Şimdi Ara

Cep Telefonu , Bilgisayar ÖTV Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok haber sitelerinde Cep telefonu ve bilgisayar için ÖTV indirimi geleceği konuşuluyor.Babam'a telefon bakıyorum şuan için almayı erteledim.Cep telefonu için sizce beklenmeli mi ?

• Hayır
  • Gençlere yönelik yapılacağına dair dedikodular dolaşıyor bakalım bekleyip göreceğiz.

• Yahu siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Türkiye'de vergi indirimi filan olmaz. Seçim yaklaştı diye belki göz boyamak için ufak tefek bir şey yapabilirler ama sonuçta parası yine bizden çıkacak.

• dağ yine fare doğurur. alım gücünüzün , her saniye daha da düştüğünü hatırlatırım. popülist şovlarla , sizinle kafa bulanlara oy vermeye devam ederseniz, inanın ki bugünleri BİLE ararsınız.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt

Ben aynı iddiayı araba için duydum.

• İkilemde kaldım şuan , herkes bekle bekle diyor bilemedim

• böyle birşeyin olacağına kargalar bile güler vergi devletinde vergi indirimi olduğu nerede görülmüş  

• tam aksi yükselecek

• Göz taşından bile göktaşı vergisi alan hükümetimiz sizce halkına fayda sağlamak için ötv düşürür mü ? mantığınız alıyor mu ?

• bilgisayarda ötv yok. konsol ve telefonlarda var

• Bomba ptladi :))
  • adam pringlesse çok zam geldi diyor sen halen ötv

• Ben de uzay mekiği ötv si için aynı dedikoduyu duydum.Hayırlısı...

• En son arkadaşım bayinin 130 bin tl ye verdiği egeayı almaktan vazgeçip beklemeye karar vermişti hala bekliyor 😬 belki arada gizli gizli tofaş bakıyodur sarı siteden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.