Bildirim
ÇEMBERDE AÇILAR ÇOK KOLAY SORULAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3.soru E mi -
galiba D ama emin değilim yapamadım cevap anahtarı yok. -
upp -
1d 2e isim var suan cozup atan cikmazsa kagida cozup atarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lodbrok
1d 2e isim var suan cozup atan cikmazsa kagida cozup atarim
doğru evet 1.soru D 2. soru E ama 3. sorunun cevabı yok. Usta acil lazım ya çözüp atsan yoksa konu eriyip gidicek ? -
quote:
Orijinalden alıntı: jrzaza
galiba D ama emin değilim yapamadım cevap anahtarı yok.
pardon cevap 50 olacak
hani c acısı 35 ya onun karısındakı DB yayı nı bulmak ıcın 35 ile DB yayının toplamı kuraldan gelır 90 olmak zorunda o yuzden DB 55 Aynı mantıkla FD yayınıda buluruz oda 45. 55 +45 = 100 alfa cevre acı oldugundan yarısı 50 -
quote:
Orijinalden alıntı: DontJazzMiss
quote:
pardon cevap 50 olacak
hani c acısı 35 ya onun karısındakı DB yayı nı bulmak ıcın 35 ile DB yayının toplamı kuraldan gelır 90 olmak zorunda o yuzden DB 55 Aynı mantıkla FD yayınıda buluruz oda 45. 55 +45 = 100 alfa cevre acı oldugundan yarısı 50
eyvallah 3. soru derken kitabın 3. sorusunu mu dedin ben konudaki üçüncü soru dedin sandım :D ama senin dediğin soru 50 yani cevap D :D -
quote:
quote:
quote:
pardon cevap 50 olacak
hani c acısı 35 ya onun karısındakı DB yayı nı bulmak ıcın 35 ile DB yayının toplamı kuraldan gelır 90 olmak zorunda o yuzden DB 55 Aynı mantıkla FD yayınıda buluruz oda 45. 55 +45 = 100 alfa cevre acı oldugundan yarısı 50
eyvallah 3. soru derken kitabın 3. sorusunu mu dedin ben konudaki üçüncü soru dedin sandım :D ama senin dediğin soru 50 yani cevap D :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
pardon cevap 50 olacak
eyvallah 3. soru derken kitabın 3. sorusunu mu dedin ben konudaki üçüncü soru dedin sandım :D ama senin dediğin soru 50 yani cevap D :D
diğer sorularada bakarmısın hacı
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
pardon cevap 50 olacak
diğer sorularada bakarmısın hacı
formuller aklımda degıl ya
-
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X