Birçok haber sitelerinde Cep telefonu ve bilgisayar için ÖTV indirimi geleceği konuşuluyor.Babam'a telefon bakıyorum şuan için almayı erteledim.Cep telefonu için sizce beklenmeli mi ? |
Cep Telefonu , Bilgisayar ÖTV Hakkında
-
-
Hayır -
Gençlere yönelik yapılacağına dair dedikodular dolaşıyor bakalım bekleyip göreceğiz.
-
Yahu siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Türkiye'de vergi indirimi filan olmaz. Seçim yaklaştı diye belki göz boyamak için ufak tefek bir şey yapabilirler ama sonuçta parası yine bizden çıkacak.
-
dağ yine fare doğurur. alım gücünüzün , her saniye daha da düştüğünü hatırlatırım. popülist şovlarla , sizinle kafa bulanlara oy vermeye devam ederseniz, inanın ki bugünleri BİLE ararsınız. -
Ben aynı iddiayı araba için duydum.
-
İkilemde kaldım şuan , herkes bekle bekle diyor bilemedim
-
böyle birşeyin olacağına kargalar bile güler vergi devletinde vergi indirimi olduğu nerede görülmüş
-
tam aksi yükselecek
-
Göz taşından bile göktaşı vergisi alan hükümetimiz sizce halkına fayda sağlamak için ötv düşürür mü ? mantığınız alıyor mu ?
-
bilgisayarda ötv yok. konsol ve telefonlarda var
-
Bomba ptladi :)) -
adam pringlesse çok zam geldi diyor sen halen ötv
-
Ben de uzay mekiği ötv si için aynı dedikoduyu duydum.Hayırlısı...
-
En son arkadaşım bayinin 130 bin tl ye verdiği egeayı almaktan vazgeçip beklemeye karar vermişti hala bekliyor 😬 belki arada gizli gizli tofaş bakıyodur sarı siteden
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yahu siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Türkiye'de vergi indirimi filan olmaz. Seçim yaklaştı diye belki göz boyamak için ufak tefek bir şey yapabilirler ama sonuçta parası yine bizden çıkacak. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X