Kendisi iyi bir ampliydi.Turkiye'nin ilk 2.2kW smps sistemli amplisiydi.kendisi 2 hafta kadar once vefat etti. topragi bol olsun...
...
...
...
quote:
Orijinalden alıntı: |burak|
...
20Hz-20kHz Bandındaki THD: ( test frekansı=1 KHz, yük=4ohm ) 1W => % 0.078 limitör sınırlaması => % 0.512 ( Sens=1.1V, Vin=4.4Vrms P=1240W ) limit seviyesi -1dB => % 0.027 Gürültü Seviyeleri: ( limitör sınırlama noktasına göre S/N ) 20Hz-20KHz bandı => -92dB Smps gürültüsü => -71dB ( fundamental = 38kHz ) GAIN: Sens = 1.1V => 35.5 dB Sens = 2.2V => 29.5 dB Korumalar: A) Çıkış Katı: Over-Temp. ( kapatma=85C , açma=72C ) Over-Load ( translater kapatma hizi=140uS , otomatik reset aralıkları= 360mS ) Çıkış Offset Çıkış peak akım limitörü (60A) B) SMPS: Soft-Start Over-Temp. ( kapatma=83C , açma=69C ) AC line dedektörü Smps primer peak akım koruması ( threshold=54A , gate sinyal kesme hızı=3.58uS , otomatik reset araliklari=950mS ) Smps çalışma aralığı 120-250V AC 50-60Hz Kapatıldıktan sonra sistemi boşaltma işlemi Çıkış Hata Limitörü Sinyal Sıkıştırma Hızı: ( yük=4ohm, F=1KHz ) -12 dB => 18mS ( Sens=1.1V, Vin=4.4Vrms THD'yi % 0.512'ye indirme hızı ) Çıkış Rise-Fall time: ( translater clip'e girinceye kadar ) 4uS ( yük=4ohm ) Slew-Rate: ( sınırlandırılmıştır ) 15V/uS ( yük=4ohm ) Çıkış Sinyal Göstergesi: +2.8V Peak Maximum Çıkış Peak Voltajı: 100V Peak Maximum Balance Giriş Voltajı: 9V Peak Giriş Empedance: ( GND'ye göre ) 3- => 10K 2+ => 20K Voltaj Cevabı: ( 4ohm 1W ) 5Hz - 20KHz => -0.4dB Faz Cevabı: 10Hz => +9deg , 20KHz => -30deg Çıkış Hata Karşılaştırıcısı Gösterge Duyarlılığı: ( yük=4ohm , f=1KHz , P=1214W ) THD= % 0.16 Normal Çıkış Yük Kapasitesi: Stereo=>4ohm , 2 x 1.1kW , Bridge=> 8ohm , 1x 2.2kW Damping Factor: ( Drekt olarak Neutrik speakon çikiştan ölçülmüştür ) 100Hz,8ohm => 350 400Hz,8ohm => 330 1KHz,8ohm => 270
Ölçümler Fluke-199C ve Panasonic VP-7723A ile yapılmıştır.
quote:
...
Başın sağolsunda Ne oldu yandı mı ?Tamir etsen olmaz mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ters İntegral
Alıntıları Göster
Cayır Cayır herşeyi yandımı bunun?Rahmetli oldu mu? Yoksa Yoğun bakıma alınabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: mesutelb
Cayır Cayır herşeyi yandımı bunun?Rahmetli oldu mu? Yoksa Yoğun bakıma alınabilir mi?
Alıntıları Göster
Başın sağolsun.Umarım giderken çok acı çekmemiştir
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
evet yatın. yattığınız yerde para yiyin. bankaya para koyup faiz yiyin kolay yoldan. ekonomide bişekilde düzelir. havadan para yağar belki dua edersek.
quote:
Orijinalden alıntı: osman_goksel
evet yatın. yattığınız yerde para yiyin. bankaya para koyup faiz yiyin kolay yoldan. ekonomide bişekilde düzelir. havadan para yağar belki dua edersek.
