Şimdi Ara

cep tel. birden kapandı.AÇILMIYOR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce aldığım sıfır te. birden kapandı.
    ne şarz oluyor ne açılıyor.
    yardımlarınızı bekliyorum.

• hangi model, nerden aldın?
  • NOKİA 2100
    NORMAL SATIŞ YERİNDEN
  • teknik servisin yazılımını yüklemeleri gerek
    benim kardeşin başına son 4 ayda aynı sorun 5-6kere geldi telefon sürekli restart atmaya başlıodu ve kapanıodu sonra açılmıodu. en son telefonu istemiyoruz die dağıtıcısına gönderttik pilinde problem varmış dendi.

sen en iyisi yarın aldığın yere git ve servsin nerde olduğunu sor ve aklında bulunsun tekrarlarsa bunu direk iade etmek istiyorum de!

kolay gelsin
  • öyle deyince iade alırlarmı
  • yenisini veriolar ama memnuniyetsizliğin devam ederse iade almak zorundalar çünkü garanti kağıdında bir maddede yazıo.
  • Ne buluyorsun 2100 da ozellik açısından daha iyi ve daha ucuz telefonlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slayerxp senin kardeşininkidemi 2100 dı
  • Benim yeğenimde vardı mesaj attığında 4 kontor gidiyordu.Yazılımdan kaynaklanıyormuş.Gitti yeni yazılım yükletti düzeldi mesaj olayı.
  • Benim yeğenimde vardı mesaj attığında 4 kontor gidiyordu.Yazılımdan kaynaklanıyormuş.Gitti yeni yazılım yükletti düzeldi mesaj olayı.
  • MESAJ OLAYINDA AYARLARLAR BÖLÜMÜNDEKİ NUMERİK VESTANDART YAZI TİPİNDEN KAYNAKLANIYOR. MESAJ YAZI TİPİNİ NUMERIC YAPIN SORUN KALMAZ. STANDARTTA ÖRNEĞİN "Ç" İKİ KARAKTER KULLANIYOR. NUMERIC OLUNCA 1 KAREKTER. SAYGILAR.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ManyaqTurQ`</i>
    <br />slayerxp senin kardeşininkidemi 2100 dı
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

3510i
  • ne buluyorsunuz şu nokia larda anlamıyorum..Tamam T9 klavye süper ama telefonları kesinlikle sattıkları paraya değmez..Bakıyorum adam yüzlerce milyon lira verip spot alıyor..Aynı paraya diğer markaların garantilisi ve aynı özelliklisi varken..Eminim ki Nokia Ar-Ge faaliyetleri için fonlarını direkt Türkiye den aktarıyordur...
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.