bu espiriyi ben yapsam gülmezdiniz...bu adam osursa siz onada gülerdiniz
Sen osursan sanada gülerim merak etme
Sizin burada birbirinizi yemeniz , Cem Yılmaz'ın kalitesinden hiç bir parça alıp götüremeyecektir. Bence o bu işi Türkiye'de en iyi yapan kişi. Dahası da gelmedi zaten. Sırf bazı insanların yaptığı şeylerin tersini yaparak , farklı olmaya çalışanlar elbette her yerde olacaktır. Ama onlarada he diyip geçmek olağan bir durum oldu artık.
Hey hoca what are you doing?
Cem Yılmaz Süperdi doğaçlamasıda çok güzel zeki adam zaten ince esprileri var şahan gibi değil kim ne derse desin
bence ingilizce espirisi abartılcak kadar iyi değildi :=)
ben hiç gülmedim... saçma... gidip bir türk televizyonunda ingilizce olarak konuşması saçma... her ingilizceyi farklı konuşan kişi komik oluyorsa ben ingilizce öğreniyim... ben cem yılmaz karşıtı deilim hemen öle değerlendirmeyin... cem yılmazı çok komik bulduğum esprileri konuşmalar vardır ama bu komik deil bence...
Cımon hoca orası iyiydi zenci aksanı ile tadınan yenmez.
Vidyoyu izlerken üstten yazı indi PKK'yı mikmek için tıklayın diye sizdede geldimi ?
Dikkatinizi çekti mi "What the f.. are you doing there" dedi "f" ile kurtardı işi en çok burada güldüm what the f.. are you doing there
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme