Şimdi Ara

Celal Şengör: Depremde Türkiye bağımsızlığını kaybedecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Yahu birak bu isleri, ekonomi bakani acikliyor. Burada 3 kurus indirim icin gunlerce konulara yazan insanlarsiniz. Gelip de 1.000.000 liralik evi tek imzada alan kisiler mi 3 kurus getiriyormus?

Yalan soylemeyin yahu, burada goruyoruz 5k para mi, golf araba mi diye heseyi hor goruyorsunuz kardes. Kim 15 saat calisiyor? Haa pardon, dogru. Calisan var. Turkiye de ciddi bir irkciliga maruz kalan, calisma izni olmayan Suriyeli kardeslerimizi degil 15, 25 saat de calistirmak istiyorsunuz. Bilmiyoruz sanki.

EK: Sadece Almanya'da 6 milyon kisi var be. 500.000 kisi olsa olsa alakasiz slav ulkelerindeki gurbetcilerin sayisidir. Gercekten arastirma yapmamissin.

Alıntıları Göster
    1 milyonluk ev tamam diyorum ki gel burada çalış özel sektörde 1 milyonluk ev al... Ne kullanıyorsun sen dostum kafan pırıl pırıl çok güzel...

Suriyelileri çok seviyorsan al yanına evinde besle hatta ve hatta neyse terbiyemi bozmucam... Senin gibi cahille laf dalaşına girmeye değmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 28 Ocak 2020; 16:28:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

1 milyonluk ev tamam diyorum ki gel burada çalış özel sektörde 1 milyonluk ev al... Ne kullanıyorsun sen dostum kafan pırıl pırıl çok güzel...

Suriyelileri çok seviyorsan al yanına evinde besle hatta ve hatta neyse terbiyemi bozmucam... Senin gibi cahille laf dalaşına girmeye değmez...

Alıntıları Göster
    O evleri sadece Almanya' dan gelen gurbetciler mi aliyor? Turkiye de deli gibi ev satiliyor. Ben anlamiyorum ki, mesela siz bir sey yapamadiginiz zaman kimse onu yapamayacak diye bir kaide mi var?

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 6 Şubat 2020; 21:0:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazdığınızdan sonra Almanya kötü demezsiniz herhalde hatta oralardan buralara Almanya kötü Türkiye süper diyen arkadaşları uyarırsınız çünkü bugüne kadar okuduğum en güzel itiraf olmuş kendi açınızdan hatıra olarak SS alayım

• Treth kullanıcısına yanıt
    tipik bir AKP seçmeni diyecektin galiba treth.

Sen yok deyince akpde o tipler yok olmuyor.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Naci Görür ve Şener Üşümezsoy çıkıp çatır çatır depremleri tahmin ederken, bu zat depremi tahmin etmek mümkün değildir deip ve Şener hocayla dalga geçiyordu.Şener hoca tahminleri bir bir tuttururken, bu herb*kolog amca manisa ve elazığ depremlerinde çıkıp bir kelime dahi edemedi.Aldığı ödülü b*ka batırıp yemesini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahteknik

Bu yazdığınızdan sonra Almanya kötü demezsiniz herhalde hatta oralardan buralara Almanya kötü Türkiye süper diyen arkadaşları uyarırsınız çünkü bugüne kadar okuduğum en güzel itiraf olmuş kendi açınızdan hatıra olarak SS alayım
    Itiraf?

Diyecek hicbir sey yok. Al SS bence de, billboard lara bastir her yere reklamini yap hatta.
  • celal hoca imamoğluna ayarı verdiği gün gözüme girdi.
    yine doğru konuşmuş.
  • Benim söylemek istediğimi anlayamamışsın kardeşim fakir edebiyatı yapan gurbetçi kardeşlerimizi uyar demek istedim ama eşşek hoş laftan ne anlar i değil mi neyse yine anlamazsın o yüzden tekrar cevap vermek için parmak ucundaki beyin hücrelerini öldürme sana lazım olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

