Şimdi Ara

Çekici alınırmı kredi imkanı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Yasim 22 askerliğimin bitmesine 2 ay kaldı ve şimdiden hayatıma bi yön vermek için araştırmalara basladim. Ben 100 bin Tl civari orta halli bi çekici alip kendi işimi yapmak istesem devlet faizsiz kredi verirmi yada is amacli oldugu icin düşük faiz uygularmı bankalar. Babam zaten 20 senedir tır şoförü eğer alırsak 2 kişi çalıştırsak tırı sürekli çok iyi gelir elde edermiyiz riske girilirmi tavsiye edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıGelin -- 24 Eylül 2016; 15:06:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SarıGelin kullanıcısına yanıt
    Ben sofor nakliyeci vs... Deillim ama tek bildiğim bu mesleği işi tavsiye etmiyecekleri... Çünkü kim sorsa bu forumda tavsiye edilmiyor ısrarla

• quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

Ben sofor nakliyeci vs... Deillim ama tek bildiğim bu mesleği işi tavsiye etmiyecekleri... Çünkü kim sorsa bu forumda tavsiye edilmiyor ısrarla

Aylık geliri en az 6-7bin lira bırakır diyorlar ama bilmiyorum saolun yorumunuz için hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıGelin -- 24 Eylül 2016; 19:00:40 >
    Simdi babaniz tir soforu az cok isi biliyordur,deneyimlidir ancak sofor olmak ile esnaf olmak farklıdır
    Meselam bizim tirda çalışan şoförler maaslarini gununde alirlar,sigortalari yatar vs vs araba bu ay az kazandi sende maasini az alacaksin demeyiz,şoförler bilmez mesela bizim ne şartlar da bu isi cevirdigimizi,onun için once onemli olan ticareti bilmek,esnafligi yapabilmektir..

100.000 tl kredi cekince illa bi faiz olacak onemli olan kredi çıkması,aracı babanızla siz surerseniz ve devamli çalışırsanız para kazanirsiniz ancak ne şartlar da ödeme yaparsınız,nasil yaparsınız o onemlidir vede esas önemli olan arac tir ucuz diye gidip sıkıntılı arac alırsanız aracın parasi kadar masraf edersiniz(Yasayanlar var biliyoruz)

simdi babaniz sofor mus madem o ne diyor bu işlere?

• quote:

Orijinalden alıntı: .onurözdemir.

Simdi babaniz tir soforu az cok isi biliyordur,deneyimlidir ancak sofor olmak ile esnaf olmak farklıdır
    Meselam bizim tirda çalışan şoförler maaslarini gununde alirlar,sigortalari yatar vs vs araba bu ay az kazandi sende maasini az alacaksin demeyiz,şoförler bilmez mesela bizim ne şartlar da bu isi cevirdigimizi,onun için once onemli olan ticareti bilmek,esnafligi yapabilmektir..

100.000 tl kredi cekince illa bi faiz olacak onemli olan kredi çıkması,aracı babanızla siz surerseniz ve devamli çalışırsanız para kazanirsiniz ancak ne şartlar da ödeme yaparsınız,nasil yaparsınız o onemlidir vede esas önemli olan arac tir ucuz diye gidip sıkıntılı arac alırsanız aracın parasi kadar masraf edersiniz(Yasayanlar var biliyoruz)

simdi babaniz sofor mus madem o ne diyor bu işlere?

Ona henüz söylemedim bu fikri

Babaniz lada konusun fikri o ne diyecek ona göre hareket edin

alma desem inanmıyacaksınız bana. o yüzden alın diyorum. alın ki kendiniz görün piyasa ne durumda belki o zaman ''ekonomi çok iyi ya'' diyenleri niye kafa göz dalmak istiyoruz daha iyi anlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar kötü diyorsunuz yani piyasa yarın babamla konuşayım bi bu fikri saolun. Başka türlü bir iş yada yatırım tavsiyesi olan varsa tavsiyelerinizi dinlerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.