Şimdi Ara

CENAZE... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
9.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu adamlarda işe 2* 250w 4 kanal mixserle işe başladılar ama şimdi geldikleri yere bak.. sorunu kendinde ara sağa sola çamur atçağana..
    http://www.servo.com.tr/pl_4400.html
  • Selamlar...
    kadircitak arkadaşım. SERVO firması şu anda ülkemizdeki en kaliteli sistemleri seri olarak üreten bir firmadır. Buna itiraz edebilecek bir seslendirmeci olduğunu sanmıyorum. Ben 25 yılımı seslendirme sektöründe harcamış biri olarak , sorulduğunda servo al diye tavsiyede bulunuyorum. Birçok seslendirme firmasında tasarım ve imalat olayının içerisinde olduğum halde.
    Siz muhtemelen olayı yanlış yorumluyorsunuz. Burak ın isyan ettiği şey , ülkemizde maalesef , emeğin karşılığını tam olarak alamaması ve ilerlemeyi sağlayacak üretimlerin , çok ufak , süfli hesaplar yapılarak katledilmesi ve iyi denebilecek bir tasarımın , hatalı , işe yaramaz olarak etiketlenmesidir.
    Servo firmasının üretimi ile arkadaşımızın tasarladığı ( ki tamamının tasarımı kendine aittir ve kopya veya çalıntı değildir !!! ) cihaz , klasman olarak zaten farklı kulvarlarda cihazlar...
    Bu smps tasarımlı cihazı test eden büyük toptancı ve ithalatçı bir firma , elektronik kalite testlerini CROWN cihaz ile karşılaştırdığı halde , fiyatını ithal mal olan Inter-M cihaz ile tartmıştır. Yanni bizde birçok alanda var olan , Şahin araçtan Ferrari performansı beklemek gibi bir tavır sergilenmiştir.
    Üretimi yapacak olan ( ve projenin parasını ödeyen firma ! ) birkaç dolarlık küçük karlar için canım tasarımı iç etmiştir. Ve karşı çıkılan budur. Ve birçoğuna bizzat şahit oldum.
    Bizler de her vatan evladı gibi ülkemizin gelişmiş , ileri ve sözü dinlenen bir konumda olmasını can-ı gönülden arzu ediyoruz. Ceddimiz can verdi kan verdi bizler için. Bizlerin isyanı " ben günümü kurtarayım da benden sonra tufan kopsun isterse!!! " zihniyetine karşıdır. Yüzbinlerce dolarlar kazandırdığımız bir firmada , zam zamanı geldiğinde 3 5 liranın kavgasını vermek zorunda oluşumuzadır kızgınlığımız. 2000 TL aylık alıp asgari ücretten sigortamızın ödenmesi karşılığında geleceğimizin çalınmasıdır tepkimiz. Kesinlikle aldığının hakkını verebilmek için canını dişine takanlarla değil kavgamız.
    25 yıllık mesleğimi bu tür sıkıntıları yaşamamak için bırakalı epey zaman oldu. Benim çalışıp ayrıldığım firmalardan sadece birisi , küçük kar hesaplamalarına takılmadığı için başarılı olduğundan ve diğeri de ithalat yapabilecek parası olduğundan , dandik çin malı malzemelerden para kazandığı için ayakta ! Bu sebeple ülkemiz Çin malı çöplüğü haline döndü. Ve hiçbirimizin bundan memnun olması beklenemez. İthalatla dünyada söz sahibi olabilen bir tek ülke olduğunu sanmıyorum. Ya üretiyordur , ya da teknolojisini üreterek bilgi satıyordur dünyaya SÖZ SAHİBİ ülkeler. Biz de bunlarda birini başarmak zorundayız.
    Kusura bakmayın sözü çok fazla uzattım. Hakkınızı helal ediniz.
    Saygılar.

• servo sadece bir örnek olup en kaliteli lafına katılmıyor istanbulda nice klas firmalar varken..
    işin ticari ile imalat boyutları farkları olup birisi eksik olursa çakarsın.. kasa bile alminyun kasa pazarcı anfisi gibi olmuş oysa malı satan içi değil görünüştür ilk etap günümüz powerların büyük çoğunluğu fırın boya ve siyah renklidir..
    adam o kadar para verip tesisat alcak sonra ne olduğu belli olmayan powerı alıpda bel bağlamaz aeu usa crest crown osc vsvs alır biliyoki her durumda asla yarı yolda kalmayacak mikrofon kablosu bile ihraç iken yerli malı kullanmaz elbet..
    ticarette taktik ister sen seçim zamanları gibi malzemenin dar olduğu zaman piyasa sürersen elbette elinde kalmazdı..
    dip not:çalıştığım süre içerisinde ne bir crown nede crestin arıza yaptığını gördüm..
    canımı sıkan şey kafadan askerliği bağlaması olayı askere gitmemenin yolu belli ya vicdanı ret ya pempe tezkere polis bile askere giderken eli torniva tutanlarmı gitmeyecek...hepmi memetler gidecek ya bu memlekette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 31 Ağustos 2010; 19:30:03 >