Naci Görür ve Şener Üşümezsoy çıkıp çatır çatır depremleri tahmin ederken, bu zat depremi tahmin etmek mümkün değildir deip ve Şener hocayla dalga geçiyordu.Şener hoca tahminleri bir bir tuttururken, bu herb*kolog amca manisa ve elazığ depremlerinde çıkıp bir kelime dahi edemedi.Aldığı ödülü b*ka batırıp yemesini tavsiye ederim.
    Naci Görür ve Şengör yakın arkadaştır.
    Naci Görür'ün dediklerinin aynısını Şengör de dedi, bilmeden etmeden araştırmadan konuşmayın, Şengör'ün deprem ile ilgili videolarını izleyin.
    Ayrıca
    Evrim Ağacı
    Dyson Lin Gibi Kişiler, Depremleri Nasıl Önceden Tahmin Edebiliyorlar? - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/dyson-lin-gibi-kisiler-depremleri-nasil-onceden-tahmin-edebiliyorlar-8226

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahteknik

Benim söylemek istediğimi anlayamamışsın kardeşim fakir edebiyatı yapan gurbetçi kardeşlerimizi uyar demek istedim ama eşşek hoş laftan ne anlar i değil mi neyse yine anlamazsın o yüzden tekrar cevap vermek için parmak ucundaki beyin hücrelerini öldürme sana lazım olacak.

Uzuluyorum sizin icin gercekten bak. Benim dukkanim var, kendi isimi yapiyorum Allah a sukur derim, baskasi sise toplamak zorunda kalir sokaktan adam lanet eder yasamina. Burada herkesi super sanmayin. Ha, burada calisirsan kazanirsin. Turkiye de de oyle. Hatta daha fazla para var orada, hepimiz goruyoruz bunlari. burada bazilarimizin binemedigi golfu begenmiyorusunuz.

Agactan topluyoruz parayi agactan.

Emekli maasi cok yuksek, paradan sasmis durumdayiz artik. Yaslilar paralari toplarken belini kiriyor da oluyor. Almanya da hersey mumkun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrahim Akca -- 28 Ocak 2020; 17:10:25 >

• Treth kullanıcısına yanıt
    Tipik bir akp seçmeni olacak adam akpli görmüyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Tipik bir akp seçmeni olacak adam akpli görmüyormusun
    Bence bu forumdaki banlanan bir CHP linin açtığı hesaptan başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Alamanyadan kentsel dönüşümü takip eden bir şahıs o
    Belediyeler akp de iken kentsel dönüşüm harika çalışıyormuş chp geçince hepsi durmuş fikrini ortaya attı.

Ve bunları alamanyadan görüyor
    İşte o yüzden muhtemelen fake bir CHP li fikrini ortaya attım. Bu tür abartılı hareketleri genelde banlanıp yeni hesap açan muhalif üyeler yapıyorlar.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Ona göre akpliler çok mükemmeller. o yüzden mükemmel olmayan chplidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperHans

Ya hahaha şu medya maymunu şaklabanı ciddiye alıyosunuz.
    scholar.google.com.tr
    A. M. Celal Sengor - Google Akademik Alıntılar
    https://scholar.google.com.tr/citations?user=GE3svVEAAAAJ&hl=tr

• Adam zaten dünden razı başkasının bağımsızı olmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Adam zaten dünden razı başkasının bağımsızı olmaya.
    Siz böyle ad hominem yapmaya devam edin, Celal dediydi dersiniz sonra.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Siz hangi köyün delisisiniz, deli deliyi görünce sopasını saklaması gerekiyordu! Eski köye yeni adet getirmeye çalışıyormuşsunuz gibi bir nem kaptım sizden. Bir Celal'in vatanseverliği efsanesidir dilden dile dolaşıyor. Hani nerede? Ben göremiyorum...
    Ben size işin aslını söyliyim mi, leyleğin ömrü laklakla geçer. Timsah gözyaşı ve laklak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 28 Ocak 2020; 20:20:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan chp iktidarda olsa bunların tam tersini söylerdi chpnin emrinde biri kendi söyledi

bir siyasi oluşumun emrindeki adama güvenmem bilim adamı siyasetle uğraşmaz bağımsız olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.