Bildirim
Çelik Motor Ladayı Bıraktı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başka bir firma bakacak artık ama hangi firma bilmiyorum. -
Evet bırakmış görünüyor:
quote:
LADA TÜRKİYE OTOMOTİV A.Ş 30 yıllık tecrübesi olan Lada Azerbaycan distribütörü XEZER LADA ile Türkiyeden DEMİRBAŞ İNŞAAT LTD. ŞTİ tarafından oluşturulan ortaklık sonucu kurulmuştur .
http://lada.com.tr/Hakkimizda/lada-otomotiv-as/3.aspx -
Temiz bir niva bulursam alacağım. 80-90 bin liralık suv ların debelendiği arazide keçi gibi tırmanıyor vicdansız -
yeni modellerini getirecekmiş yeni firma -
5 kapılı niva getirsin rusyaya kadar kuyruk olur -
Bugün Lada Türkiye ile görüştüm. Yeni Servis Ağı ve satış ağı oluşturuluyormusş. 2015 Mart ayından itibaren yetkili servislerin ve satış işlemlerinin başlayacağını bildirdiler. Forumlarda Çelik motorun ladayı bırakmadığı ve servis hizmetine devam ettiği yazıyor. Sadece satış yapmıyorlarmış. Yeni Lada inşallah araçların arkasında olurda bizde yeni ladamızı alırız. -
@Gopluumit sen bilirsin Ümit, nedir olayın aslı-astarı ? -
Lada satan bir arkadaşım vardi ben sorup size döneyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet şuan ciddi şekilde yedek parça geliyor ülkeye Araçlar da gelecek niva kalina priora modelleri gelir muhtemel :) ucuz olursa onlardan birisine geçmeyi düşüncem zaten özellikle hb mavi priora olursa :) Ben bu ani türkiye piyasasında lada nın hareketlenme politikasını rusya nın ekonomik olarak sıkıntı yaşadığı ile alakalı olarak görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gopluumit
Evet şuan ciddi şekilde yedek parça geliyor ülkeye Araçlar da gelecek niva kalina priora modelleri gelir muhtemel :) ucuz olursa onlardan birisine geçmeyi düşüncem zaten özellikle hb mavi priora olursa :) Ben bu ani türkiye piyasasında lada nın hareketlenme politikasını rusya nın ekonomik olarak sıkıntı yaşadığı ile alakalı olarak görüyorum.
Arkadan fena durmuyor Coupe olan modeli.
İnşallah fiyatları uygun olur dediğin gibi.
Eğer bu araçları getirip 40'tan kapı açarlarsa satmaz bence.
-
Lada Urban geliyor ya, gerisi hikaye. Cidden yıllardır beklediğim modeldi, aynı primitif tasarım + yeni ve az yakan bir dizel motor. E daha ne olsun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X