3 gün önce aldığım sıfır te. birden kapandı. ne şarz oluyor ne açılıyor. yardımlarınızı bekliyorum.
hangi model, nerden aldın?
NOKİA 2100 NORMAL SATIŞ YERİNDEN
teknik servisin yazılımını yüklemeleri gerek benim kardeşin başına son 4 ayda aynı sorun 5-6kere geldi telefon sürekli restart atmaya başlıodu ve kapanıodu sonra açılmıodu. en son telefonu istemiyoruz die dağıtıcısına gönderttik pilinde problem varmış dendi.
sen en iyisi yarın aldığın yere git ve servsin nerde olduğunu sor ve aklında bulunsun tekrarlarsa bunu direk iade etmek istiyorum de!
kolay gelsin
öyle deyince iade alırlarmı
yenisini veriolar ama memnuniyetsizliğin devam ederse iade almak zorundalar çünkü garanti kağıdında bir maddede yazıo.
Ne buluyorsun 2100 da ozellik açısından daha iyi ve daha ucuz telefonlar var.
ne buluyorsunuz şu nokia larda anlamıyorum..Tamam T9 klavye süper ama telefonları kesinlikle sattıkları paraya değmez..Bakıyorum adam yüzlerce milyon lira verip spot alıyor..Aynı paraya diğer markaların garantilisi ve aynı özelliklisi varken..Eminim ki Nokia Ar-Ge faaliyetleri için fonlarını direkt Türkiye den aktarıyordur...
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme