Şimdi Ara

Ceng yerine ee (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
9
Favori
7.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rootloci

Konu çok uzadı. Sonradan gelenler için özet çekeyim:
    Ceng okuyanlar; yapay zekanın ceng'e ait olduğunu başka alanlarda olanların çalışamayacağını anlatıyor. Bununla da sınırlı kalmıyor; matematik, robotik, yapay zeka gibi bütün dalları kendilerine yamıyorlar.
    EE okuyanlar; bu işi onların da yapabileceğini hatta bu alanın daha çok matematik-istatistik arası olduğunu iddia ediyor. Üstüne hakaret yiyorlar.

Konunun sonunda ise; birisi Hacettepe EE okuyup alanında iş bulamadığı birisinin videosunu atıp eğleniyor. Bundan zevk alıyor. İyi insan olmak zor değil, sayın trol burayı okuduğunu biliyorum. Önce iyi bir insan ol.
    onu cs ye iş bulamayacak ele ayağa düşücek ehehe diyen elemana anlat.iyi bile dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Boşver hocam elemanı yüksek ihtimalle taşrada cs okuyan bir eleman kendini avutmaya çalışıyor
    videodaki elemanla aynı okulda okuyorum.
  • he son olarak bana troll diyen arkadaş foruma 21 gün önce katılmış :) yorum sizin.
  • Bu kontrol kaleminin yaptığı taraflı özete inanmayın. Konuyu okuyun. Mevzu ee cilerin yapay zeka, görüntü işleme ve embedded gibi alanların ee ye has olduğunu, cengcilerin bu alanlarda asla çalışamayacağını veya çalışsa bile başarılı olamayacağını iddia etmeleriyle alevlendi.

Bu kontrol kalemi arkadaş bilgisayar bölümünde seçmeli ders olarak sadece 2 tane bu alanlarda ders açıldığını iddia etti. Ona kendi okulumda 2019-2020 yılında açılan 11 adet dersi sıralayınca yazdığımı okumadığını ve beni blokladığını söyledi. Yazık ki ne yazık.

Sonra birkaç eeci “formatçı” “udemyden çalışan bile yapıyor” şeklinde low effort aşağılama çabalarında bulundukar ama ağızlarının payını aldılar.

Kısaca son yıllarda cengin popülaritesinin ee yi geçmesini yediremeyen birkaç yıkıkla uğraşıyoruz bir süredir. Konu bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Allah sana akıl fikir versin. Ele ayağa düşmenin ne olduğunu dahi bilmiyorsun. Yazık kafana. Gerçekten kötü niyetlisin. Doğrular yüzüne söylendikçe iyice pisleşiyorsun. Başkasının acısından zevk alacak kıvama nasıl geldin kim bilir...
  • Valla bu forumda ki tek yıkık sensin özellikle ben konuyu şurdan başlattım ta en basşta bir arkadaş ee ciler sadece bilgisayarda olan görüntü işkeme sinyal işleme gömülü sistemlere kayabilir dedi cahilce ve kendisi kayboldu konu burdan çıktı bak yazarken yine güldüm gömülü sistemler sinyal işleme görüntü işleme bilgisayarınmıs ve biz kaymaya çalışıyormusuz bu düşüncede olan herkese burdan kayayım ben :D
  • quote:

Allah sana akıl fikir versin. Ele ayağa düşmenin ne olduğunu dahi bilmiyorsun. Yazık kafana. Gerçekten kötü niyetlisin. Doğrular yüzüne söylendikçe iyice pisleşiyorsun. Başkasının acısından zevk alacak kıvama nasıl geldin kim bilir...
    insanlara anladığı dilden cevap veriyorum.yapacak bir şey yok
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    Artık yazdıklarını gerçekten anlamıyorum dostum dalga geçmiyorum cidden noktalama kullan.

Şimdi gözüm açıldı hocam. Çünkü erken katılan haklıdır di mi her zaman :) Tıpa geçebiliyorsanız bence geçin. Mühendislikte bu derece dar perspektifle iş bulmanız güç görünüyor
  • daha çok kudurmanı istiyorum hocam ondan :D
  • quote:

Şimdi gözüm açıldı hocam. Çünkü erken katılan haklıdır di mi her zaman :) Tıpa geçebiliyorsanız bence geçin. Mühendislikte bu derece dar perspektifle iş bulmanız güç görünüyor
    çünkü yüce ee ci değilim dimi.

hayırlısı işsiz kalırsam da sevdiğim meslekte kalırım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 4 Ağustos 2020; 17:52:8 >
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    Hala dreamon denen trolü nasıl bloklamadın :D Hocam çok sabırlı adamsın vesselam.
    Seni kast etmiyorum zaten dreamon'u kast ediyorum kimin kimi cevapladığına bakarsan görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin açtığın her konuda bir sorun çıkıyor ya çok garip :D

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    Yıldızda okuyorum y...m sen nerede okuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EC589E64 -- 4 Ağustos 2020; 17:52:28 >
    Siz bizim iddiamızı yanlış çıkarmak yerine hakaret eden kesimsiniz bu tartışmada. (Sen ve blokladığım diğer trol.) Hala yüce ee diyip dalga geçiyorsun. EE okusan da aynısını söylerim. Mühendislik problem çözme işidir, sizin gibi dar görüşlü birisi için meslek ileride zorlayıcı olabilir. Hatta Maazallah o dalga geçtiğiniz kişinin konumuna düşersiniz, çok üzülürüm öyle olursa. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum :)
  • "Zaten EE'nin bilgisayar mühendisliği alanında kayabileceği 1-2 alan var, sinyal-görüntü işleme, gömülü sistemler, similasyon vs. gibi." Özet şudur arkadaşlar bir tane odtu ceng okuyan "abimiz" şu cümleyi yazıyor.Olay burdan patlak veriyor bu bölümleri kendilerine adıyorlar hatta adamıışlar. Şu cümleyi odtu ee binasında kursa tabutunu çıkartırlar. Ama bakma işte forumda yazıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreutz -- 4 Ağustos 2020; 17:55:34 >
  • Bunu görmemiştim ama bunu söyleyen haksız sayılmaz :) Sonunda blokladı 2 trolden de kurtardım hocam, darısı başınıza
  • quote:

Siz bizim iddiamızı yanlış çıkarmak yerine hakaret eden kesimsiniz bu tartışmada. (Sen ve blokladığım diğer trol.) Hala yüce ee diyip dalga geçiyorsun. EE okusan da aynısını söylerim. Mühendislik problem çözme işidir, sizin gibi dar görüşlü birisi için meslek ileride zorlayıcı olabilir. Hatta Maazallah o dalga geçtiğiniz kişinin konumuna düşersiniz, çok üzülürüm öyle olursa. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum :)
    iyi öyle olsun bakalım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.