Şimdi Ara

Cep Telefonu Alacağım.Yardımlarınızı Bekliyorum.!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞUANKİ TELEFONUM NOKIA N73 MUSIC EDITION BUNU SATIP KENDIME YENI BIR TELEFON ALACAGIM.ASLINDA ALTERNATIFIM IPHONE VEYA SAMSUNG I900 OMNIA.BEN BUYUK EKRANLI PDA COMPUTER YAZILIMLI BIR TELEFON ISTIYORUM VE 3G.SIZIN ONERILERINIZI BEKLIYORUM.ILGINIZE TESEKKURLER.

• Omnia II'yi bekleyebilirsin. Iphone 3gs i ya da. Samsung Jet de iyi bir aday fakat PDA yazılımı yok .
  • iphone 3gs al bence
  • iphone 3gs tabiki.
  • 3gs e o kadar gerek yok bence.Çünkü s ile normalleri arasında fazla bi özellik farkı yok.5800 hakkında ne düşünüyorsunuz? iphone mu 5800 mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbakar

3gs e o kadar gerek yok bence.Çünkü s ile normalleri arasında fazla bi özellik farkı yok.5800 hakkında ne düşünüyorsunuz? iphone mu 5800 mı ?

Iphone 3g
  • Parasal açıdan bir sorunun yoksa ve diğer açtığın konudaki düşüncelere bakılırsa İphone 3G.Ancak benim düşüncem İphone'nun yarı fiyatına özellikleri İphone'dan üstün 5800 alman yönündedir.

5800 XM kullanıyorum ve şu ana kadar benim istediğim her özelliğe sahip.Ama dersenki 5800 düşünmüyorum İphone alacağım o zaman onun yerine N97 bakabilirsin.Kontratsız fiyatı 1550 TL Media Markt'ta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.