Bildirim
çelik jant önerisi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
servısınde taktırcaksan focus st jantlarını onerırım aracta cok guzel duruyor -
illaki servisinde taktırcam diye bişi yok ama olay orda bitsin aracına bindiğimde başka şeyiyle uraşmim diyorum,ama bunun dışında bişi önerebilirseniz servis dışındada taktırırım sorun değil... -
cok guzel jant seceneklerı war ancak focus a uyma sorunu war bızde 2008 e arastırıyoruz ancak ıstedıgımız hıc bı jant uymuyo somun falan yaptıralım dedık oda olmadı ,
herkojant ın sıtesınden bakarsanız bı suru secenek war sonucta sızın zewkınızama hıc bısey bulamassanız st jantını onerırım gercekten cok yakısıyo araca
-
tamam diyelimki uyan bi jant modeli bulamadım rengini tuttum aracada yakışçağını düşündüm fakat dediğiniz gibi bijonmuş,somunmuş uymadı.aracaımın rengi fırtına gri yakışırmı bu jant.peki bu st jantların fiyatı nedir?internette araştırıyorum hiçbi satış noktası bulamadım.servisinde takarlarmı acaba,aracı aldığım yerden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 28 Nisan 2009; 1:12:30 > -
8,5 ofsetli TFT 16"" jant Özellikle ticari focuslar da çok görüyorum. araban da gri imiş, dehşet olur ..
-
dedıgım gıbı bu bı zevk meselesı benım begendıgımı sız begenmıyebılırsınız servısınde takıyorlardır muhtemelen cunku orj focus jant ı , fıyatı hakkında bılgım yok ama jant ın modelını burdan bakabılırsınız gercegınde cok tatlı duruyor bence
http://www.hyts.hu/autok/ford/focus-st-2007/ford_focus-st-2007_r9.jpg
aslında google da gorsellerde aratarakda takılı jantlardan begenebılrsınız -
quote:
Orjinalden alıntı: gk_han
dedıgım gıbı bu bı zevk meselesı benım begendıgımı sız begenmıyebılırsınız servısınde takıyorlardır muhtemelen cunku orj focus jant ı , fıyatı hakkında bılgım yok ama jant ın modelını burdan bakabılırsınız gercegınde cok tatlı duruyor bence
http://www.hyts.hu/autok/ford/focus-st-2007/ford_focus-st-2007_r9.jpg
aslında google da gorsellerde aratarakda takılı jantlardan begenebılrsınız
önerdiğiniz jantlar çok güzel daha öncede gördüm fakat,tanesi 500 tl çok pahalı geldi bana.4 tanesi 2000 tl yazık valla şu an veremem yani.ben gene 4 tanesi 600 tl olan cms marka jant taktırim
-
merit racing nasıl bi marka,serviste bu marka mevcutmuş -
kessinlikle aynı markanın jantını taktır... -
quote:
Orjinalden alıntı: exist34
kessinlikle aynı markanın jantını taktır...
aynı marka jantı taktır derken anlayamadım?fordun orjinalinimi demek istediniz yoksa dediğim gibi mer racing markasınımı.servisinde mert racing markası var ama bu marka forda özel bişi değil,sonuçta dışardaki jantçılardada var bu marka yani.. -
quote:
Orijinalden alıntı: gk_han
servısınde taktırcaksan focus st jantlarını onerırım aracta cok guzel duruyor
Hocam st jant nedir? bir de rs diye bir şey var zannedersem.. Bunlar jant markası mıdır yoksa jant türü dizaynı falan mı? -
Focus'un ST modelinin jantı. RS Focus ST'den daha güçlü bir model.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X