Bildirim
Cep Telefonu Alacağım.Yardımlarınızı Bekliyorum.!
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Omnia II'yi bekleyebilirsin. Iphone 3gs i ya da. Samsung Jet de iyi bir aday fakat PDA yazılımı yok . -
iphone 3gs al bence -
iphone 3gs tabiki. -
3gs e o kadar gerek yok bence.Çünkü s ile normalleri arasında fazla bi özellik farkı yok.5800 hakkında ne düşünüyorsunuz? iphone mu 5800 mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbakar
3gs e o kadar gerek yok bence.Çünkü s ile normalleri arasında fazla bi özellik farkı yok.5800 hakkında ne düşünüyorsunuz? iphone mu 5800 mı ?
Iphone 3g -
Parasal açıdan bir sorunun yoksa ve diğer açtığın konudaki düşüncelere bakılırsa İphone 3G.Ancak benim düşüncem İphone'nun yarı fiyatına özellikleri İphone'dan üstün 5800 alman yönündedir.
5800 XM kullanıyorum ve şu ana kadar benim istediğim her özelliğe sahip.Ama dersenki 5800 düşünmüyorum İphone alacağım o zaman onun yerine N97 bakabilirsin.Kontratsız fiyatı 1550 TL Media Markt'ta.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- spot telefon ne demek
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X