Şimdi Ara

Cep telefonlarını nasıl alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıldır GM Discovery 16 GB kullanıyorum. Artık işimi görmemeye başladı doğal olarak. Helal olsun bu telefonu yapanlara fiyatına göre çok iyi performansı var aradan 4 yıl geçti dile kkolay. Neyse asıl konuya gelelim. Yeni bir cihaz almak istiyorum iPhone 7 Plus veya 8 Plus. Kredi kartına taksit yapılmıyor malum. Faturalı hatta yeni geçtiğim için hemen tarifeye ek olarakta alamıyorum ki alabilsem de almam çok pahalıya geliyor. Diyeceğim o ki siz bu telefonları nasıl alabiliyorsunuz hangi imkanlarla?
    Not: 500 maksimum 1000 TL peşin verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilmem kaç ay taksite girip bütçemizi aşan telefonlar almıyoruz. o anda tak diye cebimizden-bankamızdan çıkardığımızda bizi sıkıntıya sokmayacak paralardaki teelfonları alıyoruz. ben şahsen böyle. ve 1200 tl den fazla vermedim hiç telefona.
  • 1200 TL lik telefon işimi görmez ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakang3

1200 TL lik telefon işimi görmez ki.

telefonda ne yapiyosunuz acaba

• hakang3 kullanıcısına yanıt
    hocam 16 gb lık discovery 4 yıl işinizi görmüş 1200 lük telefon neden göremesin. ayrıca bi zahmet iphone7-8 de almayıverin durumunuz yoksa. ha ben developerim kardeşim ios lazım bana para kazanıyorum bu işten diyorsanız amenna gidin iphone x alın hatta daha iyi. ama whatsap, face, twit, insta dörtgenindeyseniz güncel 1000-1500 lük bir cihaz fazlasyıla işinizi görür zaten iphonea samsunga o paraları vermeye gerek yok.
  • Bilgisayarım olmadığı için her işimi telefondan yapıyorum. Film izlediğim için büyük ekran olması gerekiyor. Kaliteli fotoğraflar çekmem lazım ve oyun oynuyorum. İnternette geziniyorum sosyal medya vs. Ve bunları uzun süre yapmam lazım yani aldığım telefon en az 2-3 yıl böyle gitmeli

• quote:

Bilgisayarım olmadığı için her işimi telefondan yapıyorum. Film izlediğim için büyük ekran olması gerekiyor. Kaliteli fotoğraflar çekmem lazım ve oyun oynuyorum. İnternette geziniyorum sosyal medya vs. Ve bunları uzun süre yapmam lazım yani aldığım telefon en az 2-3 yıl böyle gitmeli

Bu dediginizi yapamayacak 1200 liralik telefon yok hocam, siz bence iphone'a heves ettiginiz icin digerlerinde kusur buluyorsunuz. 1200 tlye en basitinden xiaomi max 2 alin. dev ekranda film oyun keyfini yasayin. aktif olarak kullaniyorum, şunu da yapamadi dedigim bir durum yok telefonda. onyargisiz olarak cihazlari incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

quote:

Bilgisayarım olmadığı için her işimi telefondan yapıyorum. Film izlediğim için büyük ekran olması gerekiyor. Kaliteli fotoğraflar çekmem lazım ve oyun oynuyorum. İnternette geziniyorum sosyal medya vs. Ve bunları uzun süre yapmam lazım yani aldığım telefon en az 2-3 yıl böyle gitmeli

Bu dediginizi yapamayacak 1200 liralik telefon yok hocam, siz bence iphone'a heves ettiginiz icin digerlerinde kusur buluyorsunuz. 1200 tlye en basitinden xiaomi max 2 alin. dev ekranda film oyun keyfini yasayin. aktif olarak kullaniyorum, şunu da yapamadi dedigim bir durum yok telefonda. onyargisiz olarak cihazlari incelemenizi tavsiye ederim.

kesinlikle katiliyorum

mesela 2. el note 4 alin cebinize para da kalir, onunla da 2. el notebook veya windows tablet alirsiniz

Discovery ile 4 yil geciren birisi bu ikili ile daha uzun sure kullanir

Mesela ben note 4 ü 1.5 sene önce aldim ve 3.5 sene daha kullanicam agir bi ariza vermezse, her sene telefon degistirenleri zaten anlayamiyorum,para fazla geliyo heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.