Şimdi Ara

Ceng yerine ee (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
9
Favori
7.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam eyvallah, sinyal işleme EE'nin alanı. Fakat gömülü sistemlerde pek çok tanıdığım bilgisayar mühendisi TAI, ASELSAN gibi şirketlerde işe girdi gömülü sistem mühendisi olarak. Yani zaten dedim, gömülü sistemler ortak bir alan. Her ikisinin de yapabileceği işler.

Doğru web geliştirme yaygın, fakat bunda herhangi bir kötülük olduğunu düşünmüyorum.
  • Benim ağlayacağım bir durum yok bak üsteki adam ne güzel yazdı etti tartışıyoruz ediyoruz senin gibi 5 para etmez naylon kumaş kişilikli herifler kirlilik yapıyor ama bu forumda o kadar insan senden bıktı lanet ediyor ki özsaygısini kaybetmiş bir kisiliksin bunu unutma bunları da son 1 aya bakarak yazıyorum bu konuyla alakası yok ne okuduğun ettiğini bilen yok zaten kendini kaliteli trol zanneden leş birisin he birinin nickine laf edecek son adamsın sayın dream on doctor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    Ben de gayet düzgün bir şekilde diğer arkadşın yazdığına yakın bir şey yazmıştım ancak "seni takan mı var" gibi ad hominem ve akıl kırıntısı içermeyen bir yanıt alınca ağla deyip geçtim.

Fikrinizin yanlış olduğu söylenince ve argümanlarla kanıtlanınca medeni olmayan ve tartışma kültürüne yabancı her Türk vatandaşı gibi agresif bir şekilde yanıt vermeye, fikirden çok kişiliğe saldırmaya başlıyorsunuz. Bu sizin açık görüşlü bir insan olmadığınızı gösterir. Sizin adınıza üzüldüm.

Bu şekilde devam edin lütfen. Neticede daha sesli bağıranın tartışmayı kazandığı bir aile/kültür içinde yetiştiğiniz çok açık. Biraz medeniyet sizin gibilerin bünyesinde alerji yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EC589E64 -- 4 Ağustos 2020; 13:23:33 >
  • Ulan bu alanı da mı sahiplendiniz. Bizler ayrık matematik dersi alıyoruz orada hoşuma gittiği için seçtim bu nicki .Bu nicki seçmemde bilgisayarin etkisi yok yani, patladın :D Kompleksim olsa en başında bilgisayar yazardım zaten. Ya da MYP ile geçerim çok dert değil :D
    Senin okuduğunu anlamada sıkıntın var. En ufak bilgisayarı gömmedim siz EE'yi gömüyorsunuz hele ki sen. Size diyorum ki yapay zeka, computer vision her ne ise artık direkt atlıyorsun o da cs alanı diye başkası çalışamaz, edemez. Az önce görüntü işlemenin ceng alanı olduğunu söyleyen ODTÜ mezunu gördüm, daha fazla bu konu üzerine konuşmaya gerek yok sanırım :D

Sen ki bu forumda Sadi Evren Şeker'i küçümseyen, İlber Ortaylı'ya küfür eden trolsün. SS'leri duruyor. Seni ciddiye bile almıyorum aslında ama artık şu yanlışı bir durdurmam lazım.
  • Ben patlamadım kanka sen patladın. Discrete math de cs alanı :(

Benim ee'yi gömdüğüm, ee'ciler yazılım alanında çalışamaz dediğim tek bir mesajı gösterir misin lütfen?

Ai, makine öğrenmesi, computer vision gibi alanlar cs alanıdır. Bu bilinen bir gerçek. Ancak ee'de de bunlara dair dersler olmadığını, ee mezunlarının bu alanlarda çalışamadığını söylemek cehalet olurdu.

