Şimdi Ara

Çekim Gücü Çok Çok Kuvvetli Kablosuz Modem Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modemim Broadcom marka ancak salonda full çekerken odamda 1 bazen 2 çubuk zor çekiyor haliyle film filan izleyemiyorum.

Telefonda filan ise hiç çekmiyor kullanamıyorum.

Bunun çözümü kaliteki bir modem ise ve gerçekten o mesafeden çekebilecekse bütçem açık o şekilde tavsiye verin lütfen.

Yardım ediniz

• Aynı sorunun cevabını bende bekliyorum :)
  • Aynı sıkıntı bende de var. AIR-5443 MODEM + AIR-4410 ERİŞİM NOKTASI Bundle bir ürün var vatanda ben de onu araştırıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Electroworld'e gittim sizin bahsettiğiniz Airties 5443'ü önerdiler aldım kurdum şu an memnunum, telefonum zor bağlanıyor hatta hiç bağlanmıyordu ama maşallah şimdi her sayfayı açabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimbahar

Electroworld'e gittim sizin bahsettiğiniz Airties 5443'ü önerdiler aldım kurdum şu an memnunum, telefonum zor bağlanıyor hatta hiç bağlanmıyordu ama maşallah şimdi her sayfayı açabiliyor.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Acaba sırf modelimi aldınız yoksa erişim noktası da olan Bundle set mi aldınız?

• Sadece modemi aldim. Acsess point almayi da dusunuyordum ama hic gerek yok dedi oradaki yardimci olan beyefendi. Gercektende gerek kalmadi acikcasi.

• bulabilirseniz wag325n , rt 211 yada rt 205 yeni modemlere nazaran daha sitabil çekiş gücü sağlar

not:rt205 kampanya modemi olmayacak ama gerçi olsada pek farkı olmaz yinede orjinalini bulursanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 17 Şubat 2013; 21:19:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.