Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdışından alın, en azından enayi hissetmeyiz kendimizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonumda TV özelliği yok.! Ayrıca sırf Akp propagandası yapan TRT için neden vergi ödemek zorundayım? Akp son çırpınışları bunlar bu kafayla birdahaki seçimde iktidarı kaybedeceklerdir.
  • Ulan işin garip tarafı nerede çakal, ciğeri beş para etmez mağaza ve esnaf bozuntusu varsa ilanlarında ki fiyatları ya anında yükseltmişler yada stok bitti diye güncellemişler.
  • Ben son telefonumu yurtdışı aldım. Pasaportada işlettirdim. En az 3.000 TL’ de düşük fiyata aldım. Burada vergilerle öpülmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıktık lan artık bu zamlardan. ne bu be. güya ekonomi iyiymiş. neresi iyi lan bu ekonominin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Hocam o zaman git kaçırma derim. O cihazlara da geçirecekler hatta şu anda geçiriyor olabilirler mağazayı kapatırken
    00 00 olmadan alayım bari. ağlanacak halimize gülüyorum anasını satayım. Ülkenin haline bak. Verginin verigianş veriyoruz yetmiyormuş gibi bir de vergiyi 2 katına çıkarıyorlar. Devlet üretici firmalardan daha çok kazanıyor. Allah belalarını versin ne diyim.

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    Seviyenin yükselt kaç senedir buralarda her şeye her konuya bilip bilmeden yorum yapıyorsun bu kadar senedir hiçmi birşey öğrenmedin
    Bir tane yorum yap başkalarının 100 yorumuna bedel olsun anladınmı erkek

• Eskiden 2500-3000 TL civarına amiral gemisi sınıfındaki telefonları alabiliyorken çok da uzak bir geçmişten bahsetmiyorum 4-5 sene öncesinden bahsediyorum. Şimdi ne durumlara geldik. Eskiden beklerdik ki zaman geçtikçe telefon veya bilgisayarların fiyatları düşerdi. Herkes de ona göre hareket ederdi. Şimdi ise bekledikçe fiyatlar artıyor. Çünkü sürekli döviz yükseliyor..

Yukarıda fiyatını verdiğim seviyelere şimdi dövizdeki dalgalanmalar sebebiyle anca orta segment sayılabilecek telefonlar alınabiliyor. Dandirik markaları saymazsak tabii.. Vergiler desen kol gibi. İşimiz zor valla ne diyeyim!!!
  • [size=4] Zaten çok ucuzdular ya iyice arttırılsın vergisi bu kesmez bizi. Bu memlekette zengini de ekmeği 1-1,5 liradan alır fakiri de, zengini de %18 lik vergiye tabidir ama ödemeyince ona af gelir fakiri de tabidir ama ödemeyince icra gelir! Sahipsiz toprak göreyim ülke kuracağım yetti artık :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelans53 -- 1 Mayıs 2019; 23:35:7 >
  • Vergiyi artırarak bütçeyi denklemenin nesi maharet biri anlatabilir mi? Aşmış akepe kadrolarından bir süper ekonomist yokmu devlete vergi dışında zekice para kazandıracak?

• Bu ötv zammı insanları daha çok kaçağa yönledirirmekten başka hiç bir işe yaramaz. Artık çoğu kişi yurtdışından telefon getirtip imei attırır.
  • Van ahlattaki küçük saray ın parası çıksın, umurlarında değil! Gidin yurtdışından alın.

• Yazık la bize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence biz bunu hak ediyoruz.
  • ECDAD_OSMANLI kullanıcısına yanıt
    Balaban, yanık sesli bir Azeri çalgısıdır.
    Dünyada en iyi icra edenlerden biri ülkemize yerleşmiş sanatçı Samedov’dur.
    Mirzayev’in eseri “balaban konçertosu” Azeri ve Türk halkların aslında birbirlerine ne kadar bağlı olduklarını gösterir. Yerel izler taşıyan bir Fransız bestedense bu konçertodaki duyguları bir Türk’ün anlaması çok daha olasıdır. Binlerce yıldır benzer sevindik, üzüldük, benzer yollardan geçtik. Ruslar’ın Azerilere yaptığı çok kötülükler vardır fakat yaptıkları iyiliklerden biri müzik eğitimidir.

Senin gibilerle herhangi bir tartışmanın ne bana ne sana herhangi bir fayda sağlamayacağını bildiğim için herkese faydalı olabilecek bilgiler yazayım bari. Bakü’ye gitmek istiyorum fakat vaktim yok derseniz gözlerinizi kapatıp bu müziği dinleyebilirsiniz. Hadi iyi günler.
    Balaban ve Mirzayev ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 2 Mayıs 2019; 0:4:58 >
  • Yorum yok

• yazıklar olsun.

• Maalesef bu artış bizim batmamizi engellemeyecek daha birçok şeylerde vergiler arttirilacak

• Sussan olmuyor konuşsan hiç olmuyor üreticiden fazla kazana bir aracı olurmu arkadaş devlet halkına bu kadar mı yüklenir bali birşeyler üretti onu alalım ama ne gerek var suya sabuna dokunmadan üretenden fazla kazanıyorsun işçinin kaprisiyle neden ugraşasın

• Damat geçen ne demişti" Vergiyi tabana yayacağız". Bakın burası çok önemli...! Belki gevşeğin önde gideni, günahım kadar da sevmem ama adam dediğini yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.