Şimdi Ara

Cem Yılmaz Ingilizce Espri! [Muhtesem!] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
11.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün baya bir komikti harbiden helal olsun adama.
  • Çok güzel bir program oldu..Güldük eğlendik..

Sonrasında ne kadar anlamlı olduğunu gördük..Cem Yılmaz 1 Tl çıksa bile salla gitsin..Hepsini ben öderim dedi ama şanslıydı 100.000 Tl verdi..

İnsanları sevindirmek, hele ki bu bir çocuk ise hiç bir para değeri ile kıyaslanamaz..

Cem Yılmaz'a burdan hem güldürüp eğlendirdiği için hemde anlamlı yarışı için teşekkürler..

Ağlayan Trabzonlu amcamızın dediği gibi..

'Kalbi ve yüzü güzel insan..Cem Yılmaz..'
  • evet kutudan 1 yl'de çıksa kazanan sağlık olacak mı ne dedi... o aile geldikden sonraki konuşmaları çıkmasada kendisinin yarım yapacağı yönündeydi ve eminim bi o kadar da o vermiştir programdan sonra...
  • Güzel bir program oldu ilk defa varmısın yokmusunun u sonuna kadar seyrettim.Cem Yılmaz esprileriyle hepimizi eğlendirdi.
  • la kız hiç ing espiri yapmadınız dedi ne alaka ? :S önceden planlanmış gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 16 Şubat 2009; 13:17:55 >
  • ulan harbi komikti caz yapmayın şimdi dağılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 16 Şubat 2009; 13:32:16 >
  • Recep İvedik diyenlere gelsin
  • Bu adamın tipini görmek bile keyfimi kaçırıyor. Nesine gülüyorlar halen çözmüş değilim. Ucuz espriler, itici bir tip. Asla işim olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Bu adamın tipini görmek bile keyfimi kaçırıyor. Nesine gülüyorlar halen çözmüş değilim. Ucuz espriler, itici bir tip. Asla işim olmaz.

Maden asla işin olmaz neden gelip burada yazıyosun ki. Görmezden gelebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Bu adamın tipini görmek bile keyfimi kaçırıyor. Nesine gülüyorlar halen çözmüş değilim. Ucuz espriler, itici bir tip. Asla işim olmaz.

Konu dışında gördüm fikrimi belirteyim dedim
  • Hoca Come on

Ne güldüm ama, az kalsın yeni bir baksıra ihtiyacım olacaktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

ya burası forum her cem sevmeyene laf atıp durma.vende cemi çok severim filmci değil ama bence şovları daha güzel oluyor.cidden süper gülüp eğleniyorum şahanında eskiden videolarında eğlenirdim recep ivediği hiç sevmedim ben.ama beğeniir beğenmez kimene espiri anlayışı farklıdır insanların.sakin yani birazyorum yapıp konuşalım.insanca

• cem yılmaza önyargısı olanlar cmylmz 2008 gösterisini izlesin .. hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamam
  • Kesinlikle komik felan değil adam marka yapmış buna gülüyor herkes.Acunda kendi programı ya yalakalık reyting için abartılı gülüyor.Amele ingilizcesi var ikisininde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Kesinlikle komik felan değil adam marka yapmış buna gülüyor herkes.Acunda kendi programı ya yalakalık reyting için abartılı gülüyor.Amele ingilizcesi var ikisininde.

Ahh ahh şu programı baştan sona izleyip yorum yapsalar gam yemeyeceğim. O konu oralara nasıl geliyor. Ondan önceki muhabbet ne bir bilseler.
  • Recep ivediğe gülenlerin yaş aralığını 12-20 arası oluşturuyor..Çoğunluk böyle..Belden aşağı esprilere katıla katıla gülebileceklerinde kişiliklerinin ne olduğu ortada..Cem yılmazda arogdaki her sözünde küfür ve bel altı espriler olsa gişede bunun 2 katını bile yapardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Kesinlikle komik felan değil adam marka yapmış buna gülüyor herkes.Acunda kendi programı ya yalakalık reyting için abartılı gülüyor.Amele ingilizcesi var ikisininde.

profosor doktor selomcak! ingilizce bilmesek bende senin "tarzanca" konustugunu görecektim...Emin ol ki cem yılmaz ın dün geceki ingilizcesi senin suan konustugun TÜRKÇE den bile daha iyi ... Ters ters yanıt verme fikrimi belirttim...

• quote:

Orjinalden alıntı: vata

http://www.you.tube.com/watch?v=vcHfPpLGWB4

cmylmz yazmadan espri yapamaz dienlere

• quote:

Orjinalden alıntı: vata

http://www.you.tube.com/watch?v=vcHfPpLGWB4

Ben bu programı sıkıcı olur cem yılmaz olsada ne yapabilir ki dedim ama resmen kendini tekrar kanıtladı orda. Önyargılı bakanlar asıl karşıt olanlar. Eminim çoğu suratlarını büzüştürüp bu mu komik ya diyerek izlemiştir. İlk defa nerdeyese baştan sona kadar izledim bu programı. Rahat olun öyle izleyein ya ne bu karşıtlık gruplaşma kardeşim. Yapılan espri kafada elli defa düşünülüp bu mu komik deniliyor sonra. Analizi bile yapılmış ya esprinin Kusura bakmayın ama karşı olanlar bu kadar inceleyerek çoktan kabul etmişler durumu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

bu espiriyi ben yapsam gülmezdiniz...bu adam osursa siz onada gülerdiniz

bu espriyi sen yapabilsen zaten cem yılmaz değil sen olurdun orda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.