Şimdi Ara

Celysee 1.6 hdi 100.000 km de üst kapak yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 98.000 km de aldığım c elysee 2017 model aracımın sanayiye gittiğimde üst kapaktan yağ kaçırdığını ve daha önce üst kapak yapıldığını öğrendim. 1.6hdi gibi bir motorda daha 100.000km'de üst kapak yapılması sizce olabilecek bir şey mi? Yani yakınım 2015 model aracı var 180.000km'de sanayiye bile gitmiyor.

• Hocam arabanın kullanımına bağlı , bende 2 3 senede 1 araba değiştiririm ancak , 2.arac olarak bı araba almıştım 198binde üst kapak yaptırmak zorunda kaldım , ha gariptir geçen gün taksiye bindim Era 900 binde araba 1kere motor yapılmış sadece arabaya ,çok şaşırmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km sahte olmasın

• 20-30 yaşında tempralar şahinler doğanlar bile 100.000 de kapak yaptırmıyorlar. Kilometre orijinal değil sanki. Hele şirket kiralıklarının gözde c elysse gibi bir model olunca kilometre daha çok şüphe çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 27 Ağustos 2022; 3:5:55 >
  • Eşşek niyetine binmek tabirinin hakkını vererek kullanıldıysa 50binde de yapılır. Özellikle bazı şirket araçları (en kötü kullanıma ayrılanları) iş sahası içinde sürekli çalıştır- dipgaz 500 metre git- stop et şeklinde kullanılabiliyor. Büyük şantiyelerde, tatil köyü tarzı odaların resepsiyona uzak olduğu tesislerde vs. Tüm şirket araçları böyle gibi anlaşılmasın mesajım, tek kişi tarafından sürekli uzun yüzbinlerce km kullanıldığı halde tertemiz olan şirket araçları da var tabi ki.

• 1 mılyon km yapan taksıler var ya km oynanmıstır ya usta bozmustur yada motoru taksı cıkması motorla degiştirmişlerdir. Motor numarasına bakın ruhsattakı numarayla tutuyormu

• şirket aracları hep gps takıbınde hepsı duzenlı bakımları yapılıyor. Merdıven altı rent a carcılar yada 60 bın km hıc bakım yapmadan binip satan devlet memuru tıpler fln onların araclarından kacacan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GPS takibinde de ne oluyor, kaç şirket aracı iyi kullanmıyorsun diyor ki? Bizim şirkette de var, millet dipgaz gidiyor soğuk motorla, 4000 devirlerde geziyor kimseye bir şey denmiyor.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

O kdr kötü olsa 60 bini göremez zaten oda garatide motor değiştirirler merak etme 15 binde bir bakıma girmesi yetiyor ne kadar zorlasanda zarar veremezsin.

• Aynı araçtan iki tane var. İkisi de 250 bin km'nin üzerindeler. 200 bin km'de baskı, balata, disk, kayışlar vb sarf malzemeler değişti. Şükürler olsun başka sıkıntı yaşamadık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.