Şimdi Ara

Ceng, ders, ingilizce, yurda alışma... Ben ne yapacağım 5 yıl üniversitede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha hazırlık başlamadı ama çok uzun bir süreçmiş gibime geliyor düşündükçe kafamda büyüyor ingilizceyi halledebilecek miyim, sonrasında ilk yıl matematik, fizik kendini geliştirme şeysi vs. Üniversitede insanlardan tavsiye alıyorum, faydalı da oluyor fakat şu an hiçbir şey yapmıyorum çünkü bilmiyorum, bu yıl en fazla yapabileceğim şey toplulukların yaptıkları şeyleri gidip görmek olabilir. Ceng'de dersleri takip etmek yetmediği için de biraz kafam karışıyor seçmelileri istediğim şeye göre seçtim, hadi kendim de derste gösterilmeyen şeylere baktım ufak tefek projeler yaptım, fakat sonrasını düşününce belirsiz kalıyor, böyle şeyleri şu an planlamam gerekiyor mu yoksa ilerledikçe karşıma fırsatlar çıkar, su yolunu bulur mu? Bir de yurda alışma gibi bir meselem var her ne kadar iyi denilebilecek bir yerde kalsam da aile ortamında özlüyorum, belki 5 yıl bu küçücük yerde yaşamam gerekecek, ne yapacam hiç bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sakin

• Aynı ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde zaman X2 de akıyor sıkıntı yok.
    Aha 1. sınıf bitmiş 2. sınıfa geçtim.

Endişe edilecek bir şey varsa o da yakın gelecekte Türkiye ve dünyanın durumu
    Umarım büyük sıkıntılar yaşanmaz.

• hocam sınav senesinde de bu kadar gergin miydin, öyleyse nasıl yapabildin yani helal olsun. sakin biraz

ayrıca ankara'da değil misin nasıl küçük yer yani anlamadım .d

• Küçük derken kaldığım odadan bahsediyordum :)
    Sınav senesi ilk dönem rahattım çünkü bir temelle başlamıştım gayet iyi gidiyordu ama ondan sonra sınav yaklaştıkça psikolojimi çok koruyamadım böyle biyolojiden branş denemesi çözüyorum her yanlışa moralim bozuluyor vs. Ama o gerginlikle şu anki farklı biraz çünkü 12de hedefimi biliyordum ne yapmam gerektiğini biliyordum ama şimdikinde birçok şey belirsiz olduğundan bu sıkıntım

• anladım hocam. bence bölümünde vakit geçirdikçe bi şeyler kafanda daha çok oturmaya başlar. 2 haftada yaşadım şahsen bunu. etrafta bi şeylerden anlayan insanlar oldukça senin de fikirlerin oturuyor. vakit çok, sıkıntı yok. su yolunu bulur

• Hocam sen de ceng gitmiştin sende nasıl durumlar, dersler vs herhangi bir şeye katıldın mı?

• normal derslere giriyorum hocam ekstra bi olay yok şuanlık

• 5-6 ay geçmiş bile...

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

2 bitiyor aga kalk

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

:D

2. sınıf 2.dönem haftaya başlıyor.

Yoğun bir dönem diyorlar, bakalım.

aa sizinki baya geç başlamış o zaman. hangi bölüm dersleri var senin bu dönem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Ceng, ders, ingilizce, yurda alışma... Ben ne yapacağım 5 yıl üniversitede

• Bana da nedense müthiş hızlı ilerliyor gibi geliyor. İlk dönem bitti nasil bittiğini anlamadım bile. İkinci dönem de 4 aya bitiyor. Hop 1 bitti 2 ye geçtin say. Online oldu zaten.
    Gelecek seneler de böyle tükenecek.
    Daha geçen gün yks çalışıyordum şimdi 1 bitiyor.

Bu düşünce yapısına da düşmeyin arkamdan kovalıyorlar gibi geliyor. Ortayı bulmak lazım.

• 8 ay geçmiş neleri takmışım ben

• 1 yıl

Geçen sene gelip üniversiteye alışmaya çalışıyordum koskoca 1 sene geride kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 24 Eylül 2023; 1:15:38 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Ben ilk basta universitenin soguk ortamini bayagi yadirgamistim ama yetiskin insanlarız aynı sınıftayız diye birbirimize sıcak olmak zorunda degiliz ve 200 kisi var hangi birine sıcak olacaksin. A

1 sene daha geçmiş. Ceng, ders, ingilizce, yurda alışma... Ben ne yapacağım 5 yıl üniversitede 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.