Şimdi Ara

Ceng yerine ee (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
9
Favori
7.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam arkadaş mezun olunca 150K dolar ile Silicon Valley'de işe girecek olan kızgın bir Hacettepeli. Tercih döneminde çok üstüne gitme. Valla kızarsa devreler de cs konusudur, cs ee'yi kapsar demeye başlayabilir. Bu tarz trolü gördüğün an en iyisi ceng de geç. Yoksa çok boş yapıp sıkıyorlar insanı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Yok hocam biz sınırımızı bilen insanlarız merak etmeyin yada bir cengci donanıma kaymak istediğinde burası bizim özel alanımız kayamazsın vs demeyiz biz olgun insanlarız o yüzden için rahat olsun senin
    o halde tartışmanın bi manası yok.
  • Hocam sana kötü bir haberim var baş gerizekalı sensin bu forumda yani öyle tanınıyorsun :D umarım ilerleyen yıllarda değişir bu imajin seni 2 saatte nasıl adam ettim gördün mü hiç troll konu falan acamadım patır patır heyecanlı heyecanlı cevap yazdın bana :D aferin bu başlangıç olsun senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: rootloci

Hocam arkadaş mezun olunca 150K dolar ile Silicon Valley'de işe girecek olan kızgın bir Hacettepeli. Tercih döneminde çok üstüne gitme. Valla kızarsa devreler de cs konusudur, cs ee'yi kapsar demeye başlayabilir. Bu tarz trolü gördüğün an en iyisi ceng de geç. Yoksa çok boş yapıp sıkıyorlar insanı :(
    blok.

düşük iq lu bir mühendis.çok üzülüyorum bu tiplerin ytü de okumasına. ytü nün kalitesini düşürüyorlar. gerçekten senin hocaların sabırlı adamlar olmalı seni bile okutabildiklerine göre
  • evet hocam sağlıcakla.
  • quote:

Ar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgın boğa -- 16 Ekim 2021; 22:53:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Dedem sen kaç yaşındasın ya? Bilgisayar mğhendislerini formatçı diye aşağılayan birini görneyeli 6-7 yıl olmuştu.

Sen dert etme dedem yazılım istihdamı inanılmaz fazla. Savunma sanayinde yer bulmak için birilerinin bir taraflarını yeterince yalayamayan eecilere de lise mezunlarına da yer var. Korkma yeterince yalamadığın için seni almazlarsa gelirsin altınızda çalışırsın paranı veririz üzülme.

Hangi tarih öncesi delikten çıktıysan dön şimdi oraya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Birinizi ben blokladım siz de beni bloklarsanız 2 tane trolden kurtulmuş olacağım teşekkürler :D Tek üzen tarafı şu; senin derin zekanı kullanıp açtığın ironi dolu başlıklarını göremeyeceğim :'(
    Beni bu mizah şelalesinden mahrum bırakmayın ...
  • Biri şu kontrol kalemine tartışmada yeri olmadığını söylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64

Dedem sen kaç yaşındasın ya? Bilgisayar mğhendislerini formatçı diye aşağılayan birini görneyeli 6-7 yıl olmuştu.

Sen dert etme dedem yazılım istihdamı inanılmaz fazla. Savunma sanayinde yer bulmak için birilerinin bir taraflarını yeterince yalayamayan eecilere de lise mezunlarına da yer var. Korkma yeterince yalamadığın için seni almazlarsa gelirsin altınızda çalışırsın paranı veririz üzülme.

Hangi tarih öncesi delikten çıktıysan dön şimdi oraya.
    . E.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgın boğa -- 16 Ekim 2021; 22:53:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yalan söylüyorsan üzücü.

Gerçekse ve hala bu kadar cahil kalmayı başardıysan çok daha üzücü.

• Jean-Baptiste Fourier kullanıcısına yanıt
    Kanka dream ondr yüzyılın trolü takmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 gün daha takamayacak zaten banını verdim yolladım.

Hocam bir ara o kadar alçaldı ki birisi; alanında iş bulamayanlar videosu atıp dalga geçiyor. EE mezunun iş bulaması bunları mutlu ediyor. Gerçekten insanlar ne ara bu kadar kötü oldu ...
  • bu tip konular troll ayıklamak için güzel turnusol .
  • Boşver hocam elemanı yüksek ihtimalle taşrada cs okuyan bir eleman kendini avutmaya çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bir ara o kadar alçaldı ki birisi; alanında iş bulamayanlar videosu atıp dalga geçiyor. EE mezunun iş bulaması bunları mutlu ediyor. Gerçekten insanlar ne ara bu kadar kötü oldu ...
    karşıdaki cs ile dalga geçip ekmeğinizi alıyoz ehehehe diye lise zekasıyla dalga geçerse hakettiği payı alır. hadi naş
  • yapma.

bilgisayar mühendisliği okumak istiyorsan bilgisayar mühendisliği oku.

bir sürü gereksiz ders alacaksın, elektrik makinelerinden tut da güç elektroniğine. yazılımcı olacaksan sadece ders geçmene yarayacak onları öğrenmen. zorla güzellik de olmuyor. git daha az puanla alan bilgisayar mühendisliği bölümüne.

sonuçta yazılımcı olabilir misin: evet. ama o zaman istatistik de okuyabilirsin. ya da matematik. hatta bu ikisinde öğrendiklerin bir yazılımcı olarak işine de yarar. ama elektronikte gömülü sistemler ya da robotik üzerine yoğunlaşmadığın sürece öğrendiklerin vakit kaybı olur senin için.
  • Konu çok uzadı. Sonradan gelenler için özet çekeyim:
    Ceng okuyanlar; yapay zekanın ceng'e ait olduğunu başka alanlarda olanların çalışamayacağını anlatıyor. Bununla da sınırlı kalmıyor; matematik, robotik, yapay zeka gibi bütün dalları kendilerine yamıyorlar.
    EE okuyanlar; bu işi onların da yapabileceğini hatta bu alanın daha çok matematik-istatistik arası olduğunu iddia ediyor. Üstüne hakaret yiyorlar.

Konunun sonunda ise; birisi Hacettepe EE okuyup alanında iş bulamadığı birisinin videosunu atıp eğleniyor. Bundan zevk alıyor. İyi insan olmak zor değil, sayın trol burayı okuduğunu biliyorum. Önce iyi bir insan ol.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.