Alıntıları Göster
başın sağolsun türküye böyle bir yer işte üretkene değil korsana bakıyor her şey
quote:
Orijinalden alıntı: sezerkıran
başın sağolsun türküye böyle bir yer işte üretkene değil korsana bakıyor her şey
Alıntıları Göster
geçmiş olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: r2d2droids
geçmiş olsun...
Alıntıları Göster
bana diyolarki neden yapıp satmıyosun bunu.işte bu yüzden. para kazanamazsınki. çin malı 100 ytl ye var çünkü. benim maliyetimi karşılamaz. artı emeklerim boşa gider. o yüzden yaptım zevkimi tatmin ettim evde kendim kullanıyorum mod-amfi
quote:
Orijinalden alıntı: osman_goksel
bana diyolarki neden yapıp satmıyosun bunu.işte bu yüzden. para kazanamazsınki. çin malı 100 ytl ye var çünkü. benim maliyetimi karşılamaz. artı emeklerim boşa gider. o yüzden yaptım zevkimi tatmin ettim evde kendim kullanıyorum mod-amfi
Alıntıları Göster
geçmiş olsun arkadaşım...
quote:
Orijinalden alıntı: taka8604
geçmiş olsun arkadaşım...
Alıntıları Göster
gecmiş olsun
ve katılıyorum bu ülke de üretenin degeri bilinmiyor
tüketmeye devam
quote:
Orijinalden alıntı: FeLiKS
gecmiş olsun
ve katılıyorum bu ülke de üretenin degeri bilinmiyor
tüketmeye devam
Alıntıları Göster
toprağı bol olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
toprağı bol olsun
Alıntıları Göster
gerçekten resimleri görünce şok oldum.. resimdeki türkçe yazıyı (450 volt) görünce bidaha şok oldum.. çok güzel iş çıkarmışın ama kıymet bilmemişler.. ne diyelim.. yazıklar olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: mahruti
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mahruti
basın saolsun sen onu sıfırdan yaptıysan tamirini niye yapmıyosun ki?
arkadaşım sen konuyu başından itibaren bir okuyuver istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: memethemyn
gerçekten resimleri görünce şok oldum.. resimdeki türkçe yazıyı (450 volt) görünce bidaha şok oldum.. çok güzel iş çıkarmışın ama kıymet bilmemişler.. ne diyelim.. yazıklar olsun...
Alıntıları Göster
Allahtan ümit kesilmez ama ne yaparsın bunada şükür bu olaydanda kendimize bir pay çıkarabildiysek ne mutlu bize ancak bu kadar mutlulukta can sıkmaya başladı bu kadar mutlu olacak ne yaptıkki :(
quote:
Orijinalden alıntı: r2d2droids
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: r2d2droids
quote:
burak bunun sebebini yazmamıski hem okumadıgımı nerden biliosun
quote:
Orijinalden alıntı: Ters İntegral
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: silicon
İşin iç yüzünü bilmeden böyle komik bir cevap yazdım ama sanırım yaptığın çalışma hiçe sayılmış. Bu gerçekten üzücü bir durum. Resimlerde gördüğüm gerçekten çok komplike bir amfi. Bu ülkede iş bilmez kazmalar bazı noktalarda olduğu sürece ne emeğe saygı olur ne de gerçekten iş yapacak insanların fırsatları değerlendirilir. Blegesellerde yılana verici takıp takip eden ya da hurdalardan araba yapan insanlara maalesef bizim buralarda manyak gözüyle bakılıyor.İyice bir baksınlar manyak hangisi acaba ? Ama Avrupa bizim manyaklık dediğimiz bir çok projeye milyonlarca dolar harcıyor. Bilim ve teknik bu projeler ile ileriliyor ancak. Parçacık hızlandırıcılarınında sokakta yürüyen insanlara faydası yok ama adamlar yapıyor işte.Fiyatları neredeyse Türkiye'nin dış borcunu öder.
Çalacaksın,çırpacaksın,hortumlayacaksın. Daha sonra Mercedesle gezip pavyonlarda yiyeceksin.
Araştırmaymış,Ar-Ge'ymiş hikaye.Zaten para b.k gibi.İstediğimizi alırız.
Ama sonra cep telefonu görüpte vay be adamlar yapmış diyeninde ağzını yırtmak lazım.