Arkadaşlar her açıdan değerlendirecek olursak (Not: Bu açılarda uygulama zenginliği her zaman 1. tercihim ama diğerlerini yok sayamayız tabiki) kafamda 6 telefon var: 1. nokia c7 2.Sony Ericsson X10 Mini 3.HUAWEI IDEOS X5 4.Sony Ericsson X8 5.Samsung Galaxy Pro 6.LG Optimus Black İşte tercihlerim sıralama gelişigüzeldir.Arkadaşlar lütfen yardımcı olun çünkü uzun süre bir daha telefon alamıcam çünkü ekonomik durumum zırt pırt telefon alacak şekilde değildir.İlgilenirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
ben sana sıralama yapayım iyiden kötüye dogru 1.optimus black 2.ideos x5 3.x8 4.galaxy pro 5.x10 mini 6.c7
Gözü kapalı optimus black alabilirsin para sıkıntın varsa ideos x5
Listedeki telefonlardan optimus black alirsan uzun sure kullanirsin o olmazsa ideos x5 dusunebilirsiniz
Optimus Black / Xperia X10
Huawei Ideos X5 / Galaxy Gio
Bunlardan birini al ekonomik duruma göre ben sıraladım
ekonomik durumum sıkıntılı. eski telefonum 6 sene kullanımdan sonra bir kaza sonucunda suya düşünce hakkın rahmetine kAvuştu yoksa almayıda pek düşünmüyordum.Bir kere alim kafam rahat olsun sonradan pişmanlık duymayacağım tek bir seçim istiyorum.Arkadaşlar okuyup geçmezseniz sevinirim.ÖZELLİKLE BU TELEFONLARI KULLANANLAR SİZ CEVAP VERİN.
Bu telefonlar en fazla 2-3 yıl gider
2 veya 3 yıl sonrasına Allah kerim heralde düzeltirim kendimi.Özellikle bu modelleri kullananlar kesinlikle bunu al veya alma diyebilirmisiniz?
LG Optimus Black al. S8530 da alabilirsin. C7 tercihine göre çok daha iyidir.
ideos x5 kullanıyorum. Akıllı telefonlar arasında bu fiata alınabilecek en iyi telefon olduğu kanısndayım.
O zaman X5 alın. Opt black ve X10'ün yaptığı işi görür diğerleri marka sadece o kadar
ideos x5 in fiyatı nedir arkadaşlar telefon konusunda pek bilgili değilim ama konuda gördüğüm kadarıyla baya övülmüş
Samsung ace diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: black10
ideos x5 in fiyatı nedir arkadaşlar telefon konusunda pek bilgili değilim ama konuda gördüğüm kadarıyla baya övülmüş
tim lerde en son 550 tl idi
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
quote:
fiyatı iyiymiş hocam bende 500-600 arası bı telefon arıyorum konu açmıştım hatta ama cevaplayan olmamıştı dediğim gibi telefondan pek anlamam sanada sorayım tavsiye edermisin peki iyimidir ?
Bütçen yeterliyse eğer optimus black'i tavsiye ederim hocam, fiyat olarak ondan kalitesini bulamazsın..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
quote:
fiyatı iyiymiş hocam bende 500-600 arası bı telefon arıyorum konu açmıştım hatta ama cevaplayan olmamıştı dediğim gibi telefondan pek anlamam sanada sorayım tavsiye edermisin peki iyimidir ?
hem uygun fiyatlı , hemde özellikleri yeterli düzeyde tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme