merhabalar max. 400 liraya kadar ama biraz daha yukarı çıkabilirim tabi..siz pda&cep telefonu da dahil olmak üzere hangi marka ve modelleri tavsiye edebilirsiniz?
şartlarım;
-gg gibi sitelerden örnek olabilir. -ince olması benim için önemli 5.4mm ile 14mm arası max. -marka model farketmez -ekranı büyük net olmalı -kasası rengi şusu busu önemli değil -wireless olsun istiyorum ama olmasada olur -gps olursada süper olur olmasada canınız sağolsun -kamerası önemli değil kaç mp olursa olsun -ikinci el olarak da önerebilirsiniz -uyduruk çin malı teller önermeyin lütfen
samsung star alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: waffenss
samsung star alabilirsin
hocam aklımı okudun walla ben lg cookie ye baktım bir de ona bir de samsungun omniası var ama pahalı birde samsung f430w gibi bir model var onada bakıyorum tabi nedir ne değildir bilmiyorum ama samsung starıın herşeyi hoşuma gitti
se w910i veya samsung star
sony lere bak 0 sonyler 420 cok ınce 3.2 mp kamera dıgıtal kamera gıbı kardes bence sonylere bak teknosa.comdan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme