldüm, belki görmek istersiniz.

http://www.ct24.cz/.multimedia/video/1148124018_Rath.wmv

küt diye şaplatıyor var ya helal olsun amcama. Diğeri de hiç istifini bile bozmuyor ama sadece bizim meclis'te olmuyormuş kavga hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsL1ngeR -- 23 Mayıs 2006; 8:55:31 >

• galiba tokat yiyen tokat atanın karısı hakkında konuşmuş diye olmuş bu olay.

ama ne şaplak atmış salon inledi be
  • hiçbişey olmamış gibi devam ettiler
    bizde olsa kan davasına dönerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

galiba tokat yiyen tokat atanın karısı hakkında konuşmuş diye olmuş bu olay.

ben haberlerde izledim evet karısı hakkında konuşmuş falan, ama tokat süperdi adam nerden geldiğini şaşırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rybczynski

quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

galiba tokat yiyen tokat atanın karısı hakkında konuşmuş diye olmuş bu olay.

ben haberlerde izledim evet karısı hakkında konuşmuş falan, ama tokat süperdi adam nerden geldiğini şaşırdı

allahh noluyooo yawwww dercesineee bi durum varrr

• vuran adama uyuz oldum,aslında dotu ucbucuk atıyor bide üstüne üstelik adama ikinci kere saldırıyor.
    diger herifte hiçbirşey yapmıyor ona iki kere uyuz oldum. hem diyor neden arkadan vuruyorsun yüz yüze
    adam gibi dövüşsene,hem adam burnunun dibinde kafayı gömmüyor
    hey ALLAH'ım ya....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.