Şimdi Ara

Cemaatten üniversitesinden mezun olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazıcağım üniversiteler arasında cemaate yakın olduğu söylenen üniversiteler var eğer bu üniversitelerden mezun olursak nası bi gelecek bizi bekler? Devlete atanmak zor olur özelde bulamazsın falan diyolar. O zaman yazma kardeşim bu üniversiteyi diyebilirsiniz ama sıralamam pek iyi olmadığı için pek fazla seçeneğim yok.Eğer bu üniversiteler hakkında bilgisi olan, okuyan yazıcak olan arkadaşlar varsa yardımcı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cemaate yakın üniversite ne Allah aşkına. Direk cemaat Üniversite'si bunlar. Mezun olunca atanmaktA sıkıntı yaşayabilirsin. Yazabileceğin en iyi yer ora kaldıysa mecbur kaldıysan da yaz yani herkes kendi çıkarına bakar. Ama başka bi alternatifin varsa cemaatten uzak dur derim.
  • 12. sınıfsan 1 sene dha hazırlan adam gibi devlet universitesine git bulaşma bunlara hayatın kararır ikna kitapları okuyan adamlar bunlar sonra kendını bırden cemaat yurdunda abilik yaparken bulursun
  • bizim okula yatay geçiş yapan birisiyle tanıştım Fatih Üniversitesi İşletme bölüm birincisi ve 3. sınıf öğrencisi, okulundan hocalarından çok memnun ama staj aradığı yerlerde önce boş yerimiz var diyip okul ismini duyduklarında "doldu" kelimesini duymaktan çok sıkıldığı için okul değiştirdi.
  • cemaatten uzak dur bbence
  • Turgut Özal üniversitesi cemaatin mi? Nasıl uni bide?
  • İzmirden bildiklerim gediz ve sifa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cematin ben begenmedim kampusu falan yok bir tane bina sadece ama yaninda avm var o belki kurtarabilir
  • Turgut Özal üniversitesi cemaatin mi? Nasıl uni bide?
  • Cemaat üniversitesini yaz git. Sonrada AKAPE gençlik kollarına üye ol olay tamamdır. Fazla düşünme bi seneni heba etme boşver.
  • Ipek universitesi, turgut ozal uni, fatih uni cemaatin. Buralara gidenler devletin kirmizi kitabina girmis bir orgutun uyesi muamelesi gorebilir. Ozellikle mulakatlarda dogrudan elenirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.