Şimdi Ara

Cem Yılmaz Ingilizce Espri! [Muhtesem!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
11.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KubiPala

Peki şu kendi küçük kutusundan çıkan 3 MECİDİYE espirisi neydi bende onu çözemedim

Bak anlamamışsın çok normal neden çünkü mecidiyenin ne olduğunu bilmiyorsun... Mecidiye bir osmanlı parasıdır... İşte Cem Yılmaz'ın esprilerine gülmek için bişeyleri bilmek gerekiyor. Malesef bu böyle... Çoğu insan osurmanın ne olduğunu biliyor, hoyyt hayyt laflarının yaşanındaki yerini biliyor onlara gülüyor. İşte böle bası şeylere gönderme yapılan espri olunca gülmüyolar. ya gülemiyolar yada illa muhalafet olcam diye bi kulp takıyolar. Saygılar...

• benim en çok güldüğüm anlar

telefon kablosunu takip ederek hamdiye gitmesi

acun hamdiyle telefonla konuşurken cemin diğer telden nefes alma sesiyle gerilim vermesi

cem: burayı hiç başkalarının aradığı oluyomu xxx pide
  • gülmediyseniz bizene biz burda " Cem Yılmaz Ingilizce Espri! [Muhtesem!] " konusuna giriyoruz yani burası " cem yılmazın esprilerinin kalitesini tartışma " konusu değil ne işiniz var burda kimsenin umrunda değil sizin düşünceleriniz.
  • Adam bazilarina gore basit bir sey yapsada her zaman zamanlamasi mukemmel ve konusmasi sivesi ve en onemlisi zekice gondermeleri tam yerinde oluyor
    Bazilari biz yapsak gulmezdiniz diyor e dogru gulmezdik tabi sen o espriyi o adam gibi yapamazsin

CEM YILMAZ diger komedyenlerin aksine cok zekice espriler yapiyor ve guncel olaylari cok iyi espri haline getiriyor

Ha tabi diger komedyenlere lafim yok mesela ben Recep 1-2 dede guldum yani epeyi bana gore ikisinin yeri ayni
    birde beni recep ivedik arog dan daha fazla guldurdu film cok guzeldi ama yeterli seviyede diildi bana gore ama gidin adamin gosterilerini sovlarini izleyin 2 saniyede bir gulduruyor adam filmlerinden cok daha guzel
  • Ya adam esprinin kralını yapıyo..Espri konusunda varmı iyisi, yok..

Yiğidi öldürün hakkını yemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gm7pro

quote:

Orjinalden alıntı: aimar

bence çok sinir bi itici bi tip. dün de bikaç sahne hariç gülmedim, nesine gülcem ki zaten.
    adam sürekli bişeyler anlatmaya çalışıyo zekası yetmiyo yarıda kesiyo başka bişeye başlıyo onu da yarım bırakıyo çok çalışmamış programdan önce demek ki.

Cem Yılmaz'ı anlamaya senin zekan yetmiyor

aimar seni zekasıyla döver.Ben de levyeyle gelirim

• quote:

Orjinalden alıntı: SkyWrecker

Hala Cem Yılmaza Komik Değil Diyen Varmı ?

Komik bulan olur, bulmayan olur.
    İkna etmeye çalışmak niye ?
    Herkesin zevkleri, beğenileri farklıdır.
    Bence komik dersin, değil dersin.
    Halen komik değil diyen var mı diye sorgulamak ne oluyor ?
  • herkesin mizah anlayışı farklı sonuçta isteyen cem yılmaza güler isteyen bilmem kime
  • aa niye sildiniz mesajları gm7pro daha gittiği liseyi sölicekti. :D o çok zeki anadolu lisesine gidiyo. ben cem yılmaz sevmediğim için gerizekalıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: KubiPala

Peki şu kendi küçük kutusundan çıkan 3 MECİDİYE espirisi neydi bende onu çözemedim

Bak anlamamışsın çok normal neden çünkü mecidiyenin ne olduğunu bilmiyorsun... Mecidiye bir osmanlı parasıdır... İşte Cem Yılmaz'ın esprilerine gülmek için bişeyleri bilmek gerekiyor. Malesef bu böyle... Çoğu insan osurmanın ne olduğunu biliyor, hoyyt hayyt laflarının yaşanındaki yerini biliyor onlara gülüyor. İşte böle bası şeylere gönderme yapılan espri olunca gülmüyolar. ya gülemiyolar yada illa muhalafet olcam diye bi kulp takıyolar. Saygılar...

"Bulunamaz Sago’nun dengi, beni anlaman için gerek biraz bilgi.." Sago ne güzel söylemiş...Bu cümle hem Cem Yılmaz'ı hemde Sagopa'yı anlamak için açıklayıcı olmuş...

• quote:

Orjinalden alıntı: aimar

aa niye sildiniz mesajları gm7pro daha gittiği liseyi sölicekti. :D o çok zeki anadolu lisesine gidiyo. ben cem yılmaz sevmediğim için gerizekalıyım.

