Şimdi Ara

Cep Tavsiye bütçe 1500-200

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın telefon alıcam... kararsız kaldım note 3 mü LG G2 mi?? note 3 çok büyük olması düşündürüyo aradaki fiyata değer mi note 3????

• Yazdıklarına göre alcaksan ,Note 3 derim ,ama almışken iyisini alayim diyorsan S5 i bekle derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.cihanım

yarın telefon alıcam... kararsız kaldım note 3 mü LG G2 mi?? note 3 çok büyük olması düşündürüyo aradaki fiyata değer mi note 3????

o butce varsa gıt z1 al gerısını dusunme bıle
  • note 3
  • note 3 al ve emin ol alışınca hiç büyük gelmiyor zaten büyük de değil bende note 2 almadan önce çok büyük diyodum ama büyük sevdiğim için aldım şuan küçük geliyor telefon bana.
  • sabah sabah niye uğraştınki bukadar, adminle olan görüşmeyi internetten nasıl silceksin :)

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

Cep Tavsiye bütçe 1500-200

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

Not: 5 tane tespit edilen var ama yalnızca sen cevap yazıyorsun nedense :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 11:46:40 >

• cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye ıddıa ederek sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda,spam mesaj olarak kemık bulmus tesellısı yaşama ve dıger fake hesabından pohpohla yazdıklarını olurmu
  • arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler son 2 yorumu anlmadım sonuç olarak LG G2 siyah 32 likten aldım 5 gündür çok iyi gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.