Şimdi Ara

CENAZE... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
9.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • memleketi terketmeyi düşünüyordun ama ölü canlanmış galiba .hadi hayırlısı.
    bizim memleket böyledir.adamı mezardan çıkarırlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: |burak|

selamlar...ben su anda askerdeyim malesef ve uzun zamandir foruma da giremedim.benim cihazin trafolu modeli uretilip satiliyor.ozellikle projeyi yaptigim firma cihazdan cok memnun cunki ariza yapmiyor.benim acimdan da gurur verici bir is oldu.smps'li model ise hala beklemede.benim askerden donmemi bekliyorlar cunki smps onlara cok karisik geldi ve isin basinda ben olmadan baslamak istemiyorlar ama ben burda degilken onlarin bu ise baslayabilmeleri icin elimden geleni yapicam.yeni projeler de istiyorlar.ama fikrim yine degismedi.parayi buldugum an yan gelip yatacam.

• Dostlar Sağolsun...Cümleten Başımız Sağolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

en kral anfi kelimesi bu hurda anfi için çok yanlış bence hem cenaze hem nasıl kral olyuo bu anfi yaaa???????????

örnek bir türk vatandaşı OKUMUYORRRR!!!
  • helal olsun ama anfi harikaymış neyse üzme kendini bunu yapabiliyorsan daha iyilerinide yapabilirsin. unutmaki bu yolda harcadığın para boşa gitmez hiç bi zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolpowtolpow

quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

en kral anfi kelimesi bu hurda anfi için çok yanlış bence hem cenaze hem nasıl kral olyuo bu anfi yaaa???????????

örnek bir türk vatandaşı OKUMUYORRRR!!!

örnek değil de tipik diyebiliriz

• Abi ben bu cihazın SMPS versiyonunu sabırsızlıkla bekliyorum,o zaman katliam olacak eminim.
    Zaten SMPS hastasıyım iyice kanıma işledi trafolar felan gözüme batmaya başladı yakında hepsini yolup yolup atacam...Hayırlısıyla askerden gelsin abimiz de bakalım neler yapacaklar.
  • Selamlar.
    1. sayfada görülen cihaz , zaten SMPS beslemeli. prototipi yapıldı ve mükemmel çalışıyor.
    Sadece seri olarak üretilip , piyasaya çıkanadı henüz. Hatta SMPS den çıkan voltajı denerken su ısıtıcımı ( ketıl ) katletti. daha uygun bir yük bulamamıştık da
  • quote:

Orjinalden alıntı: untayk

Selamlar.
    1. sayfada görülen cihaz , zaten SMPS beslemeli. prototipi yapıldı ve mükemmel çalışıyor.
    Sadece seri olarak üretilip , piyasaya çıkanadı henüz. Hatta SMPS den çıkan voltajı denerken su ısıtıcımı ( ketıl ) katletti. daha uygun bir yük bulamamıştık da

felan oldum ketil baglamaya

• quote:

Selamlar.

oha maşşallah harbi harbi smps yaptım diyebilir burak abim valla helal olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: eloko

memleketi terketmeyi düşünüyordun ama ölü canlanmış galiba .hadi hayırlısı.
    bizim memleket böyledir.adamı mezardan çıkarırlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: |burak|

selamlar...ben su anda askerdeyim malesef ve uzun zamandir foruma da giremedim.benim cihazin trafolu modeli uretilip satiliyor.ozellikle projeyi yaptigim firma cihazdan cok memnun cunki ariza yapmiyor.benim acimdan da gurur verici bir is oldu.smps'li model ise hala beklemede.benim askerden donmemi bekliyorlar cunki smps onlara cok karisik geldi ve isin basinda ben olmadan baslamak istemiyorlar ama ben burda degilken onlarin bu ise baslayabilmeleri icin elimden geleni yapicam.yeni projeler de istiyorlar.ama fikrim yine degismedi.parayi buldugum an yan gelip yatacam.

uzaya taşınalım en iyisi

• başlığı görünce allah korusun buraya takılanlardan biri vefat etti sandım
  • toprağı bol olsun ne diyim
    şaka maka kurtulma şansı yokmu
  • quote:

Selamlar.

SMPS olduğunu biliyorum Üntay abi yalnızca seri üretim SMPS versiyonunu diyordum.Üntaydı di mi abi.