Oh c'mon hoca.Admins silling the posts.Oh c'mon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Birileri benimle de dalga geçmeye çalışmış. Biricisi programı baştan sona izledim. Şimdi 5 dakika izlemedim. Recep İvedik'çi de değilim. Cem Yılmaz da kötü espiri yapıyor demedim. Ama bu tarz şeylere gülmüyorum. Bir arkadaşın da dediği gibi gülmek için gülüyorsunuz. Bence espirilere verilen tepkiler, mizah anlayışı insanın zeka göstergesidir. İnsanın sesinin bu kadar çok yüksek çıkması bir suçluluk piskolojisinin gereğidir demişti hiç mi hiç sevmediğim bir insan. Ama doğru demişti. Sizin diğer görüşlerle dalga geçercesine kendinizi haklı gösterme çabanız, haksızlık piskolojisinin gereğidir diyorum bende. Aklı başında olan insan bir konunun nasıl karşılıklı tartışılabileceğini bilir. "c'mon Haplo" ve "recep ivedik 2 çıkmış" diyenlere veya demeye ima edenlere...

Doğru söylüyorum. Dürüst adamım. Malaying espirisine gülmedim. Gülünecek yan da bulamadım. Çünkü basit geldi. Fakat yine Cem Yılmaz'ın yapmış olduğu Ömer Seyvettin espirisine güldüm. Burda da bir ingilizce oyunu var. "Ömer Save-ettin". Bunun yanında Cem Yılmaz bu espirisini en az 3 sene önce yapmıştı. Bu da gözümden kaçmadı değil. Ama mayaliying den kat kat iyi.

Haklısın abicim.Gerçi ben mayaling'e de güldüm ama dediğin gibi seyvettin çok daha güzeldi.Bazı kişiler gerçekten gülmüş olmak için gülüyor adamın normal konuşmasına gülen bile çıkıyor dikkat ettiyseniz.Ama gerçekten çok güzel espriler vardı.Aynı espriyi birden fazla kaez yapmış olmasıysa adam bunların hepsini doğaçlama yapıyor hatta bazen bir gösteride bile aynı espriyi iki defa yapabiliyor ama bu onun kalitesini düşürmez yükseltir diyorum.Hanginiz 3 saat tamamen doğaçlama konuşabilir hem de insanları güldürerek.Ben bile konuşamam 2,5 da takılırım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

sırf gülmüş olmak için gülüyosunuz adama... neresi komik şimdi bu videonun mayalingmi? bende gülerdim bu tarz şeylere ama ilkokulda

tamam ilkokula başlayınca gülersin... 2 sene sonra

@Darkevil_26 zaten belirtmiş "ilkokulda gülerdim" diye sen bunu alıp değiştirip 2 sene sonra 5 sene sonra gibi şeylere çeviririp, IQ seviyesi düşük evriminin ilk aşamasındaki yaratıklar gibi davranırsan benim sinirimi bozarsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

sırf gülmüş olmak için gülüyosunuz adama... neresi komik şimdi bu videonun mayalingmi? bende gülerdim bu tarz şeylere ama ilkokulda

tamam ilkokula başlayınca gülersin... 2 sene sonra

@Darkevil_26 zaten belirtmiş "ilkokulda gülerdim" diye sen bunu alıp değiştirip 2 sene sonra 5 sene sonra gibi şeylere çeviririp, IQ seviyesi düşük evriminin ilk aşamasındaki yaratıklar gibi davranırsan benim sinirimi bozarsın..

Lütfen sinirlerin bozulmasın... O ilkokulda gülerdim derken Cem Yılmaz'ın yaptığı esprilerin "ilkokul seviyesinde" olduğunu ima etmiş. Bende onun şuan anaokuluna gittiğini ve 2-3 sene sonra ilkokulda güleceğini ima ettim. Olay bundan ibaret.. Saygılar...

• Zamanında Şahan anlatmış bile bu Nasreddin Hoca fıkrasını İngilizce

http://www.youtube.com/v/89WxZjICLBs
  • Bizim millet keriz kardeşim gösteri biletine 100-150 tl verip giden var adamda böyle zengin popüler oldu edin şu izbe bodur koca kepçe ağızlı yaratığı dahada zengin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Bizim millet keriz kardeşim gösteri biletine 100-150 tl verip giden var adamda böyle zengin popüler oldu edin şu izbe bodur koca kepçe ağızlı yaratığı dahada zengin.

Sende çatla oturduğun yerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Bizim millet keriz kardeşim gösteri biletine 100-150 tl verip giden var adamda böyle zengin popüler oldu edin şu izbe bodur koca kepçe ağızlı yaratığı dahada zengin.

bizim neşemizi yerine getiren bi komedyen bul, ben sana daha fazlasini veririm, izbe bodur, koca kafalı olması bir insanın yeteneklerini sergilemesine ve bunun karşılığında belli bir miktar para kazanmasına engel mi oluyor.
  • 1)Burası bir forum ve herkes istediğini yazar, yazma diyemezsin...
    2)Bence dün gece fevkaladenin fevkindeydi ama bazıları ekşisözlükte de yazdığı gibi -ev komedyenleri -hazmedememiş olacaklar ki CMYLMZ'a bu kadar çamur atıyor.
    3)Son olarak da takmışsınız bir mayaling gidiyor tamam ben de ona gülmedim ama bu kadar da baskı kurmanız gerekmez
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.