• güzel paylaşım olmuş.
  • kadircitrak adam ne anlatıyo sen ne saçmalıyon? Devleti ülkeyi eleştirmesini ben de benimsemiyorum da ot nöbetinin yanlışlığından bahsedince sen şehit yürek falan saçmalamışın. En baştan oku konuyu.
  • bu konun hortlaması iyi oldu çünkü ben bu sene liseyi bitirdim mühendis olmak istiyorum ve olacağım, bu arada şunu belirteyim tıp okuyacak puanım olduğuna inanıyorum ama tıp okumayacağım işte.
    bu ülkedeki yanlış düşüncelerin artık değişmesi lazım mühendise işsiz gözüyle bakılıyor.
    burak abi gibi bilgili yetenekli kişilerin olduğuna sevinirken onlara yapılan ayıba çok üzülüyorum çünkü bende gelecekte bu işler ile uğraşacağım ve bu olaylar benimde başıma gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDTEK

kadircitrak adam ne anlatıyo sen ne saçmalıyon? Devleti ülkeyi eleştirmesini ben de benimsemiyorum da ot nöbetinin yanlışlığından bahsedince sen şehit yürek falan saçmalamışın. En baştan oku konuyu.

yahu adam ne anlatmışda ben anlamışım.??? askerlik yaptı isen kein burdur dinlenme tesislerinde yapmışsındır yoksal wc nöbetinin ne amaçla acemi askerlere tutruluduğunu ot yolmanın ne amaçla yaptırıldığını idrak ederdin tabi sadist ruhlu birilerine denk geldi isen başka 10 parmak aynı olmuyo malesef..
  • Çaylar benden.
  • Hürmetler Burak , Hürmetler untayk sevgive saygılar bütün arkadaşlar ,
    MESLEK HAYATIMDA DÜNYAYI KURTARACAK OLAN ; OLMAZSA TÜRKİYEYİ , HİÇ OLMAZSA KENDİMİ KURTARACAK CİHAZI ÜRETMEYE ÇALIŞTIM .
    OLMADI MALESEF !!!!
    O cihazı AÇIKLIYORUM !!!!!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Meğerse O cihaz yanı başımızda ve yüzyıllardır kullanılırmış ,
    Tespih !!!!!!
    evet , Tespih , hemen gidip bir tesbih edinin ve başlayın Ya sabır ! çekmeye ,
    Türkiyede yapılabilecek tek şey bu çünki .
    S.A.
  • Sevgiler saygılar kadir abicim.
    Son günlerde beni en çok gülümseten incilerini okuduk ve ferahladık.
    Mevlam razı olsun :)
    Saygılar. A.S.
  • bu ülkede genç ve zeki beyinlere,üretken vede çalışkan insanlara değer verilmiyor...kapitalizm almış başını gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 9 Ağustos 2011; 21:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: untayk

Selamlar...

...25 yıllık mesleğimi bu tür sıkıntıları yaşamamak için bırakalı epey zaman oldu...

Saygılar.
    Hocam siz elektronikçi değil misiniz artık ?
  • fiilen uğraşmıyorum elektronik ile... Hobi gibi takılıyorum. En son iş görüşmemde adam bana 9 yıl önceki aldığım maaşa razıysan hemen başlayalım dedi Şu an tanıdıklarıma ücretsiz teknik destek sağlıyorum. Arada da körelmemek için dizgi lehim test ayar ve ar-ge çalışmalarınına dokunuyorum.
  • quote:

fiilen uğraşmıyorum elektronik ile... Hobi gibi takılıyorum. En son iş görüşmemde adam bana 9 yıl önceki aldığım maaşa razıysan hemen başlayalım dedi Şu an tanıdıklarıma ücretsiz teknik destek sağlıyorum. Arada da körelmemek için dizgi lehim test ayar ve ar-ge çalışmalarınına dokunuyorum.

Bir de bize katkılarınız var hocam onları unutmamak lazım

Allah sizden razı olsun

• Cümlemizden değerli kardeşim. O iş benim hobim. Elektronikle hiç alakası olmayan 2 sektörde çalışırken de DH benim sıkça takıldığım bir yer olmuştur.
  • quote:

Cümlemizden değerli kardeşim. O iş benim hobim. Elektronikle hiç alakası olmayan 2 sektörde çalışırken de DH benim sıkça takıldığım bir yer olmuştur.

İyi ki de takılıyorsun yoksa forum sizsiz ne yapar sayın hocam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.