• isim doğrudur... Epey zaman sonra iyi hatırladınız ...
    seri üretime maalesef bilgi birikimi , kadro ve ekipmanları yetersiz geldiğinden , burak ın askerden dönmesini bekliyorlar üretim için.
    Trafoluda bile yüzlerce sorun yaşandı bu yüzden. imalat hataları , malzeme hataları , ayar ve test hataları vs. gibi onlarca sorun yaşadı firma ve her sıkıntılarında da arkadaşımıza dönmek zorunda kaldılar. ( malum ben 3 yıl önce işi ve hatta mesleği bırakmıştım )
    6-7 cm ferrit toroidler ve birçok spesifik malzeme geldiği halde , maalesef seri imalata cesaret edemiyorlar şimdilik.... Galiba en sonunda kadrolu olarak işe alacaklar burak kardeşimizi ( mecburiyetten !!! ). Gerçi oraya biraz pahalı gelecektir ama ben de ucuz bir personel değildim zaten ( belki de sektörün en pahalısı !!! )...
    Saygılar...

• Hayırlısı olsun abi sabırsızlıkla bekliyorum valla sonuçları,ayrıca sizin bu mesleği bırakmanıza cidden üzüldüm sizi ampliler arasında boğulurken görmek isterdim açıkçası.Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Hayırlısı olsun abi sabırsızlıkla bekliyorum valla sonuçları,ayrıca sizin bu mesleği bırakmanıza cidden üzüldüm sizi ampliler arasında boğulurken görmek isterdim açıkçası.Teşekkürler...

zamanında üntay abinin amfilerle boğuldugunu çok gördük dimi abi
    marka vermeyelim
    burak abi gelecek yakında, piyasa amfi görecek

• Valla bana nasip olmadı hacum biliyon pek ilgilenmedim
  • tmm uretmek yapmak guzel sey ama onu pazarlamak da onemli
    bnece tasarı burda yapılmalı sonrada çine basıma yollamalı da buda birazcık profesyonellik gerektiir galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahruti -- 3 Eylül 2007; 22:47:02 >
  • İlginç....
    Hiç aklımıza gelmemişti.... deeermişiimmm...
    Dostum zaten bunu şu anda üretemeyen firma , 42 yıllık , piyasanın en çok seslendirme ( genel amaçlı anons tan bahsediyorum !!! ) hoparlörünü getiren , sammi , carol , show vs. gibi 8-10 markanın Türkiye distribütörlüğünü yapan , yaklaşık 60-70 çeşit ampli , bir o kadar da duafon , zil sistemleri , görüntülü kapı , kapıcı sistemleri vs. üreten , kamera vs. ithal eden , elektrik malzemeleri ithalatçısı bir firma... yılda yaklaşık 4-5 bin adet imal ettiğinin yanında yüzlerce de ithal ampli satan bir firma. Kore , Çin ve tayvan dan ithalatları var. Sence hiç akıllarına gelmemiş olabilir mi....
    Tabii ki geldi ama maalesef Çin de bunu üretebilecek bir fabrikada üretirlerse , Avrupa ve Amerikan firmalarının fiyatlarına geliyor maalesef. Tabii ki 2. aşama da bu ama şayet siz maliyeti 6-7 yüz doları aşan bir ampliden 10-20 bin tane üretebilecek sermayeyi bir araya getirebiliyorsanız ve bu cihazı Çin de yaptırıyorsanız , zaten ticaret yapmanıza bile gerek kalmaz... Haaaa ucuza yapacak bir yere 1000 sipariş geçiyorsanız da zaten gerek yok , onların kalitesindeki cihazlar zaten piyasada 300-500 $ lara kıyamet gibi.
    Olay tamamen yeterli kalite ve ona ayrılacak sermaye konusu. Sizce şimdi düşünün.... niçin bu arkadaşın askerliğinin bitmesinin beklendiğini.
    Yaklaşık 9 ay kadar önce Çin de idim. O kadar komik fiyatlar var ki , şaşarsınız. Ama adamlar ağzını açtığında yılda kaç konteynır diyor... Maalesef o paraları bağlamak isteyen bir firma , zaten burada kalkıp da 500 tane ferrit toroidin hesabını yapmazdı. Ferrit firması 5000$ lık siparişin yüzüne bile bakmıyor dedi Burak. 5$ lık bir kömür olsa atıyorum , 1000 adet cihazın kömürü yapar. 1000 cihazın kömürünün hesabını düşünen bir mantık ( ki piyasanın sürümünü de dikkate almak durumundalar ! ) , komple 10000 adet cihazın maliyetinin altına mı girecek sizce... Zaten dostumuzun da tüm şikayeti bu...
    Sizin tavsiyeniz , ekmek yoksa pasta yesinler tarzında oldu maalesef... Esprim için kusuruma bakmayın lütfen.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi untayk -- 3 Eylül 2007; 23:06:26 >

• Ozmn firma ayıp etmiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.