Sadi Evren Şeker dikkate alınacak biri değil. Youtube'a bir şeyler yükleyen, bilir kişi gibi konuşan herkesi bir şey sanmayın. Sorgulayın. Diğer şahsın ne olduğu, kimlere danışmanlık yaptığı açık. Siz Allah bilir celal şengöre falan da tapıyorsunuzdur. Ne diyeyim yazık.
  • Bu Dreamon 'un girdiği her başlık kavgaya dönüşüyor. Maalesef konudan da uzaklaşılıyor.

Adam tüm başlıklarda kavga çıkaran bir tip. Ve hala adminler buna göz yumuyor. İnsanlara rahat vermeyen her şeyi en iyi ben bilirim havasında zırcahil biri. Bir huzur vermedi insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 4 Ağustos 2020; 13:41:52 >
  • Başlığı dikkatli bir şekilde incelersen kavgayı başlatan ve verdiği agresif ve saygısız cevaplarla fitilini ateşleyen kişinin KREUTZ nickli arkadaş olduğunu görürsün.

Ancak belli ki bana ettiğin küfürden dolayı ban yediğin için işin gücün ben olmuşum.
  • Gucluturk2018 G kullanıcısına yanıt
    Troll hocam blokla geç

• Benim cevap verdiğim arkadaş ortalarda yok sen onun üstüne atladin sana kimsenin tahammülü yok bu forumda bunu kavra medeniyetten falan bahsedecek son kisisin 3-5 dakika da bir troll konu açıp medeniyetten saygıdan falan bahsetme çöp kelimesinin vücut bulmuş halisin umarım adminler senin için gereğini yapar

• Kreutz kullanıcısına yanıt
    Sana "ağla" dışında söyleyeceğim her şey kafanın ve kapasitenin üzerinden geçecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64

Başlığı dikkatli bir şekilde incelersen kavgayı başlatan ve verdiği agresif ve saygısız cevaplarla fitilini ateşleyen kişinin KREUTZ nickli arkadaş olduğunu görürsün.

Ancak belli ki bana ettiğin küfürden dolayı ban yediğin için işin gücün ben olmuşum.
    Hayır bundan dolayı değil. Ben küfür de etmedim. Bir tespitte bulundum. Ve hala aynı fikirdeyim.

Ben ban yemeden önce de senden haz almıyordum, hala senin yazılarından haz almıyorum. Tekrar ediyorum bana bulaşma lütfen.
  • Ben sana bulaşmıyorum zaten seninle işim bitti. Git gtü telegramına adam topla. Hocan kızar yoksa.
  • Gtü'ye benim adam toplamama gerek yok. Gtü yeterince büyük bir okul ve camia. Kimsenin benden böyle bir beklentisi de yok. Okulu seviyorum ve gönüllü olarak destekliyorum.
  • çok şükür bugün de kaostan ceng ve ee ile ilgili bir şeyler öğrendim.

ama hala ceng mi ee mi karar veremedim allah kahretsin beni

• Gucluturk2018 G kullanıcısına yanıt
    Aynen baya büyük

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/ee-okunur-mu-ceng-vs-ee--144761190
    Burda hocam gömülü yazılımcı dediğim kişi yazdığı mesajı okuyabilirsin ama ODTÜ ceng mezunlarının savunma sanayide embeddedci olarak girmesine şaşırdım biraz açıkçası

• cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Hocam boşver burayı bir konu aç dreamon adlı trollü de blokla orda daha rahat yardımcı olunur

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    hocam odtu ceng gelse düşünmeden yazarım, asıl sıkıntı şu: odtu ee mi itu ceng mi

odtu ceng gelmeyince ee yi bir araştırayım dedim kafam karıştı,onu mu yazayim ceng mi yazayim, istanbulda okunur mu( ist'e toplam 1 gün kaldım) vs.

• hocam hani siz tıp yazıyordunuz öteki gün ? her gün farklı bölümle mi uyanıyorsunuz güne
  • Hocam itü ceng yaz bence sen arada kaldıysan çünkü odtu ee yi gerçekten isteyenler var yine tabiki senin kararın pişman falan olma diye diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.