Şimdi Ara

Cem Yılmaz hakkındaki düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıvrak zekaya sahip, yetenekli, çok iyi kazanıyor, Türkiye'ye kendini sevdirdi ama bana göre komik değil.Bu benim kişisel düşüncem. Birkaç şovunun videosunu izledim hiç gülmedim. Bence Beyaz, Ata Demirer daha iyi espriler yapıyor.

• Elvedaaaaaa yaaa şehriiii ramazaaaaaaaan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stand-up gösterilerinı gayet başarılı buluyorum ayrıca arog ve gora bana göre ülkemizdeki komedi filmlerinin zirvesidir. Son dönemlerde ki filmlerini pek sevmedim ancak ArifV216 ile umarım güzel işler çıkarır.

Edit: Bir şeyler daha eklemek istedim bu adam ülke mizahına yön vermiş bir adam. Bazı repliklerini hala unutulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 15 Haziran 2017; 1:13:20 >
  • İyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Stand-up gösterilerinı gayet başarılı buluyorum ayrıca arog ve gora bana göre ülkemizdeki komedi filmlerinin zirvesidir. Son dönemlerde ki filmlerini pek sevmedim ancak ArifV216 ile umarım güzel işler çıkarır.

Pek Yakında iyiydi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Stand-up gösterilerinı gayet başarılı buluyorum ayrıca arog ve gora bana göre ülkemizdeki komedi filmlerinin zirvesidir. Son dönemlerde ki filmlerini pek sevmedim ancak ArifV216 ile umarım güzel işler çıkarır.

Pek Yakında iyiydi bence.

Bizim sinema filmlerine bakarsak bence de iyiydi :)
  • Bazı anlattığı şeyler basit ve herkesin anlatabileceği türden. Ancak adamın anlatımdaki surat ifadeleri , tiplemeleri , beden dili kullanımı ve izleyiciyi arka planda farkettirmeden gülmeye hazırlaması onu farklı kılıyor bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana göre de hiç komik değil vallaha.Millet o kadar gülüyor ama boş bence.
  • işinin ehlisi
  • ata demirel kendince komik eyvallah.

cem yılmaz repliği diye bir şey var şimdi, kimse ata demirel repliği kullanmıyor.

cem yılmaz yıllara rağmen aynı repliklerle tekrar tekrar güldürüyor. toplum analiz yeteneği ve kıvraklığı oldukça gelişmiş bence.
    tolga çevik ise çok daha vasat kalıyor, önceden planlanmış incelik istemeyen karşılıklı laf sokmalar şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

ata demirel kendince komik eyvallah.

cem yılmaz repliği diye bir şey var şimdi, kimse ata demirel repliği kullanmıyor.

cem yılmaz yıllara rağmen aynı repliklerle tekrar tekrar güldürüyor. toplum analiz yeteneği ve kıvraklığı oldukça gelişmiş bence.
    tolga çevik ise çok daha vasat kalıyor, önceden planlanmış incelik istemeyen karşılıklı laf sokmalar şeklinde

Bunu izle ,fikrin değişir Tolga Çevik hakkında.

• Her yönden çok başarılı bir insan bana kalırsa.Bazı gösterilerinde engelli insanlar hakkında yaptığı şakalar yanlış onun dışında bana göre başarılı ve iyi biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ne günlere kaldık, Cem Yılmaz Ata Demirer, Tolga Çevikle falan karşılaştırılıyor

Diğerleri sadece oyuncudur, Cem Yılmaz ise yazar,kurgular,yönetir aynı zamanda da oyunculuğunu yapar, esprileri ince ince dozunda verir.

Türk sinemasına Gora,Arog, Yahşi Batı gibi efsane filmler kazandırdı, bakın buraya yazıyorum bu filmler 100 yıl geçsede aynı tatla aynı heyecanla izlenilecek, şuan eski Hollywood filmlerinin izlendiği gibi, ha diğer komedyenlere de saygı duyarım fakat yılların Cem Yılmaz'ıyla karşılaştırmak biraz abes kaçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Vay be ne günlere kaldık, Cem Yılmaz Ata Demirer, Tolga Çevikle falan karşılaştırılıyor

Diğerleri sadece oyuncudur, Cem Yılmaz ise yazar,kurgular,yönetir aynı zamanda da oyunculuğunu yapar, esprileri ince ince dozunda verir.

Türk sinemasına Gora,Arog, Yahşi Batı gibi efsane filmler kazandırdı, bakın buraya yazıyorum bu filmler 100 yıl geçsede aynı tatla aynı heyecanla izlenilecek, şuan eski Hollywood filmlerinin izlendiği gibi, ha diğer komedyenlere de saygı duyarım fakat yılların Cem Yılmaz'ıyla karşılaştırmak biraz abes kaçar.

Zevkler ve renkler farklı olabilir dostum. İnsanların hepsi aynı düşünmeli Cem Yılmaz'ı komik bulmalı diye bir kanun mu var ?

• Oyunculuğu iyide seneryo çöp

En başarılı komedyen sıralamam

Kesinlikle Şahan>Beyaz>Cmylmz>Ata Demirer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PresidentBerke

Oyunculuğu iyide seneryo çöp

En başarılı komedyen sıralamam

Kesinlikle Şahan>Beyaz>Cmylmz>Ata Demirer

Senden beklenen sıralama

• her fikre saygım var fakat şahan gibi barzo yu değil cem herhangi bir komedyenin önüne koyulduğunu görünce kalbim sıkışıyor gözlerim kanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

her fikre saygım var fakat şahan gibi barzo yu değil cem herhangi bir komedyenin önüne koyulduğunu görünce kalbim sıkışıyor gözlerim kanıyor.

Şahan komedyen olmayı bırak sanatçı bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

her fikre saygım var fakat şahan gibi barzo yu değil cem herhangi bir komedyenin önüne koyulduğunu görünce kalbim sıkışıyor gözlerim kanıyor.

Cem Yılmaz hakkındaki düşünceleriniz ?Cem Yılmaz hakkındaki düşünceleriniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Cem Yılmaz hakkındaki düşünceleriniz ?Cem Yılmaz hakkındaki düşünceleriniz ?

Bunlar hiçbir şeyi kanıtlamaz ki. Bizim ülkemizde en çok dinlenenler asıl sanatçı ise eğer Aleynalara,Çağataylara kaldık. Sezenler 15-20 milyon anca dinleniyor. Sanatın değeri arttıkça izleyicisi düşüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.