Şimdi Ara

ÇENEK NEDİR? (SSLİ/YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi hesabımı, kendi isteğimle uzaklaştırdığım için abimin hesabından soruyorum.

Her neyse arkadaşlar en sade şekilde 'çenek nedir' anlatırsanız çok sevinirim. Kaç siteye baktım yine anlamadım. Lütfen gelip resmi resmi anlatmayın

O kadar sıkıntı çektim ki, fotoğraf bile çektim (Fasulyenin çift çenekli olduğunu biliyorum, nette tohumu kaplayan etli bölüm diyordu ben de anlamadım önce normal fasulyenin fotoğrafını çektim, sonra kırıp çektim. Lütfen dalga geçmeden cevaplayın )

Fotoğraflar; (Acelem vardı uğraşmadan attım)

I)

II)
     ÇENEK NEDİR?  (SSLİ/YARDIM)

Eğer çenek, fotoğraftakilerden çok farklı bir şey ise açıklarsanız sevinirim kafayı yiyeceğim

Hazır açıklamışken, otsu odunsu gövde, çok yıllık tek yıllık bitki nedir onu da açıklarsanız sevinirim. Tek yıllık bitkiler mevsimlik, çok yıllık bitkiler ise yıl boyunca yaşayabilen bitkiler olarak biliyorum yanlış olabilir, lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler

EDİT: I. Fotoğraf hatalı olduğu için sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adige774 -- 28 Kasım 2013; 17:51:48 >

• Çenek bitki embiriyosunun besin alması için uzattığı kanallar. (Adını unuttum şimdi besinler 3n kromozomlu bır yerdeydi iste oraya uzattığı kanal gibi birşey. Diye biliyorum.

Edit: tohumu kaplayan etli bölgeye uzattı kollar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turnedar -- 28 Kasım 2013; 18:39:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.