Şimdi Ara

Ceng yerine ee (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
9
Favori
7.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

O işsiz eleman 8-9 senede Hacettepe eeyi bitirmiş.

Şahsen elektronik devre tasarımı yaparken çalışma arkadaşım isletme, ekonomi mezunu olsaydı çıldırırdım :D sizin lise mezunu kankiniz bile oluyor bilgisayarcilarda peygamber sabrı var ya :D neyse patron çıldırdı her şey 1 milyon diye bir slogan vardı ya ... Bilgisayarin sonu böyle Allah'ın formatcilari sizi :D

Alıntıları Göster
    ya akıl yok fikir var anlamıyorum işte bu durumu.tek mi bu eleman ?

gözlerim kapalı kulaklarım kapalı duymuyorum çünkü ben egosu şişik bir ee ciyim.

Allah sabır versin ailene diyorum sadece

egoya devam allahın tamiratçıları sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 4 Ağustos 2020; 16:58:16 >

• yok malesef ai düşünmüyorum gömülü sistemler istiyorum ama o da cengin konusu demi :DDDD ortalamam iyi sayılabilecek düzeyde olduğu tei de stajımı yaptım gönüllü olarak da şuan çalışıyorum he eskişehire gelirsen beklerim tei, arçelik,ford savronik,alp havacılık,çoskunöz,tülomsas,eti gibi bahçesinden bile içeri alınmayacağın güzel şirketler var :D:D sayın doktor olmak hayaliyle yatıp kalkan arkadaşım
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    İroni miydi o, çünkü çok ince bir zekanın işi gibi duruyor hocam. Yapan gerçekten yaman şakacıymış :D
  • ahaha ee cileri kudurtmaya bayılıyorum.oyna devam
  • Bu ceng tayfa aşağılık kompleksine girmiş halbuki işinizi elinizden alacağız edecegız dıyen vs üste bunu diyen olmadı sadece bir alan hakkında küstahça çalışamazsınız tarzında söylemlerde bulundular cengcılerden bu tavrı mezun olduklarında takımlarında çalışan tarih işletme mezunu adamlara da yapmasını rica ediyorum .d
  • Yani ileride sizin ekmeğinizi her sektörden gelen alacak. Ele ayağa düşücek. Ekonomi mezunu bile C++ developer olarak çalışabiliyor. Sen ekonomi mezununun anten, radarlarla uğrabilecegini düşünüyor musun? :d

hm bak bakim ee ci kankan ne demiş :)
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir mantık anlayamadım. Tüm mühendislik okuyanlar Matematik-Fizik okusun o zaman, nasıl olsa "baba" bölümden başka alanlara yönelmek "çerez" ya. Kendi bölümünüzü övmek için başka bir bölümü kötülemenize gerek yok, EE de gayet iyi bir bölüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kımse takmamıs bunu hocam zaten :DDD takmazda şuan kudurttugunu falan sanıp zevk alıyor kardeşimiz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dread Wolf

Bu nasıl bir mantık anlayamadım. Tüm mühendislik okuyanlar Matematik-Fizik okusun o zaman, nasıl olsa "baba" bölümden başka alanlara yönelmek "çerez" ya. Kendi bölümünüzü övmek için başka bir bölümü kötülemenize gerek yok, EE de gayet iyi bir bölüm.
    aşağılık kompleksine kendileri girmişler işte. elimizden alcaklarmış işimizi. ufak at da civcivler yesin derler adama

neyse bu trollerle uğraşmaya değmez de değerli vaktimizi ayırıyoruz bi de
  • Ben öyle bir şey yazmadım tabiki o kadar olmayacak öyle bir şeyin olması mümkün değil ama sanılan kadar bu iş sadece Allah tarafından bize bahşedildi durumu yok yani :D bil istedim
  • Esoguda okuyan, daha yazı yazmasını noktalama kullanmasını bilmeyen bi eleman yüzünden infial çıktı.
    Gavga etmen guzum siz kardeşsiniz hadi kapatın konuyu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin vaktinin ne önemi var senin vaktın önemlı olsaydı uste öyle bir konu açmazdın demi canım kardeşim hadi daha trol konularda görüşürüz seninle daha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Senin vaktinin ne önemi var senin vaktın önemlı olsaydı uste öyle bir konu açmazdın demi canım kardeşim hadi daha trol konularda görüşürüz seninle daha :D
    kardeşim rica ediyorum başkasına yazdığım yazılara cevap verme. sana yazmıyorum seni dikkate almıyorum. kızgın boğa nickli arkadaşla konuşurken atlama ortaya.
  • ee konularına yazmam zor benim cs konularına gelirsen görüşürüz :)
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    Hocam bi de yazdıklarına kendi inanıyorlar ya :D Yine hakarete gelmiş mevzu. Hiç mi şaşırtmazlar adamı. Sanki kuduran karşı taraf gibi duruyor hocam :D
  • Valla çok memnunum okulumdan inanır mısın Eskişehirden falan da aynı şekilde iş imkanları konusunda da gayet güzel buralar tavsiye ederim imla noktalama cok dikkat etmıyorum ama en azından forumda sevenlerım var ve kalitesiz bir troll değilim o konuda öndeyim galiba senden çöp yazılımcı seni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Ben öyle bir şey yazmadım tabiki o kadar olmayacak öyle bir şeyin olması mümkün değil ama sanılan kadar bu iş sadece Allah tarafından bize bahşedildi durumu yok yani :D bil istedim
    ben öyle bişey demedim.ben sadece kızgın boğa nickli arkadaşa cevap verdim sen atladın sonra.
  • Sen hala nasıl bu konuya yazıyorsun ezik?

Önce üstte yalanını ortaya çıkartıp seni yerin dibine soktuğum yazıyı cevapla. Okumadım deyip kaçmak yok.

Eeci bile değilsin. Kontrolcüsün. Sen niye alındın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam biz sınırımızı bilen insanlarız merak etmeyin yada bir cengci donanıma kaymak istediğinde burası bizim özel alanımız kayamazsın vs demeyiz biz olgun insanlarız o yüzden için rahat olsun senin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.