Bildirim
Cem Yılmaz Ingilizce Espri! [Muhtesem!] (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
cem yılmaz 10 numara yaa adam harbiden çok güldürdü, doğaçlama yeteneği oldukça kuvvetli adamın -
Bişey anlamayanlar programı başından izlemeniz lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Pek gülmedim. Mayaling çok gülünesi birşey değil. İnce espiriler benim hoşuma gidiyor.
Ömer Seyfettin'in Kaşağı romanından bahsederken Kaşağı'nın yazarını biliyor musnunuz dedi. Biri Ömer Seyvettin dedi. O da dönüp Ömer Seyvettin, yazıldığından beri akıllarda kalması, bu günlere kadar gelmesi bu yüzdendir dedi. Asıl ingilizce düşünüş, espiri budur işte. Çoğu kişiden ses çıkmadı, olayı anlayamadılar tabi. Mayalamaya -ing takısı ekleyerek oluşturulan kelimeye espiri demem ben. Orta okulda yapıyorduk biz onları.
c'mon haplo -
bu ne ingilizce özentiliği, neden ing konuşuyor ki ?
quote:
Pek gülmedim. Mayaling çok gülünesi birşey değil. İnce espiriler benim hoşuma gidiyor.
Mayalamaya -ing takısı ekleyerek oluşturulan kelimeye espiri demem ben. Orta okulda yapıyorduk biz onları.
+1 -
quote:
Orjinalden alıntı: nbispf
quote:
Mayalamaya -ing takısı ekleyerek oluşturulan kelimeye espiri demem ben. Orta okulda yapıyorduk biz onları.
+1
Programı baştan izlemeden yorum yapmayın yaa
-
quote:
Ömer Seyfettin'in Kaşağı romanından bahsederken Kaşağı'nın yazarını biliyor musnunuz dedi. Biri Ömer Seyvettin dedi. O da dönüp Ömer Seyvettin, yazıldığından beri akıllarda kalması, bu günlere kadar gelmesi bu yüzdendir dedi. Asıl ingilizce düşünüş, espiri budur işte. Çoğu kişiden ses çıkmadı, olayı anlayamadılar tabi. Mayalamaya -ing takısı ekleyerek oluşturulan kelimeye espiri demem ben. Orta okulda yapıyorduk biz onları.
recep ivedik 2 cıkmış -
Sadece videoyu izledim ama pek bir şey anlamadım tek espirisi ingilizce konuşması mı yoksa programda başka şeylerde var mıydı? -
quote:
Orjinalden alıntı: leco
quote:
Orjinalden alıntı: nbispf
quote:
+1
Programı baştan izlemeden yorum yapmayın yaa
Aynen progrma izlememiş 2-3 dakkalık kısmı izliyo sonra burda artislik yapıyo yok ben ince severim diye. Orda o ing takısı kime gonderme yapmış bi bilseniz yada daha önce ne muhabbetinin geçtiği anlarsınız. Lütfen izlemeyenler yorum yapmasın.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Rosenrot
Sadece videoyu izledim ama pek bir şey anlamadım tek espirisi ingilizce konuşması mı yoksa programda başka şeylerde var mıydı?
erola rusça kutumda küşük hissediyorum de dedi. erolda rusça öyle derken "kuturesko" gibilerinden bişey dedi. ya rusçada kutu öylemi deniyo dedi evet dedi erolda. eve gidince lugata bakıcam lan dedi
o olaydan 10 dakika sonra o kız ingilizce espri yaparmısın dedi o da nasreddin hocayı anlattı... orda da erola gönderme yapmak için mayaling dedi... -
Buyrun arkadaşlar ben buldum
http://www.youtube.com/watch?v=vcHfPpLGWB4 -
quote:
Orjinalden alıntı: LastDestruction
http://www.youtube.com/watch?v=vcHfPpLGWB4
yukarıda var görmedin mi -
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
quote:
Orjinalden alıntı: LastDestruction
http://www.youtube.com/watch?v=vcHfPpLGWB4
yukarıda var görmedin mi
aa görmemişim
-
sırf gülmüş olmak için gülüyosunuz adama... neresi komik şimdi bu videonun mayalingmi? bende gülerdim bu tarz şeylere ama ilkokulda -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkevil_26
sırf gülmüş olmak için gülüyosunuz adama... neresi komik şimdi bu videonun mayalingmi? bende gülerdim bu tarz şeylere ama ilkokulda
cem yılmaz maaş bağlamış bunlara kesin -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkevil_26
sırf gülmüş olmak için gülüyosunuz adama... neresi komik şimdi bu videonun mayalingmi? bende gülerdim bu tarz şeylere ama ilkokulda
tamam ilkokula başlayınca gülersin... 2 sene sonra -
çok iyiydi arkadaşlar adam muhteşem -
İnanılmazdı program ya.Yarıldık evde :D.
Türkiyenin 1 numaralı şovmeni.Bunu birkez daha ispatladı
Adam diyor Kutuyu açacağız ya hintçe geriye sayayım mı
Cem Yılmaz: Say tabi
Adam diyor: Kaçtan başlayayım
Cem Yılmaz: Tabiki 150'den
Cem Yılmaz: Şu anda 81 milyon kişi bizi izliyor.Evde mutfaktaki küçük tv'leri sayarsanız 110 milyon
Çoğu aklımda herife dediği yalnız bu alet çıplak gösteriyor abi mümkünse bir daha böyle gelme.(Tıraş olmamışsın demek istiyordu sanırım zuhaha)
Neler neler ya felaketti cidden
-
herkes cem yılmaza gülüyor ben gülmem komik değil zaten mantığıyla yazan arkadaşlar gözlerini açıp tekrar seyretsin. mizah anlayışınız değişir. -
5 sene önceki şovunda kullandığı espriyi bugün de kullanan adama gülmeye devam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X